Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bendeki adsl modemi açınca normal telefondan çok cazırtılı sesler çıkıyor bunu nedeni nedir bi yardımmmm

evde internet bağlı bu sinir bozucu yavv sanki önceki normal modemgşbş oluyor birde telefon edince internet hattan düşüyor......... hadi yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

• gidiyorsun bilgisayarcıya adama diyorsunki abi bana Splitter ver bi tane sonra eve geliyorsun ana hattı splitterın tek tarafına takıyorsun öbür tarafında iki uç kalıyo biri modeme giden uç oluyo diğeride telefona giden v bundan sonra sorun morun kalmıyo hadi kolay gelsin
  • walla kabloları saglam bagladıgına, etrafını izole bantla sardıgına emin ol.

bu arada ben de splitter takacaktım, baktım bi tel kablosu daha lazım olcak, adam akıllı bir paralel bagladım takır takır calısıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk172

walla kabloları saglam bagladıgına, etrafını izole bantla sardıgına emin ol.

bu arada ben de splitter takacaktım, baktım bi tel kablosu daha lazım olcak, adam akıllı bir paralel bagladım takır takır calısıyo.

aynı anda telefon da kullanıyorsan çalışmaması lazım. splitter adsl ile telefon db'lerini ayrıştırır. kullanmazsan ayrıştırma olmaz ayrıca telefonu açtığında adsl kopar.

bu arada ek yerlerini izole bantla sağlamlaştırmak yerine klemens kullanmanızı öneririm. izole bantla yapılan ek, bir süre sonra oksitlenmeye neden olacağından kopmalar yaşayabilirsiniz. klemens buna en gel olur, sorunsuz kullanım sürenizi uzatır.

kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

quote:

Orjinalden alıntı: ufuk172

walla kabloları saglam bagladıgına, etrafını izole bantla sardıgına emin ol.

aynı anda telefon da kullanıyorsan çalışmaması lazım. splitter adsl ile telefon db'lerini ayrıştırır. kullanmazsan ayrıştırma olmaz ayrıca telefonu açtığında adsl kopar.

bu arada ek yerlerini izole bantla sağlamlaştırmak yerine klemens kullanmanızı öneririm. izole bantla yapılan ek, bir süre sonra oksitlenmeye neden olacağından kopmalar yaşayabilirsiniz. klemens buna en gel olur, sorunsuz kullanım sürenizi uzatır.

kolay gelsin...

temmuzdan berı Splittersız kullanıyorum hıcte bır sey olmuyor.kendı odamda paralel hat vardı o kabloyu dırekt adsl modeme taktım.(speedtouch 330) .temmuzdan berı sorunsuz calısıyor. ama soyle bır sey var.evdekı dıger telefona paralel bı de telsız var.dıger telefonla konusunca cızırtıdan karsıdakının sesını bıle duyemıyorsun ama telsızle o kadar sorun yaratmıyor.cok cızırtı yok.ve telefn calıncada hattan falan dusmuyor adslm. bu arada 3 mılyon verıp neden bı Splitter almıyorsun dersen. sadece usengeclık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.