Şimdi Ara

Arkadaşımın telefonu çöktü benim yüzümden acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, kendime bir oyun yüklemiştim (s3 mini).Sonra arkadaşın telefonunada yükledim.Onun ki galaxy ace.Oyunu açtım sonra hemen takıldı telefon çöktü.Telefon açılıp kapanıyor anca.Samsun ekranı geliyor gene kapanıyor.Sorun şu telefon yurtdışından alımış.Ben hemen telefoncuya götürdüm 20 tl dedim yuh dedim.Sonra denedi olmadı bu yurtdışından alınmış dedi 30 tl'e çekti yarına yapıcam %95 dedi.Kendi telefonum olsa o parayı hayatta vermem az çok anlarım ama arkadaşın olunca yapıcak başka br şey kalmadı.Sizce bu sorun geçirlebilecek bir sorunmu? Yarın almaya gidicem ama içim rahat değil uyuyamıyorum.Adam yaparım dedi ama içimde korku var.Telefonun pert olma gibi bir durumu yoktur demi? Sadece oyun açınca oldu.

• tek yapmanız gereken telefonu odin e bağlayıp komple format atmaktı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

tek yapmanız gereken telefonu odin e bağlayıp komple format atmaktı :/

yani yarın gittiğimde adam yapmış olur demi? Kökten gitmemiştir telefon? Kendi telefonum olsun şimdiye isc kurmuştum ama arkadaşa çok mahcup oldum :(
  • Muhtemelen yeni rom kuracak ve sorun çözülecek. Fakat telefon yurdışı olunca fiyat neden değişmiş onu anlamadım :) Çok büyük ihtimalle sıkıntı olmaz içini ferah tut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Muhtemelen yeni rom kuracak ve sorun çözülecek. Fakat telefon yurdışı olunca fiyat neden değişmiş onu anlamadım :) Çok büyük ihtimalle sıkıntı olmaz içini ferah tut.

ya ben adamın ne tarz bir adam olduğunu biliyorum ama ses çıkaramadım.Adam benide bir şey bilmiyor sanıyor ah o telefon benim olucaktı var ya.Adamda rom'u yok denedi sanırım türkiye rom'unu olmadı dedi.500 MB dosya indircem dedi yarına olur dedi.Çok pis kazık yiyicem ama yeterki olsun şu telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursevin99

quote:

Muhtemelen yeni rom kuracak ve sorun çözülecek. Fakat telefon yurdışı olunca fiyat neden değişmiş onu anlamadım :) Çok büyük ihtimalle sıkıntı olmaz içini ferah tut.

ya ben adamın ne tarz bir adam olduğunu biliyorum ama ses çıkaramadım.Adam benide bir şey bilmiyor sanıyor ah o telefon benim olucaktı var ya.Adamda rom'u yok denedi sanırım türkiye rom'unu olmadı dedi.500 MB dosya indircem dedi yarına olur dedi.Çok pis kazık yiyicem ama yeterki olsun şu telefon.

Telefon yurtdışı da olsa Türkiye Romunu kurabilirdi. Bununla ilgisi yok :) Dediğin gibi mal kendinin olmayınca insan tedirgin oluyor. Sorun çıkacağını düşünmüyorum.

• Basit bir işlem aslında.Az biraz bilgin varsa bu konularda yapabilirdin tek başına.Açıkcası yazık olmuş 30 TL ye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Basit bir işlem aslında.Az biraz bilgin varsa bu konularda yapabilirdin tek başına.Açıkcası yazık olmuş 30 TL ye.

abi biri bana kesin güvence versin böyle şeyler olabilir sorun garantilik değil diye.Çünkü yurtdışı ve garantiye yollayamaz telefon üstüme kalır.Bu gece rahat uyumak isitiyorum.İlginiiz için teşekkür ederim.
  • şöyle bir risk var telefon sıfırlanacaktır muhtemelen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Basit bir işlem aslında.Az biraz bilgin varsa bu konularda yapabilirdin tek başına.Açıkcası yazık olmuş 30 TL ye.

abi biri bana kesin güvence versin böyle şeyler olabilir sorun garantilik değil diye.Çünkü yurtdışı ve garantiye yollayamaz telefon üstüme kalır.Bu gece rahat uyumak isitiyorum.İlginiiz için teşekkür ederim.

Yok sorun çıkmayacaktır dediğim gibi basit bir şey.İçin rahat etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue spirit

şöyle bir risk var telefon sıfırlanacaktır muhtemelen

o sorun değil razıyım maddi bir zararı olmasın bana yeter.Arkadaşın sadece what's app mesajları önemli onu geri getirmeye çalışıcam sadece.Sanırım bu mümkünmüş.
  • quote:

quote:

o sorun değil razıyım maddi bir zararı olmasın bana yeter.Arkadaşın sadece what's app mesajları önemli onu geri getirmeye çalışıcam sadece.Sanırım bu mümkünmüş.

bence sen arkadaşına söyle sonradan problem çıkmasın
  • Pardon yanlış mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 22 Nisan 2013; 22:54:55 >
  • quote:

quote:

quote:

bence sen arkadaşına söyle sonradan problem çıkmasın

ya çok hayati mesajlar değildi şu telefonu kurtarıyım gerisini sorun etmez.Yapabileceğim her şeyi yaptım.1 km yol gittim 30 tl kazık yedim daha ne yapıyım :D

• quote:

Pardon yanlış mesaj.

http://forum.donanimhaber.com/m_63265773/tm.htm ya burda okudumda brick olduya çözümü yok diyor böyle bir ihtimal var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.