Şimdi Ara

Artık Kredi Kartı Yok-Mutluyum Huzurluyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kredi kartına biraz borcum vardı bu borç ise beni ister istemez sıkıntıya sokuyor her ay biraz biraz maaşdan avans çekip içeri giriyordum artık canıma tak etti bir yerden borç para buldum kredi kartının tüm borcunu ödedim ve kredi kartımı iptal ettirdikten sonra en zevkli işi yaptım işte sonuç bu. Evet bu borcu ben yaptım ve yine ben ödedim :) kredi kartı doğru kullandıktan sonra çok güzel bir ödeme aracı ama insan bir sefer bi düşmeye görsün Eğer borcu derdi olan arkadaş varsa bir yerden taksitle ödeyebileceği nakit para bulsun tüm kartlarını ödesin iptal ettirsin ve o kişiye taksit taksit ödesin hiç olmazsa faiz ödemez zarar etmez ne biliyim bunalımdan kurtulur. Herkezin borcunu ödemesi ümidi ile

Artık Kredi Kartı Yok-Mutluyum Huzurluyum

• Hocam benimde kredi kartları şişti sonrasında kredi çekip senin yaptığını yaptım. Fakat ben kartı 2'ye böldüm çünkü 3-4 ay taksitim var daha onları kapayamıyoruz biliyorsunuz. Nalet olsun bu seferde kredi kartı no ile internetten alışveriş yapıyorum
  • Gözünaydın dostum :) benimde 2.000 lira kadar bi borcum var kapattığım zaman senin yaptığını yapmayabilirim ama bir daha kesinlikle bu şekilde kullanmayacağımı biliyorum dostum.
  • Benimde 2 adet kartım var toplam borcum 1300 tl, altından kalkamayacağım bir borç değil aslında ama dediğiniz gibi insan psikolojik olarak sıkıntıya giriyor biran önce kapatmak istiyor, umarım bende en kısa zamanda kurtulurum. bizim yine şükretmemiz lazım kredi kartına 5-10 milyar borcu olanlar var, kredi kartlarının borcunu ödeyemediği için kendi canına kıyan insanlar oldu bu ülkede. Bu yüzden bu konularda dikkatli olmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah sizde biran önce bu borçlardan kurtulursunuz arkadaşlarım s a m a e l kardeşim dediğin gibi yinede şükür halimize :) aman arkadaşlar önümüzdeki ay nasıl olsa öderim derseniz yanılıyorsunuz onun için nakit nakit nakit :) şimdi bir alışveriş yaparken adam soruyor hangi kart var kart yok kardeşim nakit diyorum :) en zevkli tarafı bu olsa gerek

KART YOK DERT YOK :)
  • Birde sallamacılar var dillerinde bir yazar kasa olayı diyip dururlar zaten oda işbirlikçilerin tertipi olan bir olaydı milletin durumu şimdi o yazar kasanın tuşlarından bile beter :) gelen geçen basıyor her ay intahar edenler gırla miletin aklı hala bu olayda ee ne demişler hak edildiğin kadar yönetilirsin !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyahooligans

inşallah sizde biran önce bu borçlardan kurtulursunuz arkadaşlarım s a m a e l kardeşim dediğin gibi yinede şükür halimize :) aman arkadaşlar önümüzdeki ay nasıl olsa öderim derseniz yanılıyorsunuz onun için nakit nakit nakit :) şimdi bir alışveriş yaparken adam soruyor hangi kart var kart yok kardeşim nakit diyorum :) en zevkli tarafı bu olsa gerek

KART YOK DERT YOK :)

İnşallah ilerde bende bu zevki yaşıyacağım, cüzdanımda para olacak elle tutulur gözle görülür, maaşıma dokunamadan oraya buraya havale yapmayacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S a m a e L

Benimde 2 adet kartım var toplam borcum 1300 tl, altından kalkamayacağım bir borç değil aslında ama dediğiniz gibi insan psikolojik olarak sıkıntıya giriyor biran önce kapatmak istiyor, umarım bende en kısa zamanda kurtulurum. bizim yine şükretmemiz lazım kredi kartına 5-10 milyar borcu olanlar var, kredi kartlarının borcunu ödeyemediği için kendi canına kıyan insanlar oldu bu ülkede. Bu yüzden bu konularda dikkatli olmak lazım.

Aynı şekilde katılıyorum şu borçlar çok can sıkıntısı oluyor.
  • kredi kartları borçlarımın minimum ödemeleri aylık 500 lirayı buluyor. eskiden 60 - 70 Tl idi.En azından 2 kredi kartını kapatmayı düşünüyorum borcunuu bitirdiğimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

kredi kartları borçlarımın minimum ödemeleri aylık 500 lirayı buluyor. eskiden 60 - 70 Tl idi.En azından 2 kredi kartını kapatmayı düşünüyorum borcunuu bitirdiğimde

umarım kapatabilirsiniz dostum bu lanet olası kartlar yüzünden ne ailelerin yuvası dağılıyor önceden kartmı vardı en iyisi hiç kullanmamak nakit nakit nakit bundan sonra ki para anlayışım bu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.