öncelikle anlayışla karşılayacağınızı umuyor we açıklıorum arkadaslar ben we bi iki arkadasımın uzun uğraşları sonucu açtığı knight sitemize hepinizi bekliorum umarım sitemizde iyi wakit geçirirsiniz www.knightonlineturk.org umarım ban ban demez we hiç olmazsa emeğimizin karşılığı olarak sitemize bir göz atarsınız tekrar saolun
emin olki göz atıcagım hatta sık kul. ekleyecgm emeginize sağlık
çok teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: uguripek
emin olki göz atıcagım hatta sık kul. ekleyecgm emeginize sağlık
hayırlı olsun ama ben de arkadasla actım ko sitesi foruma ilgi cok buyuk cunku sadce bizim liseliler giriyo cogu zaman da i. cafeden giriyolar
ama sizin sitede hayırlı olsun
Portal olarak MK portal iyi bir secip
forum olarak vBulletin de iyi ama forum skininiz igrenc değiştirirseniz iyi olur
biz değilmiyiz her zaman emeğe saygı diyen! arkadaşlar bence bu kardeşimizinde emeğine saygı duyalım! bende üye oluyorum hemen!!! banlanırsam çok üzülürüm!!!
Dostum hayırlı ve uğulu olsun Allah hacker lardan korusun
Aha giriyom şimdi siteye hatta üye olurum
walla böyle knight siteleri süper oluyo ya!!! cok sewiyorum!!! çok saol arkadasım!!! emeğine sağlık!!!
BEDAVA KOSP,AUTO LOOT FALAN WAR MI
walla iyi olur heee!!! koyun arkadaslar!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
Portal olarak MK portal iyi bir secip
forum olarak vBulletin de iyi ama forum skininiz igrenc değiştirirseniz iyi olur
önerileriniz için çok teşekkürler hepsi dikkate alınacaktır ayrıca anlayışla karşılayacağınızı biliodum çok teşekkür ederim beni yanıltmadınız kalitenizi ortaya koydunuz..
tbr ama bıraz dha aydınlık olsa yı olurdu ama bolede gusel ylns anlma bab
ama olsun yaw yine de ii
Hayırlı olsun
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
saol kardes
hayırlı olsun siteniz güzel olmuş... ama arama motorunu bulamadım
Uzun süreden beri içinde ban gifi kullanılmayan bi topic, sitede gzl olmuş ayrıca;)!!!
hayırlı olsun...
Emeğe kesinlikle saygı site güsel olmuş diğer ark da dedği gibi allah hackerlar ve crackher lerden korusun hayırlıuğurlu olsun aha bende üye oluyorum...