Şimdi Ara

arkadaşlar lastik almam lazım. ama bilmiyorum ki.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2006 grande punto aracım var. ebatlar yanlış hatırlamıyorsam 175*65*15 idi. daha önce hiç lastik derdim olmadığı için ne markaları tanıyorum. ne modelleri. çok fazla para da vermek istemiyorum. Adana da sürekli asfaltta kullanıyorum. işe git gel. arada gez toz. kimisi tanesi 220 liradan satılıyor. yani şöyle 100-150 arası iyi bir şeyler yok mu? yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frarslan -- 20 Temmuz 2012; 9:37:04 >

• Size önerebileceğim ve güvenebildiğim tek marka var oda Bridgestone'dur ve şiddetle tavsiye ederim. Lastik seçimini çok iyi yapmanız gerekir çünkü bu lastikler üzerin de yolculuk yapıyorsunuz fiyatına göre değerlendirmeyin lastikleri kaliteli bir marka ise almalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frarslan

arkadaşlar 2006 grande punto aracım var. ebatlar yanlış hatırlamıyorsam 175*65*15 idi. daha önce hiç lastik derdim olmadığı için ne markaları tanıyorum. ne modelleri. çok fazla para da vermek istemiyorum. Adana da sürekli asfaltta kullanıyorum. işe git gel. arada gez toz. kimisi tanesi 220 liradan satılıyor. yani şöyle 100-150 arası iyi bir şeyler yok mu? yardımcı olabilir misiniz?

tam ebatı doğru bi şekilde bildirirseniz yardımcı olmaya çalışalım ...
  • Benim tavsiyem kesinlikle michelin bir rotbalansçı ve lastikten anlayan kişi olarak.Bence kesinlikle michelin.Fren mesafesi en kısa lastiktir.Michelin in diğer bir özelliğide yanak kısımlarındaki yumuşaklık sebebiyle virajlarda lastiğin esneyerek aracı savrulmaktan kurtarmasıdır.Ve diğer özellikleri, lastikte en ufak bir lastik sesi olmaz .(lastik sesi bilya uğultusu gibi ses yapar) Yakıt tasarrufu teknolojisi.Lastiğin Yuvarlanma direncinin düşük olması. Ve en son, en kaliteli balans tutan lastik olmasıdır. lastiksatinal.com diye bi site var. burda 175/65r15 michelin energy saver 153,32 tl.Kargoda onlara aitmiş.
  • arladaşlar lastiğim 175*65*15 miş. üzerinde continental var. tabi eskidi bunlar. şimdi yenisi için bakıyorum. milstone nasıl bir lastik? bir de yerli mi yabancı almak daha iyi olur?
  • Lassa iyidir.
  • yanaksız yada yumuşak yanaklı michelinle taşa sürtüp inebilirsiniz aşağı. bridgestone, goodyear, michelin iyi firmalar bunlardan alın derim arabanızın fren mesafesi, hızlanması, yakıt tüketimi, yol tutuşu bu lastiklere bağlı sonuçta hayatınız çok ucuzuna kaçmayın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok para vermek istemiyorsan petlas al geç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.