Şimdi Ara

Arnold Schwarzenegger - The New Encyclopedia Of Modern Bodybuilding TÜRKÇE ÇEVİRİ PROJESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arnold Schwarzenegger - The New Encyclopedia Of Modern Bodybuilding yani arnold tarafından yazılmış olan modern bodybuilding'in ansiklopedisi. Pdf'i geçti elime ve gerçekten harika bilgiler var yaklaşık 850 sayfa. 2 saat göz atmama rağmen 3 tane daha önce bilmediğim bilgi edindim. Bodybuilding terimlerine ve ingilizceye hakim olan arkadaşlarla bunu Türkçe'ye çevirmeyi başarabilirsek gerçekten büyük bir iş başarmış oluruz.Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar konuya mesaj atarak ya da pm ile bana ulaşırsa kişi sayısına göre kişi başı 50-100 sayfa arası çeviri ile kısa sürede bitirebiliriz.
    @car_26 @Executor06 @ahmtbrk58 @T-Dog @ZapieL @Frank08 @montevo @FieSTaA @Amroth.
    @french press @ @Fabrice @NoName. @M`Shinoda @AlfredBorden @depresif_adam @mete.@yonto123@feelulive@dahakathekiller7
    ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

• Yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
  • zamanı olan arkadaşlar da yardımcı olursa çok kısa sürede biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

ekliyorum hocam listeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

ekliyorum hocam listeye

Ekleyin lütfen.
  • quote:

quote:

quote:

ekliyorum hocam listeye

Ekleyin lütfen.

ana mesaj editlenmiyor sorun var galiba. 3 kişiyiz şuan 7-8 kişi olunca paylaştırıp çevirmeye başlayabiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ekliyorum hocam listeye

Ekleyin lütfen.

ana mesaj editlenmiyor sorun var galiba. 3 kişiyiz şuan 7-8 kişi olunca paylaştırıp çevirmeye başlayabiliriz.

O hatayı çok sık yapmaya başladı bu site ya. Listeyi de bir alttaki mesajınızda düzenleyin isterseniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Veya yeni konu da açılabilir mesajlar hiç bir şekilde editlenmiyor çünkü.
  • quote:

Veya yeni konu da açılabilir mesajlar hiç bir şekilde editlenmiyor çünkü.

not defterine ekliyorum çeviriye katılmak isteyenleri 7-8 kişiye ulaştığımızda burda mesajla paylaşırım.Daha sonra whatsapp grubu vs de kurabiliriz
  • Beni de ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Beni de ekle

ekledim 4 kişi olduk
  • Çevirince bana da atabilirseniz çok memnun olurum.
  • Ekle benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

Ekle benide

5 olduk

• Boş zamanlarımda yardımcı olmak isterim tabiki fakat belirtmekte isterim Arnoldın bu kitabı ''MODERN BODYBUILDING'' üzerineyse eğer yani Bu sporun Karanlık döneminden sonraki zaman diliminden bahsediyor demektir. Reg Parkla birlikte çalıştığı dönemi,Natural dönemini anlattığını düşünmüyorum (İsime bakarak yorum yapıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Boş zamanlarımda yardımcı olmak isterim tabiki fakat belirtmekte isterim Arnoldın bu kitabı ''MODERN BODYBUILDING'' üzerineyse eğer yani Bu sporun Karanlık döneminden sonraki zaman diliminden bahsediyor demektir. Reg Parkla birlikte çalıştığı dönemi,Natural dönemini anlattığını düşünmüyorum (İsime bakarak yorum yapıyorum)

en son ne zaman guncellenmiş bilmiyorum ama başladıgı gunden itibaren yaklaşık 30 yıllık tecrübelerini aktarıyor 836 sayfa bildigimiz ansiklopedi tadında. Franco Columbu frank zane louis vs bir çok efsaneninde tecrübelerini içeriyor otobiyogrofi değil yani. keto diyetten tut hre bölgenin ayrı ayrı tüm hareketlerinin ayrıntılarına kadar bodybuilding tarihinden spor salonunda kullanılan eldiven ve kemerlere kadar herşeyi içeriyor

• Franco Columbu ya saygı duyarım .. Pumping Ironda adam park yerinde iki araba arasında sıkışmış arabayı Deadlift gibi yaparak sola çeke çeke yola çıkmasını sağlıyodu =)
    Eminim birçok konuda bilgiler mevcuttur bende birçok kaynaklardan Pdfler buldum ebook şeklinde,birçok Bloğu takip ediyorum 1950 öncesini araştırıyorum AlfredBorden dostumada söylemiştim hatta internet üzerinden ebook satın aldım merak ettiğim için.
    Nekadar Steroid kullansada Arnold tam bir Lider Vasfo var gerçekten fakat ben daha çok onları eğitenlere saygı duyuyorum..
    Kısacası ne olursa olsun boş zamanlarımda yardımcı olmak isterim =)
  • o kadar ingilizcem yok,fakat kitap bitince okumak isterim. . .
  • Ekle beni hocam
  • SamiBey kullanıcısına yanıt
    ekledim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.