Şimdi Ara

Aşırı ısınma sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • packardbell TJ65 kullanıyorum . oyun oynarken çok ısınıyor ve kendi kendine kapanıyor ilk aldığım zamanlar böyle bi sorun yoktu yaklaşık 7 ay oldu yardım edin lütfen!!!

• fanların tozlanmış soğutma ızagarasından içeriye doğru hava üfle sonradan süpürge ile çek
  • denicem şimdi ama bugn bi soğtucu fan alcam ne önerirsiniz marka olarak
  • Bütçe önemli tavsiyem thermalteke massive st23 50 lira gibi bir fiyatı kullananlar memnun ben platoon diye bir soğutucu aldım geçen hafta çok memnunum 15 lira ama gerçekten fiyat performans kralı daha önce coolermaster notepal x1 kullanıyodum onun kaç defa fanını değiştirdim ben bile sayısını unuttum hemde güçlü fanlar takıyodum cfm ler baya bi yüksekti ama 12 cm olmasından ötürü sanırım performansını hiç beğenmiyordsum bu aldığım platoon marka soğutucunun fanı 18 cm hdd de inanılmaz soğutuyor benden tavsiye fanı ne kadar büyük olursa o kadar performanslı olur
  • Aynı sorunu bende yaşadım,neden teknik servise temizletmek yerine bilgisayarın altına kocaman soğutucu almayı düşünüyosun anlamadım.Bence ya çok gçlü bi elektrik süpürgesiyle ızgaralardan tozu çek yada kompressor ile hava tutarak temizle.Ama daha garantinin bitmesine 17 ayın varken servise göndermeni öneririm.Ben balıkesirde yaşamama rağmen 1 hafta içinde bilgisayarıma tekrar kavştm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.