Şimdi Ara

Arkadaşlar çok yalnızım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar forum dostları. 16 yaşındayım, lise öğrencisiyim. 197 boyum var, iyi bir takımda basketbol oynuyorum Allah'ın izniyle A takım ile de maçlara çıkacağım Bölgesel Lig'de. Arkadaşlar şu zamana kadar sevgilim olmadı, bunu umursamadım hiç bir zaman, fakat bir insanın güvenebileceği, muhabbet edebileceği, kardeşi gibi görebileceği bir dostu da mı olmaz. Kız-erkek farketmez . Arkadaşlar ne mesaj atan olur, ne hal hatır soran, okula giderim kimse bir merhaba demez, okuldan çıkarım kimse iyi akşamlar demez. Yok bir kişilik gibiyim. Konuşabileceğim, dert dökebileceğim hiçbir dostum yok. Allah'a şükür basketbol gibi bir spor ile ilgileniyorum ve bunun sayesinde bu bahsettiklerim kafamdan uçup gidiyor. Kendimi geliştirmek için elidmden geleni yapıyorum. Tek başıma çalışıyorum bazen. Ama hayat sadece basketbol değil. Bileğimi sakatlıyorum bileğim sarık okula gidiyorum millet elime bakıp dalga geçiyor bilekliğin güzelmiş diye ulan hiç mi utanma yok sizde? Arkadaşlar 15 gün boyunca kimseden mesaj almadım şuan. Bana mesaj atanda genelde aile büyüklerim olur hal hatır sormak için, onlar bile halimin farkında. Kimse tarafından umursanmıyorum, hep geri itiliyorum fakat bu bana güçte veriyor, genel kültürüm çok geniştir, araştırma yapmayı çok severim. Tipim rezalet tabi ama bunu da umursamıyorum napalım Allah yaratmış fakat bir insan daha düzgün konuşamıyorsa napsın arkadaşlar. Konuşurken kelimeleri düzgün telaffuz edemem genelde, bunla da dalga geçerler. Şu kardeşinize yardım edin, ne yapmalıyım arkadaşlar 1 tane gerçek arkadaşım olsa yeter ama o da yok. Basketbol ve içimdeki hırs hayatta başarılı olmama yetiyor. İçimdekileri kimse ile paylaşamamak koyuyor arkadaşlar.

Lütfen şu kardeşinize yardım edin bir akıl verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakim81 -- 1 Temmuz 2013; 20:47:49 >

• arkadaşlar yazımı güncelledim daha demin tek satırdı
  • kardeş Allah yardımcın olsun bu arada ismin shabazz mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakim81

İyi akşamlar forum dostları. 16 yaşındayım, lise öğrencisiyim. 197 boyum var, iyi bir takımda basketbol oynuyorum Allah'ın izniyle A takım ile de maçlara çıkacağım Bölgesel Lig'de. Arkadaşlar şu zamana kadar sevgilim olmadı, bunu umursamadım hiç bir zaman, fakat bir insanın güvenebileceği, muhabbet edebileceği, kardeşi gibi görebileceği bir dostu da mı olmaz. Kız-erkek farketmez . Arkadaşlar ne mesaj atan olur, ne hal hatır soran, okula giderim kimse bir merhaba demez, okuldan çıkarım kimse iyi akşamlar demez. Yok bir kişilik gibiyim. Konuşabileceğim, dert dökebileceğim hiçbir dostum yok. Allah'a şükür basketbol gibi bir spor ile ilgileniyorum ve bunun sayesinde bu bahsettiklerim kafamdan uçup gidiyor. Kendimi geliştirmek için elidmden geleni yapıyorum. Tek başıma çalışıyorum bazen. Ama hayat sadece basketbol değil. Bileğimi sakatlıyorum bileğim sarık okula gidiyorum millet elime bakıp dalga geçiyor bilekliğin güzelmiş diye ulan hiç mi utanma yok sizde? Arkadaşlar 15 gün boyunca kimseden mesaj almadım şuan. Bana mesaj atanda genelde aile büyüklerim olur hal hatır sormak için, onlar bile halimin farkında. Kimse tarafından umursanmıyorum, hep geri itiliyorum fakat bu bana güçte veriyor, genel kültürüm çok geniştir, araştırma yapmayı çok severim. Tipim rezalet tabi ama bunu da umursamıyorum napalım Allah yaratmış fakat bir insan daha düzgün konuşamıyorsa napsın arkadaşlar. Konuşurken kelimeleri düzgün telaffuz edemem genelde, bunla da dalga geçerler. Şu kardeşinize yardım edin, ne yapmalıyım arkadaşlar 1 tane gerçek arkadaşım olsa yeter ama o da yok. Basketbol ve içimdeki hırs hayatta başarılı olmama yetiyor. İçimdekileri kimse ile paylaşamamak koyuyor arkadaşlar.

Lütfen şu kardeşinize yardım edin bir akıl verin.

İlginç. Bu tip sporlarla ilgilenen adamların yığınla arkadaşı olur. Oynadığın kişilerle iletişim halinde ol bence.

• dersler ne durumda hocam,kaça geçeceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

dersler ne durumda hocam,kaça geçeceksin?

hocam fransızca hazırlık okudum lise 2 olucağım bu eğitim yılında inşallah Allah'ın izniyle

basarılar ancak size sormamıştım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

quote:

hocam fransızca hazırlık okudum lise 2 olucağım bu eğitim yılında inşallah Allah'ın izniyle

basarılar ancak size sormamıştım

tamam hocam iyi akşamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boyun uzun olsada tipin iyi değildir muhtelemelen
  • Ben arkadasin olurum istanbuldayim yalniz boy 1.78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 2 Temmuz 2013; 0:50:51 >
  • quote:

kardeş lise 3'e geçeceğim
  • burda bile kimse cevap vermiyor ben böyle talihe

• hocam kelin ilacı olsa başına sürermiş.Bende yalnızım az önce eski kız arkadaşım beni iyice haşladı.benimde dertleşecek birine ihtiyacım var ama konuşacağım insanlarında ya telefonu bozuk facebook'a girmiyor yada dershanedeler...
  • arkadas, dost istiyorsan alici degil verici olacaksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonianknight

arkadas, dost istiyorsan alici degil verici olacaksin

ne demek istedin kardeş

• baskalarindan bekleme biseyler yapmasini. onlarin mesaj atmasini bekleme, onlarin sana yardimci olmasini bekleme. sen ozverili ol biraz. sen ara sen sor, sen yardim et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonianknight

baskalarindan bekleme biseyler yapmasini. onlarin mesaj atmasini bekleme, onlarin sana yardimci olmasini bekleme. sen ozverili ol biraz. sen ara sen sor, sen yardim et.

heriflerin doğum gününü kutluyorum bir teşekkür etmiyorlar hocam 28 temmuz doğum günüm 1 Allah'ın kulu arayıp sormaz

• Rakim81 R kullanıcısına yanıt
    Tamam sen ölebilirsin evlat. Ben kutlanmasını istemediğim halde zorla kutlayan arkadaşlarım var. Bununla ilgili sorunu kendinde ara ben nasıl bir arkadaşım diye düşün bi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abkhasian

Tamam sen ölebilirsin evlat. Ben kutlanmasını istemediğim halde zorla kutlayan arkadaşlarım var. Bununla ilgili sorunu kendinde ara ben nasıl bir arkadaşım diye düşün bi ;)

kardeş yardım eder misin

• Rakim81 R kullanıcısına yanıt
    Yardım edecek bir durum yok bunda. Sen nasıl arkadaşsan onlara onlarda seninle öyle arkadaştır. Sana kendin başkası yardım edemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.