Bildirim
Arkadaşlar ltfn yardım bu nasıl bir hata böyle .. :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
verdiğiniz linklerden 4 tane vardı hani hatırlamışınızdır alt alta
1. ----
2. ----
3. ----
4.botsmall.de filam 1.sini ordan indirdim yine bu hatayı verdi sonra dedim herhalde client hatalı sonra 2. clienti indidim başka bir yerden ama yine aynı hata lütfen yardımcı olun -
bu hata bndede olmustu 4.den ındırmıstım ama sonra uptade yapmaya baslamıstı su an oyundayım hıc bır hata yoq sende oyunu acınca ne diyor -
bende en başta İnstall butonu varya ona basıorum ondan sonra yer seçion C sürücüsüne mi yüklesin yoksa D sürücüsünüemi die ayarlıosun orda Start butonu var Start butonuna bastığım gibi o hatayı verio bana o hatayı vermese bir tane bişe doldurcak böle renkli sonra silkroad online yüklendi die bir yazı gelmesi lasım ve ordan uptade demesi lasım tabi ben daha oralara kadar gelemedim deidğim gibi Start düğmesine tıkladığım gibi bu hatayı veriyor ... -
Ltfnnn yardım edinn ...... -
Ltfnnn yardımmmm .....
-
biraz daha sabırlı olursan yardım edenler çıkar daha sabahın köründeyiz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X