5-6-7 olmaz imkansız artık, herkese faiz yiyin diye şart koşuyorsalar sistemi bende okadar beğenmedim ben seçmeli olur sandım, şimdi balinaların çevrimiyle yine düşer tabide faiz yiyende var yemeyende var karışık işler ne olucak görücez beklentim 10-11 tl di zaten. 5 tl asla düşmez burası gelişmekte olan ülke, asgari ücreti asla 500-600$ ın üstüne çıkarmazlar babanın partisi gelse dahi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Aralık 2021; 15:17:38 > |
Asıl düşüş yarın başlıycak gibi. (4. sayfa)
-
-
mafyanin, teror orgutunun bu gibi olusumlarin lideri giderse sonu yikim olur. rte gider ulke batar diyorsan bu saydiklarimdan farki olmazki her zaman dedigim gibi aq parti bir suc orgutudur... acik ve net... simdi inkar edebilirsiniz ama ileride kabullenirsiniz...
Ayrica dediklerinden ulke refah icinde ama ac kalma pahasina rte gitsin hesabi yapiyor gibi bir sig dusunce cikiyor
hergun zamlanan yiyecekler, ihtiyaclar bunlar kimin eseri? her sey iyi olunca sorumlusu rte ama her sey kotuye giderse sorumlu dij gujler.
dusmez kalkmaz rte...
-
senin paran var bozuyorsun , kardeşinin parası var bozuyor. çünkü devlet sana bozacak olduğun dövizde yaşayabilecek olduğun kaybın garantisini veriyor. devlet bu garantiyi vermeden önce de çok güvendiğin para biriminde kalsaydın ya? neden dolar olarak tuttun paranı?
kardeşin 42k bozacak sen 23k. muhtemel bir açıkta sizin paranız bugün kıt kanaat geçinen insanlardan çıkacak. kenara köşeye 3 kuruş atabiliyorsa, 1 kuruşu senin zararını kapamak için gidecek. ama sizin anlayışınız bu zaten. bana dokunmasın da fakir daha da fakirleşsin. bir de elmi yaman beymi yaman diye şekiller yapılmış. bu anlayışla iyi yapmışsınız 23k $ birikim. enteresan.
-
adam birde operasyon diyor..
operasyonda bu operasyonu kim, nasil, hangi yontemle yapmis soylesene... yoook soyleyemez ama operasyon yapildi ap acik ortada
bir ulkeden konusuyoruz ULKE ULKEEEE.
senin sistemine milyarlarca dolar parayi sokani bilmemenin mumkunu varmi? Kafami buluyorsunuz
Beceremiyorsaniz kapinin yeri her zaman ayni yerde...
-
yok şu an beklemediyiz bozmuyoruz ailecek faiz yeme şartından dolayı, sadece döviz farkını veren birşey çıkartırlarsa bozarım birkaç gün beklemede şuan.
benim o dolar birkimim 2005 den beri nerdeyse 2016 dan darbeden sonra dolar almadım altın aldım zaten ne yazmışsın ama, akp ye değil devletime destek olmak için bozdurcam insanlar sıkıntı çekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Aralık 2021; 16:2:44 > -
ulkeye giren paralari hukumet bulamadi ama boyle bir fotograf var....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 21 Aralık 2021; 15:40:5 > -
dolar kazancı faiz değilmi aynı şey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
değil diğerinde risk var hem kaybedebilirsinde kazanabilrisinde şimdi 17-18 den girenler ateşleri fena çıktı bir nevi paranı koruyon yatırım amaçlı risk var , faizde her türlü kazanıp sömürüyon oda halkın garibanın cebinden emeğinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Aralık 2021; 16:11:24 > -
uzun uzadıya fikrimi beyan eden bir metin oluşturmuştum ancak korku imparatorluğundan ben de nasibimi almışım, sildim maalesef. umarım dediğiniz gibi olur.
-
Uzun zamandır göremiyordum seni kerimcem. Yani dolar 4-5 lira düştü damlamışsın hemen reiz reiz diye :) neyse param olursa ilk iş dolar alacağım bu tarz sistemlerde kurtarmaz ekonomiyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende sistemi beğenmedimki fazla bu haliyle resmen faize teşvik oldu, eleştriebilirsin nas a ne oldu rte cim diye bende eleştiriyorum şu an ,herkes eleştiriyor zaten, ben sandım seçmeli bir sistem yapıcaklar sonuçta fazi yiyende dolu çatır çatır onları ikna edemezsin yeme diye, bu haliyle zorlama faiz ye oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Aralık 2021; 16:20:10 > -
Kerimcan in 23000 dolar biriktirebildigi bir ülkede herkes hatayi kendinde arasin arkadaşlar. Rte adamdır, akp ilahdir konu tartışmaya kapalıdır. 😂
Öğretmen kardesinde de 42k dolar varmış vay arkadas. Var mi lan icinizde 42k dolari bankada tutacak kadar zengin öğretmen sizi gidi yirtik cepli pis fakirler 😂😂 bakin zeki adamlar, gerçeği gören adamlar, kafayi kullanan adamlar nasil da zengin oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 21 Aralık 2021; 16:30:45 >
RTE kalırsa ülke batacak. Aksiyon Erdoğan'ın o koltukta oturması zaten.
@lee on
kardeşim 13 yıllık öğretmen
bende 19 yıllık çalısanım.
iş arayan yeni bitme üni öğrencisi sandın herhalde ya sabır saçmalamada duvar deliyorsunuz artık.
-
Gerçi bu da yalan ya
Seni gidi 2005den beri dolar alan vatan haini.
Baticiğiiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Troll maaşı artti mi?
Bankada dolar tutmakla TL tutmak aynı şey haline geliyor. Bunun sonucu budur.
Bu durumda, TL tamamen dövize doğru endeksleme yapar. Ekonomisi iyi olmayan bir ülkede hiç durmayan bir $ tırmanışına neden olur. 6 ay sonra AB ve ABD hapşırsa dolar artar. Bu yeni ekonomik fikir benim fikrime göre çok büyük bir hata. Hele bir görün şubatı, bir bakmışsınız 18 leri arar olmuşuz böyle bir risk içeriyor.
Ayrıca madem böyle bir düzenleme yapılacak 18 doları değil 13 dolarken yaparsın. Kur düşmelidir ama böyle bam bam bu iş olmaz. Yavaş yavaş trend haline getirerek yapılır. Hem yatırımcı hem ticaret erbapları stabil olduğunda çalışabilir. Bu işler böyle yaparsanız herkesin işleri fabrikalar durur.
Hepimiz ülkemiz YTL değerlensin istiyoruz. Ama üretimle ihracatla...
Böyle bir ekonomi durumunda yapılacak en akıllıca hamle altın, gümüş, petrol, arazi gibi metada kalmaktır. (yatırım tavsiyesi değildir).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Milletin elindeki dövizleri böyle toplamaya çalışacaklar yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X