Şimdi Ara

Aşırı derecede dikkat dağınıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatsizliği engellemek için ne yapılabilir. Çok fazla dikkatsizim bu aralar. Her şeyi unutuyorum. Kafamda düşünceler geziyor. Biriyle konuşurken aslında onunla konuşmuyormuşum gibi oluyor. Dalıp gidiyorum. Vitamin takviyesiyle vs. geçme ihtimali var mıdır?
    (Küçük bir dipnot: Bu belirtiler aşık olduğumdan beri kendilerini göstermekte. 2.daha küçük bir dipnot: 19 yaşındayım)

Teşekkür ederim DH. Cevaplanan mesajlarım kısmı olmasa, bu açtığım konuyu unutur cevaplara bakmazdım. Ama orası var, rahatlıkla yazabilirsiniz.

• Az çek az.
  • aynı yaştayım neredeyse aynı sorun bende de var insanlarla konuşurken karşımdaki 20 saniyenin üzerinde bir şey anlatırsa dalıp gidiyorum
  • Aynı sorun bende de var.1 ay içinde 2.3 kez para,bir kez evin anahtarı,1 kez kredi kartı,1 kez markette aldığım sigarayı unuttum daha var da onları da unuttum.
  • ben de cok dikkatsiz ve de unutkanim ozellikle yeni bir isebasladigim zaman nedendir bilinmez ama boyle devam edip gidiyorum
  • @bjknefret

@GuestMember
    Doktora gitmeyi düşünüyorum bu konuda. Vitaminle felan ilgili olabilir. Ama ailemin gelmemesi lazım ki, aşık mısın derse, evet diyebileyim.

@yougivemefever
    N'aptın sen?
  • osbir dikkat eksikliği yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stres ve yoğun çalışma sonucu oluşan bir durum olabilir.Çünkü dikkat dağınıklığı ve odaklanma sorunu genelde yüksek zekası olan ve 14,15 yaşlarında başlayan tedavi edilmezse hayatta başarısız olmasıyla sonuçlanan bir durum diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 7 Ocak 2011; 20:07:46 >
  • dağ bayır gez. şöyle manzaralı biyere çık otur çimenlere termostan çay iç bi arkadaşınla beraber. sıkılana kadar bi gün geçir orda. sonra normal hayata devam et değişiklikler olacak.
  • @manced uygun bi vaktimde tedavi görmeyi düşünüyorum çok problem olmaya başladı.dün cebimdeki son parayı kaybetiğimi dolmuşa bindiğimde farkettim cepte başka hiç para yok yürünecek bi mesafede değil.Şoför farketti ve Allahtan anlayışlı biriydi benden olsun dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

@manced uygun bi vaktimde tedavi görmeyi düşünüyorum çok problem olmaya başladı.dün cebimdeki son parayı kaybetiğimi dolmuşa bindiğimde farkettim cepte başka hiç para yok yürünecek bi mesafede değil.Şoför farketti ve Allahtan anlayışlı biriydi benden olsun dedi.

Hangi doktora gitmek uygun olur ki? Ben de ciddi ciddi düşünmeye başladım ha.

• Aynısı bende de var.Geçen hafta staj gördüğüm yerde klasörleri düzenlerken garanti belgelerini hiç alakasız klasöre koymuşum.Şirketin irsaliyeleri tarih sırasına göre dizmem gerekirken hepsini karıştırmışım.Hatta birkaçı kayıp.İşin garibi ben bunları yaptığımı hatırlamıyorum.Bazen dünyadan kopuyorum.
  • arkadaşlar çavuşu biraz rahat bırakın.. masturbasyonun olumsuz etkileri diye araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız..rahat bırakın çavuşu
  • bendede oyunlarla çok ilgili olduğum zaman oluyordu 1 aydır sadece forumdayım rahatım
  • Methylephenidat.Hydrocholorurlü ilaçlar al.(ama kırmızı reçete lazım.)
  • Ne yazık ki aynı problem bende de var calıstıgım magazada çoğu müşteriye bön bön bakmısımdır pardon kusura bakmayın hemen getiriyorum diyene kadar o olayı anlayabilme aşaması....
    ulan ne biçim problemdir bu ya lisede kafam cin gibiydi şimdi yaş ilerledikçe mala bağlıyorum walla
  • aynen ya bende staja başladım yanlış bişey yapmiyim diye yırtınıyorum usta televizyonunun fişini getir dendi çünkü üzerine fiyat fişi yapıştırılıyo bende tv nin elektrik fişi zannettim :D sonradan aklıma geldi fiyat fişi olduğunu
  • Aynen banada usta bi emir verdiği zaman bi 1 kaç saniye takılıyorum
  • Aynı sorun bide YGS ye hazırlanıyorum
  • mükemmel hort...bu konuyu nasıl arayıp buldun ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.