Şimdi Ara

Aşırı Isınma ve Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarım aşırı derecede bağırıyor ve oyunlarda gereksiz yere kasıyor bf3'te ultra da 30 fpslere kadar düşüyor fps hiç sabit kalmıyor ısı değerleri çok yüksek cs go'da r9 270 dual-x fx 6300'lü arkadaşım 250-300 fpsler alırken ben 150 alıyorum şok oluyorum daha 5 aylık pc niye böyle cözemedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum hepinizin yardımlarını bekliyorum
    Sistem özellikleri :
    EkranKartı:R9 280 DUAL-X SAPPHİRE
    RAM:GSKİLLZ 8G 1600 MHZ
    ANAKART:GIGABYTE 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+
    HARDDİSK:WD 3.5" 1TB Caviar Blue
    GÜÇ KAYNAОI:COOLER MASTER G750M 80PLUS 750W
    İŞLEMCİ:AMD FX 8320
    SSD:KİNGSTON V300 120 GB
    beyler birde oyundaki ısı değerlerini göstereyim size bence çok yüksekhttp://i.hizliresim.com/g44A30.jpg bu boştaki hali buda oyundan sonrakihttp://i.hizliresim.com/MPPWgQ.jpg çok aşırı ısınıyor belki sorunu bulmanıza yardımcı olabilir diye düşündüm.

• Fanın bağırması muhtemel bir trojen v.b şeylerdendir. Bilgisayarda hiçbir işlem yapmıyorken Görev yöneticisini açıp işlemciyi yiyen programı bulun %99 ondandır.
  • Hocam cpuyu yiyen bişi yok pcyi yeni formatladım trojen olcağını sanmıyorum bence sorun ekran kartımda bu kadar düşük fps alması hiç iyii değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkns -- 10 Aralık 2014; 19:47:57 >
  • Olabilir, son olarak windows updateyi kapatıp dene sonra donanım deriz. Bende asus laptop vardı çözememiştim format attıkta sonra bile acayip kasıyordu alakalımı bilmiyorum ama bios güncellemesinden sonra windows update i kapatınca düzelmişti,
  • Kusura bakmayın hocam dhye 2-3 gün giremedim :D hocam windows update ayarlara girdiğimde zaten kapalıymış windows update şimdi napmamız lazım yardımlarınız için sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.