Şimdi Ara

Aranızda gece vardiyasında çalışan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben yaklaşık 10 yıl çalıştım gece vardiyasında

• Ben çalışıyorum hala daha

• Treth kullanıcısına yanıt
    Ben galiba akşam 6- sabah 7 çalışıcam 1 gün izin 1 gün çalışma şeklinde. 3-4 yıl böyle çalışsam psikolojimi kötü etkiler mi? Bir de gece çalışmanın bir sıkıntısı var mı? Yaş 20 ve genel olarak gececi bir insanım yani çoğunlukla gündüz uyur gece ayakta kalırım.

• WizardArms kullanıcısına yanıt
    Ben galiba akşam 6- sabah 7 çalışıcam 1 gün izin 1 gün çalışma şeklinde. 3-4 yıl böyle çalışsam psikolojimi kötü etkiler mi? Bir de gece çalışmanın bir sıkıntısı var mı? Yaş 20 ve genel olarak gececi bir insanım yani çoğunlukla gündüz uyur gece ayakta kalırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

1 Gün çalıştıktan sonra ertesi günün uyuyarak geçecek düzenin bozulmaması için izin gününde de gece oturacaksın gündüz uyuyacaksın ki akşam uyanıp işe gideceğinden gece uykunun gelmesin.

Bu gece calışmanın en kötü tarafı sosyalliği tamamen bitirmesi. Yalnız bir yaşama alışırsan bir sıkıntı olmuyor. Birde zamanla geceleri uyuyamaz hale geliyorsun.

Ben mesela artık sadece gündüzleri uyuyorum gece rahat uyuyamıyorum.

• Eğer normal hayatında da gece uyumayan biriysen sana hiçbir sıkıntı olmaz. 20 yaşındasın vucudun çabuk adapte olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20yaş için sıkıntı değil ama ne sağlıklı yaşarsan daha kaliteli olur canınızın değerini bilin

• 9 yıl bitti 10 a giriyorum hala geceden nefret ediyorum ama bazı yönlerde güzel ne sormak istiyorsan sorabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Çalışman güzel ama izin gününü mahvetme tüm gün uyuma 6 7saat uyu sonra da çık gez dolaş sürekli gece çalışmak yoruyor insanı günler birbirine giriyor tarihler karışıyor ben bir hafta gece bir hafta gündüz çalışıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Askerde iken bir fiil 10 ay aralıksız,izinsiz,çarşısız her gece 12 saat nöbet tutmuştum.Bu da yetmezmiş gibi nöbet dönüşü içtima,eğitim,koğuş temizliği vs yaptırırlardı.Uykusuzluktan kısa bi süre sonra hayalet gibi hissiyatsız acayip bişeye dönüşmüştüm.Tabi sivil hayatta biraz daha kolay olacaktır gece işi.

13 saat mi çalışacaksın? Ben gece 12 sabah 8 çalışıyorum 5 gün sonra 80 saat tatile ayrılıyorum tabiki gündüzün yerini hiçbir şey tutmuyor sıcak havalarda gelip uyuyamıyorsun bazen biri alıyor matkabı evini yaptırıyor bazen kavga ediyorsun yada çıldırıyorsun bence insanlar erken yaşlanıyor vardiyalı sistemde

• Aga bee! Zaman ne cabuk geciyor

vardiyalı çalışmak erken yaşlandırır mı hocam

• clintx0 C kullanıcısına yanıt
    3 ay oldu bu sisteme baslayali. Yaslaniyor insan. Bir kere gece uykun yok adamakilli. Haliyle bu sıkıntılarin en basinda geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.