Şimdi Ara

Asgari Ücrete Zam Yoksa Memurada Yok (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
2
Favori
11.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bağıldığınız aşık olduğunuz AKP öncesi dönemde böyle bir değer yoktu yalnız öğretmenler gider pazarda limon maydonoz satardı yamalı pantolonla sınıfa girenleri bile vardı ne uyduruk evrenler üretiyorsunuz böyle işinize geldiği yerden 

3-5 katı maaş farkı yoktu hatta ab - abd de bile yok boyle birşey, almanya polis maaşı 2.700 euro sadece düz işçi kısmıda zaten 2.000 euro civarı kazanıyor.

sizler yatın kalkın akp nin size verdiği değere dua edin bence  devlete değil memur kalkındırma partisi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Haziran 2024; 19:27:37 >
  • Ben memur değilim. Gocunmuşsun. Evren üretmek size mahsus, ne haddimize.

X jenerasyonu diyorum alo, kafan bu kadar mı çalışıyor? 65-80 aralığında doğan nesil. Ortalama olarak 1973 ü ele alsak 23 yaşında atansa 1996'da göreve başlar. 6 yıl sonra AKP geliyor zaten gitmemek üzere. Bu nesil aldı diyorum. Daha konuşmayı anlayamıyorsun bi de laf cambazlığı yapmışsın.

Turnusol gibisin yemin ederim.

• Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt

normal birşey değil bu akp şu an uçurum adaletsizlik yarattı değer meğer diyip üstünü süslemeyin bunun,ha onuda bilerek bir kısmı iyi besliyor yine piyasa canlı heryer ağzına kadar tıklım tıklım dolu yine çünkü,akp nin bu kafayla iktidar olması artık çok zor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Haziran 2024; 19:47:9 >
  • memur sayısı yarıya indirilsin ve maaşları asgari ücrete çekilsin. memur beslemek zorunda değiliz,beğenmeyen yallah özel sektöre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 27 Haziran 2024; 20:15:11 >
  • Bu çağda bu kadar memura ihtiyaç yok.Devlet biran önce memur sayısını yarıya indirmeli.Yalnız bunu yapmadan önce vekil sayisını 600 den 200 e düşürerek başlamalı ki işe,memur tayfası bula bula bizi mi buldunuz diye ajıtasyon yapmasın.Ayrıca yeşil pasaport gibi dünyanın hiçbir yerinde olmayan ayrıcaliklara da son verilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 28 Haziran 2024; 0:53:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt

işçi grev yapmak istiyor, 2. günü devlet tarafından yasaklanıyor, peki nasıl grev yapılacak? zorla yapmaya kalksan jandarma ve polis ortalığı dağıtıyor. hadi gel grev yap görelim. genel grev olmadan hak arayamazsınız, buna da memurlar engel oluyor.

• Memur tayfası yine işine gelmeyince sende memur olsaydın demeye başlamış. Hiç uzatmaya gerek yok hepimiz insanız ve hepimizin yaşamak için en azından geçinecek kadar paraya ihtiyacımız var bu yüzden memura zam varsa aynı şekilde işçiye de zam olması lazım olmayacaksa hiç birine olmaması lazım çünkü iki tarafta çalışıyor ve emek sarf ediyor bu yüzden emekçi kesim kim olursa olsun memur veya özel sektör fark etmeden aynı muameleyi görmesi lazım.

• Kamu özel tüm çalışan ve emekliler en az 2 sene boyunca devletimizin bekası için zam almamalı

3 ncü dünya savaşı kapıda para lazım

bu 2 seneden sağlam çıkan insanlarımız allahın izniyle doğal seleksiyonla üstün Türk ırkını yaratacaktır

allah iktidarımıza zeval vermesin...

her şey doğal seleksiyon için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 27 Haziran 2024; 21:53:11 >
  • Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt
    Tamamen zihnimdekileri yansıtan harika bir yazı
    Bu arada konunun ilk yanıtı bendendi silmişler galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Ekonomi ve finans bilgine hayram kaldım hocam, bu forumda daha önce senin gibi ekonomi bilgisi olan birisine denk gelmedim.

2023 yılına göre, Türkiye'nin 45,2 milyar dolar cari işlemler açığı oldu, tüm memurlar net 25 Bin TL alsa bile (ki 2023'de daha düşük alıyorlardı) 2023'ün cari açığına aşağı yukarı denk geliyor, yani 45,2 milyar dolar.

Ülkenin rahatını, doların düşüşünü ve ekonominin rahatlamasını nasıl memurlara bağladın? Büyüklerin ortamında takılırken onlar mı anlattı bu hikayeyi sana?

Böyle saçma bir yorum daha önce ne okudum ne duydum dostum.

• Sorun memurun zam alması değil memur olmayan düşük maaşlı kesmin zam almaması ve hala sadaka gibi maaslarla calismasini sürdürmesi.Ulkenin IQ seviyesi asgari ucretle orantılı.Calismayin çalıştırmayın

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Asgari ücrete her sene %100 zam yapılırken "memura neden %20 yapılıyor, emeklye %10 bile yapılmıyor, asgari ücret 2 sene zamlanmasın" dediler mi? Demediler. Asgari ücrete bu kada çok zam yapıldığı için zaten enflasyn bu kadar yüksek. Memura ve emkliye yapılan zam piyasayı canlandırır, enflasyonu düşürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 27 Haziran 2024; 22:57:53 >
  • Memurdaroğlu kullanıcısına yanıt

yanlışlara karşı susan dilsiz şeytandır... özellikle işinden gücünden olma korkusuyla susmakta olan memurlar şeytanın önde gidenidir... bakın tayyip ve onun gibi olan diğer politikacılar benim için zaten emrileri Türkiye dışarısındaki kişilerden alıyor...

onlar bu ülkeye hizmet etmiyorlar zaten... ben onlara kızmıyorum, herkes misyonunu icra ediyor... ben bir birini kollayamayan dangalak insanlara kızıyorum...

(abi ben memurum konuşamam) nereye konuşamıyorsun kardeş? seninki can da bizimki patlıcan mı? konuşacaksın sende! herkes birlik olacak yada herkes yanacak.

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Tamam şimdi git soğan kemir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayatında bir baltaya sap olamamış. Lisede en arka sıralarda karı kız kesen dersi asan sap tayfası gelmiş memura laf vuruyor. Sizde memur olsaydınız kardeşim elinize vuran mı oldu. Ben 2008 de memuriyete başladığımda vasıfsız asgari ücretli benim 4 te 1 im maaş alıyordu. Aradan geçen 16 yılda bu vasıfsız asgari ücretli benim yarım kadar maaş almaya başladı. Şimdi burada ezilen memur mu yoksa bu vasıfsızlar mı? Vasıfsız diyorum kusura bakabilirsiniz. Asgari ücret bu ülkede her ne iş olursa yaparım diyen adamın aldığı maaştir. Kendinizi memurla bir tutmayın bir zahmet.

• 10bintl maas ile gecinip 4 cocuk bakmaya calisiyorum hayat gercekten zor

• brktmr B kullanıcısına yanıt

hacı öyle memurlar Türkiye şartlarına göre süperler dışarda maaşlar berbat düzeyde

• memurlar KPSS ile atansa problem yok da çoğunun üniversite diploması yok iki lafı bir araya getiremeyen insanlar o problem işte

• O kadar yazmışsınız. Vaktinize yazık. Anlayacak kişiler bu başlığı açar veya destek olur muydu?

• polis ve sağlık çalışanlarını zamlayın. kalanının maaşları düşürseniz bile olur
    şu 2si dışında öğretmenler başta olmak üzere kalan memurlar yatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trolldetector -- 28 Haziran 2024; 1:22:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.