Şimdi Ara

ARKADASLAR Bİ İŞ İÇİN CV HAZIRLAMAM LAZIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turızm ve otel ıslt mezunuyum bı otele basvurcam önbüroda calısmak ıcın.daha once ıs tecrubem yok okul daha yenı bıttı.gecen yıl staj yaptıgım otele basvurcam sızce nasıl bı cv hazırlayabılırım daha once hıc boyle bısey yapmadım bana somut olarak yanı bı cv ornegını pm atabılcek arkadslar lazım.googlede ara demeyın pek bısey bulamadım.yardımlarınızı beklıyorum

• Google'a cv hazırlama yaz yüzlerce site var gir bir yere bak .
  • googlede bulamadım tam anlamıyla ben daha once hazırlayan arkadslardan bı ornek ıstıyorum pm olarak
  • www.cvyolla.com
  • sen intihar etmiyor muydun?
  • cok saolun arkadslar cok işime yaradı. ıntıhar mı onu ınancsız ınsanlar yapar
  • kariyer nete doldur.sonra onu ya cikti al yahutta onu word olarak kaydetme secenegi ile kaydedip duzenlemeler yap.
  • Önyazı mutlaka yaz. Bu birçok firmada senin için artı bir puan olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annabell_lee -- 23 Haziran 2008; 14:34:32 >
  • Bir işveren olarak kendini, sahiplerini gizleyen, yasalara aykırı olmasına rağmen hukuka aykırı bir şekilde işyerlerine spam yapan CVyolla.com gibi bir "şirketi" kullanmanızı hiç önermem. Zaten bu bölümü kendilerine dava açmak için dosya oluştururken buldum ve gençler yanmasın diye yazıyorum.
    Bu domain hangi şirkete ait, telefonu ne, adresi ne hepsi gizli. Sadece şirketlere spam atıp sizi kandırıyorlar. Benden söylemesi.
    Kısacası;
    Kaptırdığınız paraya değil, emeklerinize, ümidinize yazık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.