Şimdi Ara

Askerde acemi birliğin de sivil hat serbest midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askercell almak istemiyorum zorunlu mu? Sivil hattımı götürsem sorun yaşar mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerde Acemi Birliğinde Sivil Hat Serbestliği

Askerde acemi birliğinde sivil hat kullanımının serbest olup olmadığı merak edilen bir konudur. Bu konuda net bir düzenleme bulunmaktadır.

Acemi Birliğinde Sivil Hat Kullanımı

Acemi birliğinde sivil hat kullanımı yasaktır. Askerler, acemi birlikleri boyunca herhangi bir iletişim cihazı kullanamazlar. Bu yasak, askerlerin eğitimlerine odaklanmalarını ve askeri disiplinin korunmasını sağlamak amacıyla uygulanmaktadır.

Sivil Hat Sokmanın Cezası

Acemi birliğine sivil hat sokmaya veya kullanmaya teşebbüs eden askerler, askeri disiplin cezalarıyla karşılaşırlar. Bu cezalar, hapis cezası da dahil olmak üzere çeşitli yaptırımları içerebilir.

Askercell Zorunluluğu

Acemi birliğine sivil hat sokamayan askerler, iletişim ihtiyaçları için askercell kullanabilirler. Askercell, askerlerin aileleriyle ve yakınlarıyla iletişim kurmak için kullandıkları, askeriye tarafından sağlanan bir iletişim sistemidir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Askerde sivil hat serbest mi: Acemi birliğinde sivil hat kullanımı yasaktır.
    • Askerde sivil hat nasıl sokulur: Acemi birliğine sivil hat sokmaya teşebbüs etmek askeri disiplin cezası gerektirir.
    • Askerde sivil hat yasak mı: Evet, acemi birliğinde sivil hat kullanımı yasaktır.
    • Askerde sivil hat kullanmak: Acemi birliğinde sivil hat kullanmak askeri disiplin cezalarına yol açar.
    • Acemi birliğine sivil hat sokmak: Acemi birliğine sivil hat sokmak yasaktır ve askerler bu davranış nedeniyle cezalandırılabilirler.
    • Askercell zorunlu mu: Acemi birliğindeki askerler, sivil hat kullanamadıkları için iletişim ihtiyaçları için askercell kullanmak zorundadırlar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yasak falan dicekler aldırmaya çalışacaklar ama alma sakın bu arada hayırlı olsun neresi acemi birliği bedelli mi 6 ay mı ?

• 6 ay antalya akseki jandarma komando tabur komutanlığı bende askercell almayacagım da hattı cıkarttırırlar mı acaba

• gündüz hattı çıkar akşam konuş bende tuzlada yaptım yeni geldim sormak istediğin bişe olursa sorabilirsin hayırlı olsun şimdiden

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Hocam dediğim gibi sivil hattı nasıl sokabilirim? Girişte siz soktunuz mu

• Adalande kullanıcısına yanıt

tak telefona sok knk kimse bişe demez evet ben soktum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.