Şimdi Ara

Artık SAYE'yi konuşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem pandemi bitti upload hızları normale(!) döndü TT ve BTK yetkililerin Covid-19 sebebi ile ertelenen SAYE'nin tekrar gündeme gelmesini istiyoruz yıl 2022 değerli yetkililer yıl 2022!

• SAYE gelmeyecek organize olmak falanda faydalı olmayacak. Tek bir çözüm var çok basit. Liyakat sahibi insanların göreve gelmesi.

(Umarım söylediklerimden sonra kudurup salya saçan troller sarmaz burayı)

Mouse tutmayı bilmeyen adamlar var ve internetle ilgili konuşuyorlar. Üşenmeyin 1 dakikalık bir video bir göz atın.

Hatta vakit ayırıp aynı dönemde Obama'nın bu konularla ilgili konuşmasını izleyin. Aradaki farkları görün.

Artık SAYE'yi konuşalım

Artık SAYE'yi konuşalımAhmet Polatyoutube
    Bilgisayar Bilimleri ve Bilişim üzerine Amerika Başkanı Obama ve dönemin Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım'ın bakış açıları.. Bakanımızın konuşması biraz espirili olsa da maalesef ülkemizde bilişime/ bilişim eğitimine verilen değeri ve önemi de ortaya koyuyor..
    https://www.youtube.com/watch?v=x_PJXkRywn4
  • Zam dışında bir şey olmaz.

• Bence de artık adı her neyse düzgün bir sisteme geçilmesi gerekir. 100GB aile fotoğraf/video arşivi var, Yandex Disk'ten Google Drive'ye neredeyse 3 gün yüklenmesini bekledim. Yani bunun artık bir açıklaması yok. Bir de FTTH altyapısı var yani, madem simetrik internet vermeyeceksiniz ne diye böyle bir yatırım yapıyorsunuz ki. Haziran ayında da simetrik internete geçilmez ise VDSL'e geri geçiş yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 10 Nisan 2022; 20:14:13 >
  • Tabi efendim
  • Suç kullanıcılarda AKK deki gibi organize olamıyoruz büyük editörler kampanya başlatmali
  • Gündeme gelmesini değil uygulamaya geçmesini istiyoruz. Burada suçu kullanıcılara atmak yanlış çünkü kullanıcıların en az yarısı upload konusunda %95'i saye konusunda bilgisiz. Alternatif sağlayıcıların bu bilinci yayması lazım. Turknet için konuşuyorum netflixte ne var gibi bom boş mail atmak yerine upload nedir ve hızı neden düşük bunu anlatan bir mail atablir mesela.

• Zam icin konusulur
  • SAYE gelmeyecek organize olmak falanda faydalı olmayacak. Tek bir çözüm var çok basit. Liyakat sahibi insanların göreve gelmesi.

(Umarım söylediklerimden sonra kudurup salya saçan troller sarmaz burayı)

Mouse tutmayı bilmeyen adamlar var ve internetle ilgili konuşuyorlar. Üşenmeyin 1 dakikalık bir video bir göz atın.

Hatta vakit ayırıp aynı dönemde Obama'nın bu konularla ilgili konuşmasını izleyin. Aradaki farkları görün.

Artık SAYE'yi konuşalım

Artık SAYE'yi konuşalımAhmet Polatyoutube
    Bilgisayar Bilimleri ve Bilişim üzerine Amerika Başkanı Obama ve dönemin Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım'ın bakış açıları.. Bakanımızın konuşması biraz espirili olsa da maalesef ülkemizde bilişime/ bilişim eğitimine verilen değeri ve önemi de ortaya koyuyor..
    https://www.youtube.com/watch?v=x_PJXkRywn4

• Liyakatli insanların başta olmamasının bende farkındayım ama AKK kaldırılırken de başta bu kişiler vardı ve hala varlar
  • Kimse internetten hızlarından memnun değil ama AKK deki gibi organize olmamiz hata demek istedim(klavye hatası düzeltildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzafferrccelik -- 11 Nisan 2022; 11:10:48 >
  • ozgur_298 O kullanıcısına yanıt

İnternet aboneliği olan insanların %90ı download hızını, %99u upload hızını, %99,999u SAYE 'yi bilmiyor. Boşa uğraşıyoruz

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Bildikleri tek şey sınırsız mı, sınırsız. O zaman sorun yok..

• sermaye partisi değişmeden saye felan gelmez

• ülkenin bir çok önemli kurumunda Mouse tutamayan gibi Vasıfsızlar var. yol uzun zor ama yapılıcak bu Vasıfsızlara rağmen. o video,yu yeni gördüm ve şu anda durduk yere öfkelendim lanet olsun nefret ettim Bunlardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADSL mi...Hayııır -- 11 Nisan 2022; 14:40:30 >
  • Miga kullanıcısına yanıt

ilk video efsane.

video altındaki en üstteki arkadaşın yorumu daha da efsane...  

• srkn kullanıcısına yanıt
    Artık SAYE'yi konuşalım
    Artık SAYE'yi konuşalım
    Artık SAYE'yi konuşalımindigo dergisi
    TÜBİTAK: Bir selam da bizden size selamünaleyküm?
    https://indigodergisi.com/2016/03/tubitak-bir-selam-da-bizden-size-selamunaleykum

Artık SAYE'yi konuşalım
    Artık SAYE'yi konuşalımindigo dergisi
    TÜBİTAK'tan proje: Papaz eriğini imam eriğine çevirme
    https://indigodergisi.com/2016/05/tubitak-tan-proje-papaz-erigini-imam-erigine-cevirme

Artık SAYE'yi konuşalımBahçeşehir Gölet Gönüllüleriyoutube
    Sen treni kaçırmış bir milletin çocuğusun. Bizim herkesten daha fazla çalışmamız, bizim herkesten daha fazla hırs ve amaç sahibi olmamız lazım. Yapmamız gereken sadece çalışmak. Serdar Kuzuoğlu
    https://www.youtube.com/watch?v=gZE7NZAIIfE

• Artık SAYE'yi konuşalım
    Artık SAYE'yi konuşalımMemurlar.Net
    Papaz eriğini imam eriğine çevirme projesi hayal ürünü
    https://www.memurlar.net/haber/584729/papaz-erigini-imam-erigine-cevirme-projesi-hayal-urunu.html
  • Saye filan hikaye, hali hazırda 80mbit alıyorum, tt ekibi ısrarla 80mbit almamın mümkün olmadığını, bu şekilde stabil internet kullanamayacağını söylüyor. Her ne kadar sorunsuz kullandığımı dile getirsem de bir türlü inanmıyorlar. Çalışanların bu şekilde olduğu bir şirket sanmıyorum son kullanıcının lehine olacak bir şeye izin vereceğini.

Bir ihtimal var oda, türknet gibi tekel olmayan servis sağlayıcıların, rekabet ortamını arttırıp, alt yapı olmayan veya adsl olan yere 1gbit internet vermesi olabilir diye düşünüyorum.

• Miga kullanıcısına yanıt

yanlış hatırlamıyorsam kosgeb'in desteklediği "otomatik suhulet çekme" makinesi projesi de vardı...

ama linkini aradım aradım bulamadım. haberlerde gördüğümü hatırlıyorum veya internette seneler evvel, bir imam hatip lisesiydi sanırım...

çocuklar sınıf girişine kuş yuvası gibi bir kutu asıp düğmeye basıp geçiyorlardı sürekli. aklımda öyle bir görüntü kaldı...

• srkn kullanıcısına yanıt

Mesela Tübitak’ın geliştirdiği Linux tabanlı Pardus’un 2014 tanımında kullandığı görsel gibi şeyler..

Artık SAYE'yi konuşalım

Neyse kendimi yormayacağım Artık SAYE'yi konuşalım 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.