Şimdi Ara

Arkadaşım evimde kalmak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş dediğim benden en az 10 yaş filan büyük. İş arkadaşı. Eşinden boşanmış eşi de çocukları görmeye gelmiş kendisi evden çıkacağım yanına gelebilirim bu gece diyor. yani benim rızam var mı yok mu soran yok, müsait miyim değil miyim sormak yok. ben de ortamda bozmamak için bir şey demedim ama sonra arayıp ev müsait değil dedim, keşke bana da sorsaydın dedim. ama bozmak lazım sanırım böylelerini ya. siz olsanız napardınız sinir etti akşam akşam bu aralar sürekli benden bir şey istiyor iyice canımı sıkmaya başladı kaç defa araba istedi reddettim türlü bahanelerle savuşturdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 25 Şubat 2025; 23:22:37 >

• Bizim milletin rahatligi ,tabi cok yuz verdiyseniz sizde de suc var bu durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 25 Şubat 2025; 23:32:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

haklısınız suçu kendimde arıyorum daha doğrusu benden öncekiler öyle alıştırmış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 25 Şubat 2025; 23:55:8 >
  • Herkesle fazla samimi olmamak gerek. Özellikle işyerindekilerle. İşyeri dışında asla görüşmem, özellikle dikkat ederim buna. İş dışındaki insanlarla da mesafeyi korurum, kendi çapımda samimi olduklarım gecenin 3ünde gelip ben 6 ay sende kalıcam dese takıl kafana göre derim, o hiç sorun değil. Hayatınızdaki insanları ayıklayın rahat edin.

• Bazı insanların karakterinde şunu gözlemledim. Adam sürekli istiyor sürekli alıyor. Vermek yok. Vermek aklına bile gelmiyor galiba. Geçen marketteyiz zırhlı gross bi tavuk istedim almadı. Sonra 2 gün sonra aaa sen bana ramazan da koli hediye etmiştin onu unuttum tüh keşke alsaydım dedi. Kendisi zengin bu arada. Kadınların çoğunluğu zaten almak üzerine..

• Yok yok yok. Sakin yapma. Ben 1-2 ay oldu boyle bisi yasadim. Kendi evimde yananci gibi oldum. Elemanin her hareketi batiyodu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Suç sende o insanı hayatından çıkar bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O tip insanla direkt ilişiği kes

• Gerekeni yapmışsın, gerisini boşver.

Böyle insanları eğitmek senin sorumluluğun değil. Kimseyi yaptığının yanlış olduğunu göstermek için terslemek, bozmak zorunda değilsin.

• sen tam da benim vereceğim şekilde cevap vermişsin.

hocam bazı kişiler böyledir. sorun yok yani hemen samimiyeti azalt, birdaha istemez. bi süre daha yılışık davranmaya çalışır ama senin tavırların daha resmi olunca mecbur pes eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Şubat 2025; 11:21:7 >
  • Direkt yol veriyorsun hocam.

• Milletteki rahatlığa bakarmısın. Babasının oteline geliyor sanki. Yanına gelebilirim diye bi laf olmaz. Önce bi sorarsın, arkadaşım böyle bi durumum var bugün müsait misin diye bi sorulur. Neyse zaten gerekeni yapmışsınız hocam, hala ısrarcı olursa engelleyin gitsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.