Şimdi Ara

Artık parti falan tutmuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koyu ak partiliydim. Artık parti falan tutmuyorum bal döken parmağını yalar sözünden bıktım herkes torpilci chp mhp akp hepsi ayni b°k. Ak partinin tek artısi kötünün iyisi olmasıydı gerçi hala oyle insanlar seçeneksiz olduğu icin veriyor ama her neyse artık parti tutmuyorum benden tavsiye hicbiseyin koyusu olmayın particilik falan bos işler ve masraf keşke belediyecilik particilik olmasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kusura bakmayın ama takım tutulur ama parti tutulmaz zaten, parti tutma denen kavram yüzünden bu haldeyiz. Olması gereken parti değil aday kalitesine göre kafamızda yatan adaya oy vermek olmalı, bu aday benim yaşadığım şehir için ne vadediyor, uçuyor mu samimi mi ayakları yere basıyor mu? Bu gibi endişelerle oy verilse hem lider sultası kalmaz hem de ülke bu duruma gelmezdi bence,yanlış anlaşılmasın sözüm herhangi bir parti seçmenine değil herkese, akp li dünya yıkılsa AKP, Chp li dünya yıkılsa CHP ye oy veriyor, odun koysa aday olarak partisine göre oy veriliyor. Kendi adıma 45 yaşında ve birçok kez oy kullanmış bir vatandaş olarak daha ilim İstanbul milletvekillerini görmüş bilmişliğim yok, hep şunu yapıcaz ülkeye bunu yapıcaz memlekete, e tamam da özel olarak bulunduğumuz il için kim ne yapacak kim hakkımızın savunmanın olacak? Bilmiyoruz. Sizde üzülmeyin tutarsınız bugün AKP olur yarın MHP bilemedin CHP ama illa ki bir parti tutarsınz, tutarız.

• Parti tutmak aptalliktir zaten ulkenin geleceğine olumlu yon verecek şekilde oy kullanmak lazim

Sahsen ust uste ayni partiye 2 kez oy vermedim

Neden?

Cunku denge ve ulke çıkarları için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parti tutuyorsan zaten boş işler peşindeymişsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp ye şu an tek sempatim hdp ve pkk politikası ve süleyman soylu onun dışında tam bir yağdanlık partisi oldu....ülkede siyaset kanser oldu malesef....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Şubat 2019; 13:18:46 >
  • bende artık parti tutuyorum sonuna kadar akp reise karşı gelmeyin ahahahha

taraf olmayan bertaraf olur shahsha akp ye oy vermezseniz oyunuz terör yandaşlarına gider

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.