Şimdi Ara

Arkadaşlar 2500 tl bütçem var bana önereceğiniz makinaları öğrenebilirmiyim? Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2500 tl bütçem var DEMİŞTİM ARTIKIN D90 NIM VAR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi https -- 26 Ağustos 2011; 17:58:15 >

• Canon 450D kullanıcısıyım ama 2500 tl bütçeye Nikon D90+18-105 kit lens öneririm
  • Çok ciddi şekilde D90 almayı düşünüyorum ama sadece 2008 model olması kafama takılıyor ?????
  • Orta seviye gövdedir. Eskiliği kafaya takılıyorsa o seviyede Nikon D5100 veya Canon 600D düşünülebilir ama bunlar giriş seviyesi cihazlardır.
  • Makinadan neler istediğini de belirtirseniz daha etkili öneriler gelir bence. mesela gövde hafif mi olsun yoksa daha iri olup ele oturması mı daha iyi olur? video çekimi yapacak mısın ve ne kadar önemli? menüsünün basit olması önemli mi? bunun gibi kriterlerini de belirtirseniz nasıl bir makina istediğinizi daha iyi anlayabiliriz
  • Gövde iri ve ele oturması lazım arkadaşlar,video olayına gelirsek onu ayrı bir kamera alıp yaparız bununla amaç sadece fotoğraf,yani fotoğrafı fotoğraf makinasıyla videoyuda kamerayla diyenlerdenim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: https

Gövde iri ve ele oturması lazım arkadaşlar,video olayına gelirsek onu ayrı bir kamera alıp yaparız bununla amaç sadece fotoğraf,yani fotoğrafı fotoğraf makinasıyla videoyuda kamerayla diyenlerdenim :)

Nikon D90 veya canon 5d falan olabilir. Gövdenin iri olması bir kenara orta sınıf fotoğraf makineleridir. Çekimleri fazlasıyla tatmin edecektir sizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam full frame Canon 5D 2. el düşünebilirsin. Video çekmez ama mükemmel foto çeker. Ama bütçenden dolayı zayıf bir lensle başlaman gerekir.
  • 2. el olayına pek sıcak bakmıyorum ya,o yüzden 5d biraz beni aşar gibi :)
  • Nikon D7000

Pentax K5

Sony A580

Canon 600D

guzel alternatifler olabilir.
  • 1 tane nikon d90 veya canon 550 önerisi olmadı ya
  • Pentax K-5
  • quote:

1 tane nikon d90 veya canon 550 önerisi olmadı ya

600D önerdim ya zaten? Aynı sayılırlar 550D ile. D90 iyidir hoştur ama eskidi artık, öneresim gelmiyor Onun yerine daha eski bir efsane olan Canon 5D öneriyorum çektiği fotoğrafları gördükten sonra
  • Sony a55 - a580 - Canon 550d yanına Tamron 17-50 f2.8
  • arkadaşım sakın d90ı bırakıp d5100 alıyım gibi birşey düşünme benden sana tavsiye d90 18+105 lens var ztn git doğubankdan eminönünden al 1950tl fiyatı var kalanı cebnde klsın
  • iri gövdeler istiyorsanız, ele oturmasını istiyorsanız, malzeme kalitesi sizi tetmin etsin istiyorsanız giriş seviyesine bakmayın.
    d7000
    d-5
    canon 60d
    gibi gövdelere bakın.
    d90 nın avantajı bana göre fiyatı ve artan para ile güzel lensler alabilmenizdir. bu seçeneği göz ardı etmeyin.
  • Bayağadır D90 fiyat araştırması yapıyorum genelde 2500-2600 tl civarı fiyatlar mevcut ama gold ta 2299 tl acaba garanti açısından mı fiyatı düşük yoksa çantası vs yan ürünlerinimi vermiyor.
  • quote:

Bayağadır D90 fiyat araştırması yapıyorum genelde 2500-2600 tl civarı fiyatlar mevcut ama gold ta 2299 tl acaba garanti açısından mı fiyatı düşük yoksa çantası vs yan ürünlerinimi vermiyor.

18-105 yerine 18-55 koymuslardir sete . Fiyat o yüzden düşüktür . Yanında gelen lensin VR (titreşim önleme) özelliği olmasına dikkat edin . Ayrıca D90+18-105 için 2600 TL çok fazla . Garantili istiyorsanız Yalcinlar Fotoğrafçılık'da 2300 TL civarı . Garantisiz ise Hayyam Çarşısından 1800 TL civarına bulabilirsiniz .
  • Şimdi tekrar gold tan baktım aynen şöyle yazıyor " NIKON D90 18-105 MM KIT DSLR VR LENS FOTOĞRAF MAKİNESİ " bence gold olduğu için garanti sorunuda olmaz,sizler ne dersiniz arkadaşlar ?
  • O zaman kaçırmayın derim :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.