Şimdi Ara

artık insanı çıldırtan pahalılık (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
33.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
521 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şoktan katmen alırın, bence fena değil
  • mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Çocuklar için ama yinede Ozmo alıyorum, çikolatası çok güzel tavsiye ederim
  • jeanbay3 J kullanıcısına yanıt
    vergisi yüzünden alkolü bıraktım, 50 liralık ürüne 100tl vergi vermek enayilik değilde nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concordato

Türkiye'de bu denli gıda krizi olamadı, salatalık bakıyorum 7 lira, domates bakıyorum kötüleri 5 lira bir menemen yapmak istesen kaç lira harcıyorsun.

Eskiden ekonomik krizlerde en azından gıda krizi olmuyordu köylü çoktu, tohum bedava, su bedava şimdi o da yok.

Hocam nerede 5 lira domates bizim burada hakmarda 10 lira bim ve muadillerine 8 lira o da dandik.bu işin sonu hiç iyi değil gerçekten.eskiden banka ile borçlanma böyle olmadigi için millet sokağa çıkıp isyan ediyordu şimdi kredi kartlarına ona buna yukleniliyor borçlaniyoruz eğer ben borclanmasam eve temel gıda alamaz hale gelmiştim bı ara.1-2 sene daha böyle devam edemem eşim Libyalı olduğu için libyaya taşınmayi bile düşünmeye başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Hocam 200 250 tl ye başlangıç gitarları var sahne almıyosanız bu işi prof olarak yapmıyosanız gitarın bedelinin bir önemi yoktur. Serkan çeviğe ilter kurcaya ver aynı gitarı adamlar show yapar amatörün elinde 2000 liralık gitar olsa sanıyor musun ki 1 ayda virtüöz olacak. Gitar bir araçtır amaç yetenek geliştirme ve hobi edinmekse fiyatının bir önemi yoktur. 5 liralık blok flütle muammer barut u aç izle mesela.

Katılıyorum. Letgodan alınan 150 liralık gitar 70 liralık tel degisimi baslangic icin yeterlidir. Bu isi gercekten yapmak isteyen kisi ödünç gitarla bile ögrenebilir. Yeter ki müzik yapmayı kafasına koysun.

• Sabredin ey millet açlıktan ölünce kurtulursunuz!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ülke olarak çok zor zamanlar geçiriyoruz hatta geri dönüşü olmayan yollara giriyoruz ama haberimiz olmuyor çünkü medya ellerinde

• Bob Seger kullanıcısına yanıt

Bende böyle bir konuya değindim zaten önceki mesajlarda. Evet biliyorum covid sebebiyle çoğu aktiviteler yapılamamakta ama forumdaki bazı arkadaşlar hobi diyince sadece dış mekan hobileri var sanıyorlar. Her ay 1 paket sigara parası koyan bir birey 3 aylık birikimle 3000 adetlik puzzle alabilir mesela. Puzzle ne kardeş öyle hobi mi olur demeyin :) fena kitliyor adamı tek başına 3000 parçayı bitirene kadar zaten ay sonu gelir yeni puzzle alınır sudoku kitabı alınabilir plastik satranç takımı alınır evde yapılabilecek onlarca hobi var. Bende ekran kartı fiyatlarından dolardan ve market fiyatlarından hoşnut değilim ama "para yok hobi edinemiyoruz" diyenlere anlam veremedim. Ayrıca ödünç alma kısmına yüzde yüz katılıyorum her 10 evden 1 tanesinde hevesle alınıp daha sonra duvara asılan dekor gitar var rica edip istense bu bile ilk adım için kafi bence.

• Ülkede pahalılık falan yok. Algı yaratmaya çalışmayın. Allah'ın izni ile daha güzel günler göreceğiz.

• yav şimdi ekonomi iyi değil dedik diye başımıza iş gelmez değil mi??

• artık insanı çıldırtan pahalılık 

artık insanı çıldırtan pahalılık
  • artık insanı çıldırtan pahalılık

• Kitabdar kullanıcısına yanıt
    En fazla kendini silivri cezaevinde boncuk yaparken bulursun ya da sabah 4'te şafak baskını yerken.

• Atmosfer gayet güzel bence

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Redbull kaç lira hocam şuan küçük, orta büyük boy

• Bilal Sait B kullanıcısına yanıt
    Oksijen diyeceğim o da paralı artık. Maskesiz gezemiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilal Sait

Bu dönemde ucuz olan ne varki Zaten?

Insan

• Maske Bile Pahalı Yani

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.