< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
artık insanı çıldırtan pahalılık (10. sayfa)
-
-
-
2 kilo salatalik 2 kilo domates toplam 4 kilo 32 tl olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef hiçbir şeye sorgulamayan ve kendisini geliştirmeyen topluma sahip olduğumuz sürece bu fiyatlar ve başka sorunlar giderek artacaktır. -
Açıkçası almak istediğim o kadar şey birikti ki ben inatla almıyorum.. Niye alim ki ? Biz aldıkça indirim filanda gelmez zaten kimse yanlış anlamasın n11 iPhone kampanyası yapıyor 10 dk sonra bakıyorum stok tükendi.. Yani bazı şeyleri de hakkediyoruz.. örnek veriyorum hırsızın teki çocukta iPhone en son modelini görüyor metrobüsten eve kadar takip ediyor sote bir yerde bıçağı yapıştırıp iPhone alıyor gidip satıyor ülke öyle bir hale geldi ki pahalı telefon kullanmak bile riskli oldu almayın kardeşim kimse hiç birşey almasın. Yurtdışında olsa insanlar protesto eder almaz bizimkiler sürekli kredi karta yükleniyor ne gerek var.. Çok çok ihtiyacım olmadığı birşeyi asla almam şu zamanda belki daha da pahalı olucak döviz uçuyor belki Euro bundan sonra 15-16 seviyelerine kadar cikicak duruma geldi ama ben inatla almicam ben almadıkça benim gibi insanlarda almadikca bu fiyatlar düşer düşmeye mecbur kalır fakat gel gelelim insanlar buna rağmen deli gibi elektronik alışverişi yapıyor. Zamanında 800 TL olan ürün olmuş 3000 TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Son yıllarda senin almadığın neyin fiyatı düştü?,yanlış anlama bende ihtiyacım olmayan hiçbir şeyi almak istemiyorum.
-
cok degil birkac ay once kim markette 3.5-4 tl olan ciger yurek karisimi 17tl olmus
-
6 gunde 60 70 tl ye yakin mutfak masrafi oldu toplasan 3 torba bile degil 3 4 cesit bisey 2 kisilik asgari ucret girmeyen bir evde kimseyi doyuramazsin . 5000 tl maas alan bir memur bile verdigi paraya aciyor hesap yapiyor . Ya bir kilo muz 20 tl olmus hurmalara baktim yarim kilosu 50 tl kim alacak bunlari markette yaa . 5 6 tl den assagi meyve suyu sut kalmamis gecen gullac aldim tadi sanki bayat hamur gibi kalite de bozulmus . Tasarruf yapalim diyorum 2 maasli evde haftada 100 tl den fazla gidiyo
Bu daha bişey değil. Yakında dolar 9 liranın üstüne çıkacak.
-
-
şu anda halkın zararına olacak her konuda kapitalist, yönetimin faydasına olacak her konuda komünist takılıyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: man utd
Ne kapitalizmi , yöneticilerinin sana reva gördüğü ekonomiyi yaşıyorsun.
Kendileri 7 8 maaş standart, jeeplerde koko partileri sana açlık.
4 yıl önce biz bulgaristana giderdik alışverişe şimdi onlar akın akın geliyor, paraları tl karşısında 5 e katlanmış..B. tan eski doğu bloğu ülkesi!
Yıllarca iç savaş yaşayan suriyenin parası bile tl kaşısında değer kazanmış!! Daha ötesi var mı yahu?
serbest piyasa öldürüldü. para birimine yapılan müdahaleler değil sadece, ülkede yandaş holdinglere vergi iadeleri yapılıp (vergi iadesi = devlet bankasından kredi verip sonra krediye af getirmek) ihaleler bu holdinglere değerinin 10 katından verilirken, öte yanda özellikle küçük-orta ölçekli giriçimciliğin üzerine oturuldu resmen vergi yüküyle.
marketere cumhuriyet tarihinin en büyük ceza operasyonlarından biri yapıldı, binlerce markete "zam yapyo" diye ceza kesildi. kapitalizm bunun neresinde?
halk bilgisiz olunca işte böyle oluyo. geçen sokak röportajında kaldın: "kahrolsun kommünizlerrr!!" diye bağırdı, sonra da ülkenin ekonomisi nasıl diye sorulunca da: "ekonomi iyi ama marketler çok şımardılar, devlet yeterince denetlemiyo, çok zam yapıyolar, devletin daha aktif olup daha çok ceza kesmesi lazım" dedi. "gommünizm" gelmiş ama abla farkında değil. gerçi aynı abla "bu ülkede demokrasinin bekçisi biziz" deyip, sonra da: "CHP de kapatılmalı, onlar da teröriz" demişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
2400tlye almıştık ilk çıktığında. Şarap gibi durdukça değerleniyor.
Evde pizza yapalım dedik. Elim titredi malzemeleri doğrarken. Her biri ateş pahası
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaLpazanBu daha bişey değil. Yakında dolar 9 liranın üstüne çıkacak.
ne dokuzu, 4 sene önce 10 tl olacak dedi sizi nurcular, benim akraba da inandı 8 tl'den dolar aldı battı. Batalı 4 sene oldu. Sen kalkmışsın bu sefer 9 tl ile beyin yıkamaya. Size inanıp dolara yatırım yapanların bedduası size bu dünyayı cehenneme çevirir çünkü islamiyette beddua vardır ve bu dünyada ölmeden diri diri beddua o azabı yaşatır.
-
Ne diyon karton mücahit?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaLpazanNe diyon karton mücahit?
Biz çizgi adam diyorduk ingilizler cartoon diyordu? doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum ama İngiliz uşağı olmayacaksın kısaca.
-
“ Teşekkür ederim paran sana kalsın cumhurbaşkanının verdiği IBAN'a yollarsın”
Böyle ölmez hacı roket at -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806yemek çok pahalı la
karnını doyurmak 30 lira oldu
Geçen bana pizza ısmarladılar forumda hatırlarsan, ayıptır söylemesi 35 TL üstü fiyatı vardı. Küçücük pizzanın.
-
Filtre varken şu zehirleri ieyin artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X