Arkadaşlar iyi çalışmalar herkese hedefim hukuk inşallah fakat geometriden pek çakmıyorum matematiğimi bile 3-4 den 20-25 netlere çıkarttım geometri yerinde sayıyor sizlere sorum misal lysde hiç geo yapmadık mat 30-40 arası edebiyat 40-50 arası yaptık 350+da ygs yaptık orta bir hukuk gelirmi arkadaşlar önemlimi geometri. Tabi varsayım bu yine uğraşır 5-10 yapmaya çalışırım.
Diger derslerden guzel netler cikardigin takdirde 5-6 geo sorusu bile yeter.ama sana tavsiyem yine de geo calis. Varsayimlar uzerinden gitme hayal kirikligina ugrarsin geo calismadigina pisman olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: TheVigilante
Diger derslerden guzel netler cikardigin takdirde 5-6 geo sorusu bile yeter.ama sana tavsiyem yine de geo calis. Varsayimlar uzerinden gitme hayal kirikligina ugrarsin geo calismadigina pisman olursun.
Tabi geoda çalışcam sadece öğrenmek istedim olurda çalışınca bile istediğim başarıyı elde edemezsem büyük kayıp olurmu diye. cevabın aydınlatıcı oldu teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme