Şimdi Ara

ARKADASLAR EKRAN KARTI UYUMU LAZIMMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ekran kartı secımımın dogru olup olmadıgını bılmıyorum su ekran kartı amd uyumlumu

SAPPHIRE HD6950 GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI

ben amd uyumluysa eger 2 gb bı ekran kartı ıstedıgımden dolayı ıntelden amd ye gecıcem cunkı oyun ıcın kursamda ben sımılasyon oyunlarını cok seven bırıyım ve grafık tasarım derslerı almaya baslıyacagım sapphıre de bu konuda hem en ucuzu hem kalıtelısı olarak cıktı karsıma bu kart ıntel uyumlu degılmı acaba soyleyebılırsenız sevınırım

• Şimdi ekran kartı işlemciye göre performans vermez.Yani elbette ikisinin de birbirine darboğaz yapmadığı zaman istediğin marka ekran kartını istediğini işlemciye takabilirsin.Yalnız 6970 bios mode yapmayacaksan 1 gb yeterli gelir grafik ve oyun için.
  • Dostum ekran kartının işlemci ile alakası yoktur anakarttaki PCI slotlarıyla alakalıdır.o kart uyumludur amd ile

• eyvallah beyler uyumluymus amd ıle sapphire ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasidokostas

işlemciyle alakası vardır işte kantı

bir tarafta i7 920 tek ekran kartlı 5850

diğer tarafta amd athlon II x3 440 5870*2 crossfire

http://donanim.thgtr.com/donanim/oyuncular-athlon-ii-x3-ten-fazlasi-gerekli-mi/ortalama-fps-olcumleri-athlon-ii-x3-440

Daha dikkatli okuyalim. Arkadas markalar arasinda uyumsuzluk olup olmadigini soruyor. Ekran kartindan alinan performansin 10 sene oncesinin tek cekirdekli islemcisi ile i7 990 ayni olmayacagi bu isten pek anlamayan birisi icin bile oldukca barizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fract4l

quote:

Orijinalden alıntı: kasidokostas

işlemciyle alakası vardır işte kantı

bir tarafta i7 920 tek ekran kartlı 5850

diğer tarafta amd athlon II x3 440 5870*2 crossfire

http://donanim.thgtr.com/donanim/oyuncular-athlon-ii-x3-ten-fazlasi-gerekli-mi/ortalama-fps-olcumleri-athlon-ii-x3-440

Daha dikkatli okuyalim. Arkadas markalar arasinda uyumsuzluk olup olmadigini soruyor. Ekran kartindan alinan performansin 10 sene oncesinin tek cekirdekli islemcisi ile i7 990 ayni olmayacagi bu isten pek anlamayan birisi icin bile oldukca barizdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben uyumla ilgili bişey belirtmeye gerek yok zaten ekran kartlarının chipsetlerini ATİ yapıyor ve diğer firmalara veriyor amd ile ati aynı firma olduğuna göre bu soruyu sormannın bir anlamı bile yok gereksiz anlaşılan.ben tonton arkadaşımızın yazdığına istinaden yazdım o yazıyı yazmıştım
    tonton 54 derki :Şimdi ekran kartı işlemciye göre performans vermez.

buna istinadendir
  • siz arkadaşlar sadece benim yazdığım yazıyımı okuyorsunuz ne için bu yazıyı yazmış demiyorsunuz anlaşılan diğer arkadaşlar çok doğru konuşmuş bir tek ben yanlışım anlaşılan

okanarslan 20 derki :Dostum ekran kartının işlemci ile alakası yoktur anakarttaki PCI slotlarıyla alakalıdır.

bu iki arkadaşın yazdıkları doğru diyorsunuz bir tek benim koca kafam almıyor benim yazdıklarımı eleştiriyor daha dikkatli okuyalım bence arkadaşlar siz dikkatli okuyun
  • özür dilerim okanarslan yanlış yazdım tonton yazacaktım tekrar özür
  • @kasidokostas

@tonton54 nickli üye ne yazmış, "Şimdi ekran kartı işlemciye göre performans vermez. Yani elbette ikisinin de birbirine darboğaz yapmadığı zaman" Bu kısmıda okumak lazım. İlk cümlenin açıklamasını zaten hemen peşinden yapmış.
  • @kasidokostas

Bi susda bilen konuşsun be kardeş cümle kuramıyorsun.

Biz ne diyoz sen ne diyorsun muhabbetin ağzına s.tın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraks35 -- 11 Mayıs 2011; 17:10:35 >
  • tamam ben sormadım sayın arkadaslar tartısmaya gerek yok :D alıcagım yerdede sorarım satan adam ıllakı bılıyodur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraufuk

tamam ben sormadım sayın arkadaslar tartısmaya gerek yok :D alıcagım yerdede sorarım satan adam ıllakı bılıyodur :D

Aman onlara bişey sorma sana saçma sapan bişey söylerler. Abi ddr3 anakartta ddr5 ekran kartı çalışmaz al sana cillop gibi 9800gt yada HD4670 der eski ekran kartlarını iteleyiverirler.
  • Anakart İşlemci uyumu vardır kardeşim parçalarda bi tek

Amd işlemci amd anakartında çalışır

İntel işlemci intel anakartında çalışır

Bütün ekran kartları bütün anakartlarda çalışabalir işlemci ile bi uyum söz konusu değilidir.

Ben sadece uyumdan bahsettim İş Performansa gelirse eğer işlemci + ekran kartı + ramlar + hdd ve hatta monitör bile performansı değiştirir parçalar hep birbirinden etkilenir.

Sistemin eskiyse yani bi anadol sa sen gider bi ferrari ekzosu alırsan tam verim alamassın o ekzozdan anadolun kaldırabileceği kadar verim alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraks35 -- 11 Mayıs 2011; 17:31:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.