Böyle bir durumla karşı karşıyayım, başka bir program daha kullanarak baktım aynı değerleri görüyorum. Oyun oynamaya kalktığımda 90 dereceyi buluyor sıcaklık, daha doğrusu oynayamadan kapanıyor zaten makina. Yazın aldım daha makinayı, neden böyle bir sorun yapıyor anlayabilmiş değilim fan çalışırken de enteresan bir ses veya ona benzer bir sorunla karşılaşmıyorum. Ne yapmalıyım ?
kasanın içini temizlemelesin biriken tozlar ve pislikler nedeniyle aşırı ısınmış olabilir.
ustat ısı problemın ıslemcının fanından kaynaklanıyor buyuk ıhtımal ..ama boyle bır konu acıpda sadece ıslemcı ısı bılgısını paylasmandan dolayı alacagın cevaplar senı tatmın etmeyebılr ..eger sıstem bılgılerınıde paylasırsan .. ona gore yorum yapılır ..mesela ıyı bır sıstemın varsa ve stok fan kullanıyorsan derımkı fanını degıstır ..harıcı bır fan kullanıyorsan ve hala ısı sorunun varsa o zaman durum degısır..!! fan yerıne tam oturmamıs olabılr ..bu ılk aklıma gelen ..
..kısacası sıstem bılgılerını yazarsan daha net cevaplar alırsın
@lSKl İçini açamıyorum, garantisi sürmekte...
@makedon Başlığı okudum gerçekten güzel bir kaynak olmuş, teşekkürler. Elektrikli süpürge olayını deneyeceğim, düzelme olmazsa iç temizlik için garantiye vereceğim mecburen