Şimdi Ara

Artık Çalışmayı Bıraktım.Yoruldum,Sıkıldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
4
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar sınava 6 gün falan kaldı.Ben artık çalışmaları bıraktım.Gercekten çok yoruldum.Sınava kadar gezip dolaşığ eğleneceğim.Stress yok denecek kadar az.Sizde durumlar nasıl.Hala çalışmalar sürüyormu ??

• Buna rakip eleme diyenler de olacaktır ama eksiğin yoksa en doğrusunu yapıyorsun. Son haftada sınav kazanılmaz, kaybedilmez de. Bir hafta dinlenmiş olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stress yok denecek kadar azsa sıkıntı var, ben burada stresten patlıyorum ben sınava kadar Fem kapsülü bitireceğim 6 deneme kaldı, sonra da notlardan tekrar çalışacam falan.
  • Bu aslinda cok rastlanan bir durum,bende yasiyorum onu sinava yaklastikca calisma istegim dustu ve ben suna inanmiyorum son 1 haftada yapilan calismalar oncekilerin kat kat fazlasi yarari olur diye bence bu sozler kulliyen yalan ama calisacagim ayri mesele

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı konular için çalışmak yararlı olabilir mesela matematik mantık unutulan bi konu bence.
  • hiç olmazsa tarih biyoloji coğrafya felsefe gibi sözel ağırlıklı dersleri tekrar et bence. kendi iyiliğin için tabi. sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 17 Mart 2013; 15:03:22 >
  • vallahi çok çalıştım arkadaşlar.gerçekten patladım artık.son 2 haftadır falan dersin başından kalkmadım nerdeyse.belki özet kıtaplardan son bi tekrar yapar bırakırım.artık ne ygs harflerini nede ygs soru bankalarını falan görmek istemıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha lys de var seneye kalıcam galiba :S
  • sözel derslerin göze batan yerlerini perşembe cuma bir üzerinden geç derim ben...
  • bende de çalışma isteği düştü ama dershanede seri denemeler var onlara giricem sonra 2 -3 gün boş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala konu eksiğimi kapatmaya çalışıyorum. Ama nedendir bilmiyorum en ufak bir stres belirtisi yok. Taki 2-3 saat öncesine kadar.

Size danışmak istiyorum.
    Hedefim Ank.-Veteriner Fakültesi. Tek tercih olarak yazacağım. Taban puanı 350 bu sene. Netlerimde o civarda 350-360-370 oluyor genellikle.
    LYS konularını YGS konularına göre daha rahat yaptığım için LYS nin Ygsden daha iyi geçeceğini, okuldan da bir puan gelirse çok rahat yerleşebileceğimi düşünüyordum fakat bu zamana kadar sıralamayı düşünmemiştim hiç. Bunun verdiği rahatlıkla da son 1 ay hiç sıkmadım kendimi.

Açıkçası sıralama ne gelir en ufak bir tahminim yok. Hiç Türkiye geneli bir sınava da girmedim. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    YGS den 350-370 arası bir puan aldım diyelim. LYS 400 ü bulur inşallah. Diploma puanım ise 75 civarı.

Sıralamam ortalama ne olur ?

• Bende herhangi bir dersten soru cozemez oldum.Arada fem fen bilimleri kapsul cozuyorum 14 fizik 13 kimya ve 13 biyo olunca hem daha az sikiliyor insan hemde konu tekrari oluyor.Onun disindada arada 1-2 tane deneme cozuyorum ama 3 gundur deneme cozmedim mesela.Bu pazartesi ve carsamba deneme var dershanede onlara girecegim ve kalan iki denememi bitirecegim sonra zaten ver elini ygs.Kotude yapsam seneye bir daha giremem valla bitsin artik bu cile , unili olalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: VetH.

Ben hala konu eksiğimi kapatmaya çalışıyorum. Ama nedendir bilmiyorum en ufak bir stres belirtisi yok. Taki 2-3 saat öncesine kadar.

Size danışmak istiyorum.
    Hedefim Ank.-Veteriner Fakültesi. Tek tercih olarak yazacağım. Taban puanı 350 bu sene. Netlerimde o civarda 350-360-370 oluyor genellikle.
    LYS konularını YGS konularına göre daha rahat yaptığım için LYS nin Ygsden daha iyi geçeceğini, okuldan da bir puan gelirse çok rahat yerleşebileceğimi düşünüyordum fakat bu zamana kadar sıralamayı düşünmemiştim hiç. Bunun verdiği rahatlıkla da son 1 ay hiç sıkmadım kendimi.

Açıkçası sıralama ne gelir en ufak bir tahminim yok. Hiç Türkiye geneli bir sınava da girmedim. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    YGS den 350-370 arası bir puan aldım diyelim. LYS 400 ü bulur inşallah. Diploma puanım ise 75 civarı.

Siralamayi hic bilmesemde istedigin yeri garanti kazanirsin diye dusunuyorum sonucta o puanlar okul puani eklenmis halde.75 te 43-44 falan getirir heralde daha ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Orijinalden alıntı: VetH.

Ben hala konu eksiğimi kapatmaya çalışıyorum. Ama nedendir bilmiyorum en ufak bir stres belirtisi yok. Taki 2-3 saat öncesine kadar.

Size danışmak istiyorum.

Siralamayi hic bilmesemde istedigin yeri garanti kazanirsin diye dusunuyorum sonucta o puanlar okul puani eklenmis halde.75 te 43-44 falan getirir heralde daha ne.

İnşallah, çok teşekkür ederim. Biraz daha rahatladım. (:

• üslü sayılar köklü sayılar mercekler ve elektrostatikten bişey bilmiyoru. Kalan günlerde bunu bitirip cumartesi çalışmayacağım amacım bu
  • Kazandiniz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: falımım

Kazandiniz mi

1288 gün sonra hort ne deliler var ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.