Şimdi Ara

arkadaşlar orjinal anahtar yaptırmasam arabaya zarar verir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2002 ford focusum var
    Arabanın yedek anahtarı olmadığı için yedek anahtar yaptırmaya karar verdim.
    ford servisinde 200 tl ye yakın masraf çıkardılar
    Normal anahtarcılarda 75 tl ye yapıyorlar karar veremedim
    Orjinal değilde normal anahtarıya yaptırsak bu anahtar arabaya herhangi bir zarar verir mi acaba ??? (Bir arkadaşın dediğine göre -emin olmamakla birlikte- orjinal olmayan anahtarlar kullanıldığında zamanla kontak aşınıyomuş)
    görüşlerinizi bekliyorum

• Adı üzerinde, yedek anahtar. Aslı kaybolursa ya da zorda kalırsanız kullandığınızda kilidi aşındırsa bile fazla kullanılmayacağından kısa vadede bir sorun olmaz ve kilide zarar vereceğini de sanmıyorum; tabi çok kalitesiz yapılmazsa.
  • bizim aracın orjinal anahtarı bende, sanayide yaptırdığımız yedek anahtarı babamda, bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadık, hatta sanayideki ustanın söylediği şuydu, onlarda bizden yaptırıp size satıyorlar..

Sadece sanayideki usta orjinal HONDA logolu anahtar yapamıyormuş, HONxXxX bişeyler yazıyo yedek anahtarında, dealextreme'den orjinal HONDA logolu anahtar buldum, daha önce görseydim onu alıp ona yaptırırdım
  • Hiçbir şey olmaz. Arkadaşınıza selam ile...
  • adı üstünde yedek. Birşey olmaz kanaatindeyim.
  • Heeeeeçbişe olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

Evinin anahtarını kaybettin ve aklına daha önceden 3 e 5 e yaptırmış olduğun yedek anahtar aklına geldi ve hemen onu kullanmaya başladın

Soru :

Sence bu yedek anahtar kapıyı aşındırır mı ?

Güzel çekilmeyen anahtar yatak aşındırır.

Soru :

Evin kilidi 10-15 e değişir. 2002 focusun ki kaça ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

quote:

Evinin anahtarını kaybettin ve aklına daha önceden 3 e 5 e yaptırmış olduğun yedek anahtar aklına geldi ve hemen onu kullanmaya başladın

Soru :

Soru :

2008 407'ninkini istanbuldan 20 liraya kopyalatmıştım.Hatta sonucu görünce ağzım açık kaldı tuşları logosu birebirdi.

Orjinali hala bende durur kopyalananda hatunun çantasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antor

quote:

Soru :

Soru :

Sen kılsın abi, sana orjinal olacak

• Sonuç olarak zarar vermez ama orjinal takıntısı olan ve parası bol olan arkadaşlardansanız buyrun verin 200 TL'yi
  • Arkadaşım 2000 model Fiesta'sına "Ne olur, ne olmaz!" mantığı ile yedek anahtar yaptırdı çipide ona taktırdı tipi daha güzel yeni diye sonrada hep onu kullandı. 1 senede birşey olmadı. Uzun vadede ne olur bilemem...
  • Hiçbirşey Olmas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 24 Eylül 2010; 21:15:42 >
  • anahtar bir problem çıkarmaz ama immobilizer'i elektroniği nasıl olacakmış.onu da söylediler mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

anahtar bir problem çıkarmaz ama immobilizer'i elektroniği nasıl olacakmış.onu da söylediler mi.

Onu kodlamak adamın 5 dklık işi.Adam gözümün önünde eski 2001 audimizin immosunu 2 dk gibi bir zamanda aracın diğer ANAHTARLARINA kopyaladı.Yer de Ankara-İstanbul yolu üstündeki carrefour'un altındaki anahtarcı.Bu adam servisin bütün anahtarlara kodlayamadığı immoyu bütün anahtarlara kopyaladı.Servis de anahtarları yan yana koymayın gibi bir saçmalık uydurdu.Allahtan tek anahtarı kopyalayabildiler de oraya kadar gidebildik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 25 Eylül 2010; 7:51:32 >
  • arkadaşlar 70 tl ye anahtarı kopyalattım şimdi bu anahtarı kullanıyorum
    immobilizeri hemen kopyaladı
    inşallah bir sorun çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd1453

arkadaşlar 70 tl ye anahtarı kopyalattım şimdi bu anahtarı kullanıyorum
    immobilizeri hemen kopyaladı
    inşallah bir sorun çıkmaz

İçin rahat olsun
  • motoru ele alırsın yakında
  • Şifresi kodlanıyoraa şanslısın dostum.

Bizim w210'un anahtarını bahsettiğin tarzda anahtarcı kodlayamadı, Bostancı Oto Saniyide ki Mert Elektronik sağolsun iki anahtarı birleştirip tek anahtar yaptı 150 TL'ye.

Normalde Almanya'ya sipariş verip 2 haftaya geliyor ve 500 TL civarı.

Yedek anahtar yaptır dostum, zaten kontağa takınca belli eder kendini.
  • önceki aracımda chip li olanını 5 sene kullandım sorun çıkmadı,sonra hatıra olarak kendime bıraktım aldığımda olmadığı için.
  • walla arkadaşlar ben yeni kasa 2007 passat kullanıyorum kartlı anahtar dediklerindenservis 500 tl fiyat verdi ben ankara keçiörende biyer buldum internetten orjinal anhtarını 210 tl ye yaptırdım anhtarım resimdekinden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.