Arkadaşlar merhaba, fluence aracım var. Arka panelde ve bagaj havuzunda düzeltme yapılmış. Arka panel neresi tam anlamadım ama bagaj havuzundaki düzeltme çok gözükmüyor bile, tamponun içlerinde kalıyor. Yani havuzun ortasında veya önlerinde düzeltme yok. Panelde de ne kadar işlem var bilmiyorum ama güzel bir yerde ekspere sokmuştum ve "kazasına göre önemsiz düzeltmeler" demişti. Şimdi benim öğrenmek istediğim arka panel ve bagaj havuzundaki işlemler ne kadar önemli? Ben çok bilmiyordum, güzelde arabaydı ve aldım. Şimdi bu parçalarda ufak tefek, ağır olmayan hasarlar ne kadar önemli? Bu parçalar şase gibi bir parçalar mı? Aracın değerini ne kadar etkiler? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. |
Arka panel ve bagaj havuzu hasarının önemi
-
-
Hayırlı olsun. Boş verin keyfini çıkarın. Önden darbeli olacağına, varsın arkadan darbeli olsun. -
Teşekkürler, aldığım zaten bir yılı geçti de bu aralar ne kadar önemli merak ettim açıkçası
-
benım megane aracıma kamyonet geri geri gelirken bagaj kapagına çarptı. aracımın farı kırıldı . ama bagaj havuzu 5cm falan içeri girdi. bagaj kapagı da girdi. komple içeri girdiler. sonra arka far kırıldı içine su girmesin diye değişti. bagaj kapagını söküp taktılar mı bagaj havuzunu nası düzlettiler hiç bilmiyorum. ama cok dert edilecek birşey değil
-
benim içinde çok önemli birşey değil aslında, pert olsa bile sıfır gibi duruyor mu duruyor, gidiyor mu gidiyor. Ama gel gör ki araba ihtiyaç değil yatırım olarak alındığı için kuş pisliğini bile takar olduk.
-
Arka panel arka tamponun altında kalan kısım oluyor kısaca. Arka tampon demiri ve arka tampon bağlantıları vs denebilir. Arka taraf boş olduğu için aldığı hasar havuzu da etkiliyor bazen. Havuz kısmında büyük tadilat izleri yoksa dert edilecek bir şey yok merak etmeyin.
-
Arkadan biri vurmuş bagaj havuzuna kadar yamulmuş. Düzeltilmiş. Şase değil. -
önden kazalı olacağına bagaj önemli değil bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X