Bildirim
ARKADAŞLAR FİREWALLA MSN'İN AÇILMASINI ENGELLERMİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende de ayni sorun var, firewall a alakasi yok bence , proxy arkasinda olunca bu sorun oluyor. 7.0 in ilk surumunde de ayni sorun olmustu sonra duzeltmislerdi -
bence eski surumu kullan firewallada alakası yok bence -
msn'in ayarlarında connection kısmı var bi test yap -
Firewale derken neyi kastediyorsun hangi Programı Kullanıyorsun WindowsXP ninmi Yoksa Modemin Firewale mu eger bunlar degilse Program Kullanıyorsan kesinlikle olabilir Norton Anti Virus 2005 internet Secentroy mi ne kullanıyordum msn e giremiyordum aynı hatayı veriyordu bence kullandıgın Güvenlik Programlarını bir kontrol et msn Engellenmiş olmasın -
7.5 Biraz Kullanışsız yAv Aslında En iyisi 6.2 -
en iyisi 7.0 bence -
7.5 ne zaman çıktı ki bence sürümden dolayı kaynaklanıyor bence 7.0 a geri don -
Aslında harici yazılım olarak bir firewall olarak kullanıyorsan yanlışkla engellemiş olabilirsin eee tabii engellediysen de MSN nin havasını bile koklatmaz sana -
tam emin değilim ama bendede aynı sorun vardı ve bende eski sürümleri pcden kaldırınca sorun ortadan kalkıyordu.her yeni sürümde bu sorunla karşılaştım.eskisi arka planda çalışıyordur. büyük ihtimalle ondan yapıyorur. -
msn in bütün sürümlerini kullandım hiçbir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X