Şimdi Ara

Arkadaşlar BB e başladım sorularım var yardimlarinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikli olarak kendimi tanitayim yaş 16 boy 183 kilo 85 86 civari tahmin ettiğiniz uzere yagli bir vucudum var ve gobekde yaglanma fazla.
    Haftada 4 gün salona gitmeyi dusunuyorum.
    Amacim gobekten kurtulmak kisa surede 4 5 kilo vermek ve azda olsa kol kaslarinda sertlesme olmasi sekil onemli degil ama kol kaslarim baya yumsak oncelikli olarak sertlesse daha iyi olur zaten kilo verdikten sonra full agirlik calismayi dusunuyorum.
    Programim hakkinda sorum olacak sizlere deneyimli arkadaslardan yardim bekliyorum.
    4 gun gitmeyi dusundugumden 2 x cardio 1x agirlik 1 kerede ikisinden karisik yapmayi dusunuyorum. Bu program nasil olur ? Uygun olurmu amacıma yonelik ? Ve cardioda nasil calisacagimi yemeyi icmeyi nasil ayarlayacagim konusunda bi fikrim yok agirlikda oradakiler yardimci oluyor ama yeme icme konusunda ve cardio da sizlerden yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beerkovich -- 12 Mart 2014; 17:51:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç yardım edecek yokmu ? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence haftada en az 6 gun kardiyo yapmanda fayda var 1 saat olaraktan. Baslangica orta seviyede intensityle calisirsin iste kosu bandi bisikletdi fln. Diyet olaraksa disardan yenilen ve hazir yemekleri tamamen kes ve su ve sutden baska hic birsey icme, bol bol protein ye yagsiz ( tavuk gogus , ton baligi , hindi gogus vs ) ve basit karblardan uzak dur ( makarna, ekmek, seker, hamur isi) onlarin yerine az olarak pilav ye. Mumkunse zeytin yagindan baska yag tuketmemeye calis. Baya kilolu oldugundan dolayi gunde 2300 kaloriden fazla tuketme. 2000 - 2300 arasi ideal senin icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.