Şimdi Ara

Arkadaşın Şerefsizliğine bir örnek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size güya en yakın arkadaşımın sıradan yaptığı şerefsizliklerinden birini anlatacağım.
    Olay bugün gerçekleşti. Yarına 150 sayfalık kitap okumam lazım , yarınki sınav için. Sabah kalktım , hazırlandım falan...Paltomu tam alırken, bu arkadaş aradı. Biz bunla her gün Skype'dan falan konuşuruz. "Bugün gitmeyelim. 75-75 okuruz , birbirimize anlatırız. Milli Edebiyat yazarlarını falan da çalışırız , sen akşama doğru bir arkadaşdan alırsın." dedi. Ben de tamam dedim falan ama devamsızlık çoktu. 1 saat yatıp kalktım. Sabahın köründe sağlık ocağına gittim , rapor aldım 1 günlük geldim. Arkadaş daha uyanmadığı için biraz PC'de takıldım falan, kitaba başlamadım sonra 10 falan civarı kafayı koyduğum gibi , maalesef yatmışım. 7 saatlik bir uykudan sonra , kalktım saat akşam 6. Hay ağzına edeyim ben böyle işin dedim. Okula gitsem daha erken dönerdim. Bunu aradım hemen, bu da daha yarısını falan okumuş. Ben de hemen başladım okumaya. Bunla da haberleşiyoruz, 7-8-9 derken 9da benim okumam bitti . Ve hala bu son 20 sayfa diyip duruyor. 1 saat buna ulaşmaya çalıştım , oyunda olduğu için duymamış. Akşam 10da başladık konuşmaya. Normalde ilk bunun anlatması lazımken , bana ilk bölüm nasıl başlıyor diye sorunca ben de kendimi kaptırınca anlatmaya başlamışım. Sonra anlatırken, bir de bu "Anlatamıyorsun, anlamıyorsun" gibisinden bir laf edince, benim de kafamın tası atınca , iyi anlamıyorsam anlatamam , sen anlat dedim . Bu da mal gibi kapadı konuşmayı. Sonra "Zaten ilk sen başlayacaktın, mal mal ne trip yapıyorsun" dedim. Tabi devam etti mal mal geçiştirmeye. Ve bundan kitabı anlatmasını beklemeye başladım. Anlatmaya başlamazsan anlatmam diyince , bu tekrar oyuna gitti ve meşgule almış Skype'ı. Evi aradım, hala yok, açmıyor. Cebi de açmıyor gerizekalı. Bu arada hala son 20 sayfası var. Hala oyunda beyefendi.. Akşam 12de çıktı oyundan , döndü. Yazarları falan kopya ile hallederim , hadi bana eyvallah diyip Skype'ı kapadı ve az önce çıktı kitabın tek bir sayfasını bile anlatmadan. Saat Gece 1:30 ve 75 sayfa okumam gereken kitap var ve çalışmam gereken 9 yazar var. Şimdi ne diyorsunuz beyler?

• Buraya konu açacağına otur çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masti

Buraya konu açacağına otur çalış.

+1
  • Yarın parçala onu.
  • bu kadar yazı yazana kadar 30 sayfa okumustun
  • Kimseye güvenmeyeceksin
    Ben kimseye güvenmem, sınıf arkadaşlarıma bile.
  • OK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık muhattap olmazsın umarım öyle bi insansıyla.
  • 5 dk.da yazdım zaten , içimi dökünce daha iyi geliyor bana. Şimdi de eşek gibi okuyoruz.Bu adamın bana yaptığı kaçıncı şerefsizlik , sayamam. Ama yine de en yakın bu geliyor nedense bana. En çok bunla eğleniyorum , ondan mıdır bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Artık muhattap olmazsın umarım öyle bi insansıyla.

Keşke ben de istesem ama değer verdiğim insanları öyle bir çırpıda bir kenara koyamıyorum. Kim ne yaptıysa bana , affettim , barıştım. Bir gün konuşmam , iki gün konuşmam, üçüncü gün barışırım. Lanet olsun içimdeki insan sevgisine yani
  • ban kokusu alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skarrian

quote:

Artık muhattap olmazsın umarım öyle bi insansıyla.

Keşke ben de istesem ama değer verdiğim insanları öyle bir çırpıda bir kenara koyamıyorum. Kim ne yaptıysa bana , affettim , barıştım. Bir gün konuşmam , iki gün konuşmam, üçüncü gün barışırım. Lanet olsun içimdeki insan sevgisine yani

Direk silip atamıyorsan da tepkini ortaya koy.Hiçbir şey yokmuş gibi davranırsan iyice tepene çıkarlar.
  • Sen alttan alırsan o da böyle davranmaya devam eder.
  • ve hala 20 sayfası var..
  • Tepkimizi koymadan olmaz zaten , dediğim gibi ilk günlerde koyuyorum sonra barışma kıvamına kendim geçiyorum zaten. Her kavgada tek istediğim özür dilenmesi ama , bir insan bunu söylemekte niye güçlük yaşıyor,arkadaş.
    Neyse 40 sayfası kaldı. Kopyamı da hazırlarım , filmimi izleyip okuluma giderim inş.
  • quote:

Tepkimizi koymadan olmaz zaten , dediğim gibi ilk günlerde koyuyorum sonra barışma kıvamına kendim geçiyorum zaten. Her kavgada tek istediğim özür dilenmesi ama , bir insan bunu söylemekte niye güçlük yaşıyor,arkadaş.
    Neyse 40 sayfası kaldı. Kopyamı da hazırlarım , filmimi izleyip okuluma giderim inş.

Fazla duygusalsın bence.Fazla önemsiyorsun insanları.Balık burcu falan mısın :D Bu kadar önemseme insanları ve planlarını onlara göre şekillendirme. Ben merkezli bir insan ol ki insanlar seni üzemesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tepkimizi koymadan olmaz zaten , dediğim gibi ilk günlerde koyuyorum sonra barışma kıvamına kendim geçiyorum zaten. Her kavgada tek istediğim özür dilenmesi ama , bir insan bunu söylemekte niye güçlük yaşıyor,arkadaş.

Kendi sorumluluğunu kimseyle paylaşma zararlı sen çıkarsın. Tamam arkadaş ol ama kimseye GÜVENME.
  • quote:

quote:

Fazla duygusalsın bence.Fazla önemsiyorsun insanları.Balık burcu falan mısın :D Bu kadar önemseme insanları ve planlarını onlara göre şekillendirme. Ben merkezli bir insan ol ki insanlar seni üzemesin.

Yükselen balık :) Normal burç yay da , %50 Yay , %50 Balık gibi diyelim. Hayatımı ben bu kadar kötü şekle sokuyorum zaten. Herşey bende bitiyor biliyorum ama elimde değil işte.

Tek babana güveneceksin lafını benimsiyorum bundan sonra artık :)

• Neyse bitirdim kitabı , kopya hazırlamaktayım. Kopya önerisinde bulunacak olan var mı...
  • quote:

Neyse bitirdim kitabı , kopya hazırlamaktayım. Kopya önerisinde bulunacak olan var mı...

Harama bizi bulaştırma hocam.Sana kolay gele
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.