Şimdi Ara

ARKADASLAR SORUNUM VAR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benım PC de oyunlar kıtlenıyor.pes6 pes5 gıbı futbol oyunları ve stronghold legend gıbı strateji oyunları kıtlenmıyor ama dıyer tum oyunlar kıtlenıyor (f1 2006-knight online felan ) bana yardım edersenız sevınırım.

NOT: format atmayı onermeyın 100 kere denedım

ılgı ve alakanıza tesekkur ederım

• ya kardeşim sen bılgısayarının ozellıklerını yazmazsan sana kım nasıl yardım etsın?
  • kusura bakmayın ozellıklerını yazmayı unuttum dalgınlık ıste

512 ram 256 ekran kardı 80 GB hardisk işlemcim intel

bilgisayarımda cogu oyunlar kıtlenıor kitlenmeyenler=pes6-pes5-pes7 gıbı futbol oyunları ve strınghold legen ve age of empıres gıbı strateji oyunları

dıer butun oyunlar kıtlenıyor

NOT: format onermeyınız 100 kere denedım

TEŞEKKÜRLER......
  • Ekran kartının markası ne psu ne markası ne biraz daha detaylı bilgi vermezseniz kimse yardım edemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 13 Ocak 2008; 17:12:01 >
  • Daha spesifik olmak gerek PC'nin bileşenlerini yazarken.
    Ayrıca "kitlenme"nin de tam olarak ne ve nasıl olduğunu anlatman gerekir.
    Bu bilgiler ile yardım alman çok zor...
  • arkadaslar ekran kartım ati(Radeon 9550) işlemcim pentium 4

kilitlenmede soyle oluyor

oyuna gırdıkten 7-8 dk sonra ekran bırden donuyor hıcbırsey yapamıyorum ne oyunu kapatabılıyorum nede ıptal edebılıyorum ü
    tek care reset cekmek oluyor....

yardım edersenız sevınırım
  • Isınma sorunun olabilir.Çok az bilgi verdiğin için daha fazla yardım bekleme kardeş
  • İlk önce ekran kartı sıcaklığı ile anakartı kontrol et bi anormallik görünmüyorsa işletim sistemini değiştir bir de öyle dene... (aynı zamanda kullandığın ati catalyst sürücülerini de güncellemeyi dene).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.