Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BİRİ BANA YARDIM EDEBİLİRMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki tane cep telefonu arasında kaldım nokia n73 yada samsung g600 lütfen bana fikirlerinizi söylermisiniz çıldırıcam heryerde tuhaf yorumlar var iki telefon içinde birini seçmeliyim yardım edin lütfen

• kimsecikler yok mu yardım edicek yaaa :(
  • eğer kameraya önem veriyosan g600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 19 Mart 2008; 15:13:28 >
  • G600 kamerasıyla öne çıkan bir model.Diğer özellikleri çok fazla çekici değil.N73 te ise symbian ve geniş 2.4inç ekran var.Kamerasıda 3.2mp ve carl zeiss mercek var.Yani kamera olarak da N73 alırsan çok çok kaybedeceğin birşey olacağını sanmıyorum.Bu yüzden N73 alırdım
  • hadi arkadaşlar ama ya ben buraya mesaj yağar zannediyordum cevaplayan arkadaşlara sonsuz teşekkür ama okuyup geçenler aşkolsun lütfen çok cevap yazın zamanım az ve bu iki telden başka şansım yok konu biraz karışık ama yardııımm ediinnnnnnnnnnnnnnnn.
  • Bayansanız G600
    Erkekseniz N73
  • G600 modelinin iyi tarafı sadece kameradır.N73 ün gece çekimleri falan güzel değildir ama diğer birçok özelliğiyle G600 den üstün.yani N73 almanızı öneririm.
  • n73 en azından symbian var canın sıkıldıkca oyun program yüklersin kamerasıda kötü değil
    n73 g600 e kamera dışında cok cok fark atar
  • n73 eskidi dostum ikinci eli bile para etmiyor. telefon değiştiriyosun 2 yıllık telefon alıyosun. g 600 daha ii dostum. ben nokia dan başka telefon kullanmam bugüne kadar ki tüm telefonlarım nokia idi. tarafsızım yani. kesinlikle g600 al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KB24

G600 modelinin iyi tarafı sadece kameradır.N73 ün gece çekimleri falan güzel değildir ama diğer birçok özelliğiyle G600 den üstün.yani N73 almanızı öneririm.

G600'ün gece çekimleri iyi değil ki

diğer yandan N73'ün symbianı büyük bir artı

bataryası daha uzun gidiyor

hoparlörü daha yüksek ses veriyor

mesaj seslerini istediğin melodiyi seçebiliyorsun

G600 şık ve fiyat/kamera performansı bazında en iyi 5mp seçenek gibi duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bayansanız G600
    Erkekseniz N73

Ne tuhaf,

Esim,yani Hanim Nokia 73 ME kullaniyor.

Ben ise samsung G600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 19 Mart 2008; 22:24:38 >
  • Çok güldüm gece vakti buna :))))

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

quote:

Bayansanız G600
    Erkekseniz N73

Ne tuhaf,

Esim,yani Hanim Nokia 73 ME kullaniyor.

Ben ise samsung G600

• bence N73 al pişman olmazsın...
  • quote:

Bayansanız G600
    Erkekseniz N73

nasıl bir yorumdur bu
  • Bayan erkek farketmez G600 affetmez

G600
  • tabiki n73 al Hiiiç pişman olmazsın
  • g600
    modayı takip et dostum.
    bu arada ben de nokiacıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.