Şimdi Ara

arkadaslar net sorunu bir yrd edin modem mi acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben aztech modem kullanıyordum uzun yıllardır. wifi olması niyetiyle ttnetin verdiği huawei modemden aldım ve 1 aydır kullanıyorum. ancak 1 haftadır internet hızı kb/sa olarak azalıyor ve indirdiğim partlar kesiliyor. internete sorunsuz giriyorum sorun yok ama indirmede sorun yaşıyorum. msn sürekli kapanıp açılıyor.şu an eski modemimi taktım hızım saniyede 400 kb ile başladı 100 kb a düştü şuan giderek düşüyor. bu sorun neyden kaynaklanıyor anlamış değilim. modem sorunu olsa bu modemim hiç sorun vermezdi. ttnet ile görüştüm bağlantımın normal oldugunu söylediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Swaps1404

ben aztech modem kullanıyordum uzun yıllardır. wifi olması niyetiyle ttnetin verdiği huawei modemden aldım ve 1 aydır kullanıyorum. ancak 1 haftadır internet hızı kb/sa olarak azalıyor ve indirdiğim partlar kesiliyor. internete sorunsuz giriyorum sorun yok ama indirmede sorun yaşıyorum. msn sürekli kapanıp açılıyor.şu an eski modemimi taktım hızım saniyede 400 kb ile başladı 100 kb a düştü şuan giderek düşüyor. bu sorun neyden kaynaklanıyor anlamış değilim. modem sorunu olsa bu modemim hiç sorun vermezdi. ttnet ile görüştüm bağlantımın normal oldugunu söylediler

Şu sorunu kökten çözelim. Sana mesaj atacağım telefon numaramı. Sorununun çözümü çok basit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.