Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım!!!! Çözemedim Gitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzamdaki arabama arka kamera taktırdım,vede aynaya geçen tipte lcd ekran koydum.fakat kamera çok geç devreye giriyor.yada hiç girmiyor.her türlü bağlantıyı kontrol ettim.tamam.fakat tek birşey war.kameranın elektriğini geri vites lambasından çektik.kameranın + kutbunu normal alındı. - kutbunu şeseden alındı.bunda bir hata var diye düşünüyorum.sizce nasıl olabilir.kameradan iki çıkış çıkıyor bir + bir - kutup.takan adammı yanlış yaptı acaba.

• arkadasım o sekilde tabi çalışmaz röle taktır bak nasıl calısıyor:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: admiral9999

arkadasım o sekilde tabi çalışmaz röle taktır bak nasıl calısıyor:)

röle derkenneyi kastettin pek anlayamadım.nasıl bişey.işe yararmı.bağlantının tam olarak nasıl yapılacağını bilen biri varsa lütfen yardım etsin kafayı yicem.hem aynanın bağlantısı hem kameranın bağlantısı.aynayı bağladım yer üstteki harita okuma lambaları,yane anahtar takmadanda çalışıyor aynadaki lcd.aynı zamanda oraya başka bir güneşlik lcd side bağlı.
  • Rölenin tanımı: Araba için normal 12 volt ile tetiklenip kontakları yardımıyla yüksek akımlı güçleri kontrol eden bir eleman.

Arkadaşım geri vites lambası ile bağladığın röleyi tetikleyip rölenin ayaklarından da kameraya enerji alacaksın. Hiç anlamıyorsanız bu işlerden bu söylediklerimizi aynen bir oto elektrikçiye anlatın size yardımcı olacaktır.

Saygılar...
  • bu seferde herşeyi yaptım.fakat ekrana sabahları bişeyler oluo.ekranda değişik renkler çıkıyor.sigorta kutusundaki sigortayı çıkarıyorum takıyorum herşey normalde dönüyor.bunun sebebi ne olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.