Şimdi Ara

Arka tamponu vurdum tamir olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler herkese oncelikle. Talihsiz bir şekilde otoparkta yanasirken duvari goremedim ve tamponu vurdum. Tamir olur mu yoksa komple değişmesi mi gerekir bu tamponun ?
     Arka tamponu vurdum tamir olur mu ? Arka tamponu vurdum tamir olur mu ? Arka tamponu vurdum tamir olur mu ? Arka tamponu vurdum tamir olur mu ? Arka tamponu vurdum tamir olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamir olur hocam

• NightGuardian kullanıcısına yanıt
    Tamponun boyanması gerekir mi yoksa rötuş yeter mi tamirden sonra

• Tampon tamir olur ama boyanmasi gerekir.

• Kaskonuz varsa ve Autoking vb. yerlerle anlaşması varsa bedava yaptırabilirsiniz.
  • civan76 C kullanıcısına yanıt
    Kasko biteli bir kaç ay oldu. Benim için önemli olan tamponun değişip çok masraf acmamasi. Tamir olursa süper olur

• Tamir olur da bu bahsettiğim yerler en az 300-400 lira paranızı alırlar bu iş için.
  • Sanayide plastik kaynak yapan bir tamponcuya gidin. 15 dakikada diker orayı. Maliyeti de çok değildir. Fakat boyanması gerekir kaynaktan sonra. Boyatmadan da binebilirsiniz tabii.

Istanbul Kartal Oto Sanayiye yakınsan kendi gittiğim yeri tavsiye edebilirim.

• Sadece o çatlak tamir olur orada sıkıntı yok. Fakat hasar alan kısımda macun var, aynı yer önceden tamir edilmişse en ufak bi tiklamada o bölge tekrar bozulur.

• xdarkx kullanıcısına yanıt
    ben 307nin ön tamponunu kırmıştım şase demişi çıkmıştı onu 100tlye tamir ettirmiştim
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Hureyre

Sanayide plastik kaynak yapan bir tamponcuya gidin. 15 dakikada diker orayı. Maliyeti de çok değildir. Fakat boyanması gerekir kaynaktan sonra. Boyatmadan da binebilirsiniz tabii.

Istanbul Kartal Oto Sanayiye yakınsan kendi gittiğim yeri tavsiye edebilirim.

hocam benim tamponun (difüzörün) alt tırnağı kırık, hatta arka lastiğe sürtüyor neredeyse. bi ara yaptırmak istiyorum. kartal sanayii'ye yakınım ve iyi bir tamponcu arıyorum. önerebileceğiniz usta var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 2 Eylül 2016; 18:22:33 >
  • Özelden yazıyorum hocam.

• Öyle yapayım o zaman hocam tamir durumuna göre de rötuş ya da boya artik. Teşekkürler

• Benim de arka tamponumda benzer bir çattlak var, öyle geziyorum.. Asla yaptırmam..

Çünkü:
    1- Tamir edilen kısım eskisi gibi sağlam olmaz, park sırasında biri hafifçe tıklasa hemen çatlar..
    2- Plastik kısım çatlamasa bile, üzerine kalın macun çekileceği için, macun ilk tıklamada çatlar..

Velhasılkelam, tampon gibi esnek plastik parçaların tamiri para ziyanlığıdır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • djoz kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şansım yok çünkü araç emanet. Böyle kullanın diyemem mecbur yaptıracağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.