Bildirim
arkadaşlar 407 aracıma xenon yardımı plsss
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
peugeot 207 konusunda boyle bir konu tartisilmisti istersen bir goz at..
ozetlemek gerekirse eger mercekli far takimi alinmayacaksa xenon taktirmanin gorus acisindan hicbir artisi olmadigi sonucu cikmisti. resimli anlatimlar falan da vardi.. -
407 de zaten mercekli far mevcut arkadaşım sadece bu forum da aracına taktıran varmı ve nasıl yaptırdığını öğrenmek istiyorum -
bizim buradaki sonax bayiinde 407ler için xenon kit geldi yazıyordu .hatta aracı yıkatırken bir arkadaş geldi 407 si var taktırmak istedi ama taktırdımı bilemem ben aracı yıkatıp çıktım.yarın istersen tel verebilirim -
xenonda problem far ampulu kesik uyarısı vermesi olabilir en fazla.ya da bazı vw grubundaki araçlar gibi silgeç motoru yakma ki duyduğum en büyük problem buydu yani...
pug 407 kısa far merceği H1 ampulle çalışıyo.yani merceğin konumlandırılması o ampule göre.bilirsiniz ki xenon ampuller normal ampullere göre biraz daha ince ve uzun.yani ışık dağılımında farklılık olabilir ki bu farklılık hem yolun iyi aydınlanamamasına hem de karşıdan gelen sürücünün gözlerini almasına sebep olabilir.kısmen far yükseklik ayarıyla düzeltilmesi de muhtemel.ben arkadaşımla GOLF V'e mtec marka 6000K xenon taktırdım.çok da memnunuz açıkçası.
cylone (doğru mu yazdım emin değilim) marka xenonlar arıza ışığı yakmamasıyla ünlü.yani kendileri de arıza ışığı yakmaz diye garanti veriyorlar sanırım.
arayıp bilgi alabilirsin.kendilerini tanımam etmem, bi akrabalığım da yoktur.ancak dolaştığım 3-5 yerden sonra en ilgili, bilgili ve alakalı kişiler kendileri çıktığı için onlarda taktırdım.bazı tuningçiler isim vermek istemiyorum ancak kadıköy ve caddede (fenebahçeye yakın) şubeleri olan biyere gittik.yaparız ederiz dedikleri farın orasını burasını kesmeye kalkıştılar.kendilerinden emin tavrı ve beni bilmiyomuş ayağına yattığım için salak yerine koymaları da oradan kaçarak uzaklaşmama yetti
herneyse.geyik yapmayayım...
0 216 349 26 13
0 532 497 59 34 \
0 532 316 69 12 / bu iki numaradan biri cep numarası.zaten kardeşler sanırım...biri abisininki...
bu numaralardan arayıp kendilerinden bilgi alabilirsin.oradan git al demiyorum.kimse yanlış anlamasın.reklam falan yaptığım yok.ki ne zaman böyle bişi yapılsa millet bitarafından anlar ya neyse...(söz meclisten dışarı)daha iyi montaj yapan birileri vardır.ya da tanıdığın.sadece fiyat ve nasıl yapılır konusunda yeterli bilgi alabileceğini tahmin ediyorum.en azından dürüstler.katakulli yapmazlar o bahsettiğm ş....siz yer gibi...
-
arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler ben izmirde oturuyorum vermiş olduğun tel arayıp ordan bilgi alacağım
teşekkür ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: ronin67777
bizim buradaki sonax bayiinde 407ler için xenon kit geldi yazıyordu .hatta aracı yıkatırken bir arkadaş geldi 407 si var taktırmak istedi ama taktırdımı bilemem ben aracı yıkatıp çıktım.yarın istersen tel verebilirim
tel verebilirsen sevinirim arkadaşım -
quote:
Orjinalden alıntı: tolga_ozkay
arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler ben izmirde oturuyorum vermiş olduğun tel arayıp ordan bilgi alacağım
teşekkür ederim
ne demek :)
işine yararsa ne ala :)
bu arada geceucusu.com adlı sitenin forumuna üye olursan voltron nickli üyeye istediğini sorabilirsin.bu konularda bence üstad odur.ki 407 hakkında açılmış konular da vardır elbet bakıp bilgi alabilirsin.kolay gelsin ;) -
oraya bende üyeyim orda konular var ama çözüm yok arkadaşım -
BEN BENİM ARABAYA M TEC 6000K TAKTIRDIM MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM -
407 Aracima Role Taktirdim, Silecek Motoru ve Sigorta kutusu Yandi . Takan Yer Yetkili Servisti Garantiden Degisti. ROLE baglantisi Yapmadan Takmayin, Yoksa patlarsiniz benim gibi , Kesinlikle role Baglantasi yaptirin. -
röle taktırdım sigorta kutusuyla silecek motoru yandı diyosun.sonra da kesinlikle röle bağlantısı yapın.yaman çelişki...sanırım ilk cümleyi yanlış yazdın gözden kaçırıp...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X