birde arkadaşlar mazdalarda otomatik şanzıman ilerde arıza veriyormuş doğru mu acaba bu dedikodu mu?
tramerde sorguladım hasar ve kaza kaydını temiz çıktı.
Bu fiyata artık millet şahin bile satmıyor, o yüzden alınır, şanzıman hakkında bilgili arkadaşlar forumda mevcut ama kişisel fikrim sorun çıkarmaz, neticede mazda...
ben bu aracin 185 binde olduguna pek inanmiyorum, computeste sokun, tanidik usta varsa incelesin. 6 bin tlye zaten fazla alternatifiniz yok,
quote:
Orijinalden alıntı: ayıt
birde arkadaşlar mazdalarda otomatik şanzıman ilerde arıza veriyormuş doğru mu acaba bu dedikodu mu?
Kardeş 1991 model araba ya, daha ilerisi mi kalmış?
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
quote:
kmsine beni kimse inandıramaz. Ama bu yaştaki araç için önemli değil. motoru gösterin ok çakarlarsa bence alın
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
quote:
valla arkadaşlar mazda hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden soruyorum size:)
quote:
Alıntıları Göster
teşekkürler arkadaşlar yarın dediklerinizi yapıcam bakalım ne cıkıcak?
Alıntıları Göster
bence alınır. mazda tabiri caizse taş gibi arabadır.
quote:
Orijinalden alıntı: barisyilmaz79
inş taş gibi çıkar kardeş:)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: barisyilmaz79
inş taş gibi çıkar kardeş:)
Alıntıları Göster
Resimlerde aracın önünde gözüken temprada satılıkmış :)
quote:
Orijinalden alıntı: Müşavir75
:)bu aracı takip ediyordum önceki resimlerinde vardı tempra şimdi bunlar yeni resimler galiba:)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Müşavir75
:)bu aracı takip ediyordum önceki resimlerinde vardı tempra şimdi bunlar yeni resimler galiba:)
Alıntıları Göster
Ben olsam tempra'yı alırdım çok diri duruyor
Mazda nın araçları sağlam ve sorunsuz sayılır. Ama 2.el alırken marka ne olursa olsun baktırmadan almamak lazım. Eğer ateşleme,soğutma sisteminde bir sorun varsa çok masraf etmek zorunda kalabilirsiniz.Eğer mazda almaya karar verirseniz servisler dışında istanbul Avrupa yakasında mazdadan iyi anlayan bir usta tavsiye edebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: _Lupara_
Mazda nın araçları sağlam ve sorunsuz sayılır. Ama 2.el alırken marka ne olursa olsun baktırmadan almamak lazım. Eğer ateşleme,soğutma sisteminde bir sorun varsa çok masraf etmek zorunda kalabilirsiniz.Eğer mazda almaya karar verirseniz servisler dışında istanbul Avrupa yakasında mazdadan iyi anlayan bir usta tavsiye edebilirim.
6000 liraya araba alıyorsun. çay parasına. motor ne durudadır acaba. belki de bu araba sayesinde sanayide iyi dostluklar kurarsın
quote:
Orijinalden alıntı: _Lupara_
arkadaşlar bu araba alınır mı lütfen yardım edin mazdalar hakkında hiç bilgim yok..
tramerde sorguladım hasar ve kaza kaydını temiz çıktı.
SIFIR KOMPLE BOYA YAPILDI yazıyor uzak durmak lazım özellikle bu araçları sahibinden de 323 leri takip ediyorum bir kaç senedir satamayıp sürekliilan veren var 2.eli yok otomatik vites arıza veren bir arkadaş 2.500 tl ye zor yaptırdı bu araçlar ne de olsa 20 yıllık aracın herhangi bir sorununda motoru sanzumanı araçtan 2 kat daha pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: Atmosphere
6000 liraya araba alıyorsun. çay parasına. motor ne durudadır acaba. belki de bu araba sayesinde sanayide iyi dostluklar kurarsın