Şimdi Ara

Arkadaşlar telefon dolandırıcılığı ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim ev telefonu klasik telefon dolandırıcıları aradı.Makarasına konuştum anne baba adımı biliyordu.İsim soyisim söyledim direk doğum tarihini çıkardı.Bu bilgilerle tc numarama ulaşıalbilir mi?Eğer böyle birşey varsa bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor?

• hiçbirşey yapmana gerek yok,seni aradıklarında hiçbir kredi kart bilgini verme yeter
    bi yerlerden kmlik bilgilerine ulaşabiliyorlar ama bişe yapamazlar
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Yok hocam zaten dolandırıcı olduklarını biliyordum kolay kolay yemem öyle numaralarıda.Adama makarasına isim soyisim söyledim bütün bilgileri çıkardı.Bütün bilgileri dediğim Anne baba adı,Doğum tarihi.Tc ile yapılan şeyleri biliyoruz.Valal çok sıkıntıda kaldım şu an
  • Hocam T.C kimlik numarasını bilmeleri bir işe yaramaz. Herhangi bir kart bilgisi vermeyin yetet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T.c. numaranı biliyolar ki zaten. Ayrıca şu T.c numaram biliniyor bittim başıma iş gelcek diye bir şey yok artık T.c ni bilmeleri hiçbirşey ifade etmiyor yeter ki kredi kartı bilgilerini vs. bilmesinler
  • Teşekkürler arkadaşlar biraz olsun içim rahatladı
  • şu anda zaten 4 milyona yakın türk vatandasının bilgileri internette dolanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TC kimlik numarası bulmak artık dünyanın en kolay şeyi oy kullanırken bile kapıda yazıyor... Kart bilgisi vermediğin sürece sıkıntı yok.
  • chozizwa kullanıcısına yanıt
    Peki bu bilinen isim soy isim ana baba adı dogum tarihi ve tc den bir sahte kimlik hazırlanıp kullanılamaz mı?
  • Merak etme üstüne şirket açamazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.