Bildirim
askerde bot sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
biride bi cvp versin be abi :( -
dostum uzulme bence turkıyedekı 48 numaralı tek asker sen degılsın. elbet dusunmuslerdır.quote:
Orijinalden alıntı: freenz
ya okadar adamsınız bi cvp vermiyorsunuz oruc oruc agzımla yavartıyorsunuzz:(((((((((888888quote:
hocam birliğinize katılmadan önce arayıp sorun..en güvenilir bilgiyi ordan alırısınızzzquote:
ya okadar adamsınız bi cvp vermiyorsunuz oruc oruc agzımla yavartıyorsunuzz:(((((((((888888
Alıntıları Göster -
numarasını nerden bulablrimquote:
Orijinalden alıntı: _baby_face
hocam birliğinize katılmadan önce arayıp sorun..en güvenilir bilgiyi ordan alırısınızzz
Alıntıları Göster -
quote:
[& ya ben 48 numara giyiyorum normal olarak 49 alıcam askerde izmir narlıderede varmıdır acabaaaaa yaaaa bi yardım ltfennnnnnn
Vardır tabi merak etme , ekstradan dışardan bot getirmene gerek yok, benim devrem 2 metre boyundaydı ona göre botta verdiler eğitim elbiseside , yatak biraz sıkıntı olur boyunuz çok uzun ise o kadar ama herşey hallolur , Allah sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin gerisi teferruat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 10 Ağustos 2012; 22:48:14 > -
1.90 boyum allah razı olsun senden ya bi sen cvp verdin yaquote:
Orijinalden alıntı: rhetoricalquote:
[& ya ben 48 numara giyiyorum normal olarak 49 alıcam askerde izmir narlıderede varmıdır acabaaaaa yaaaa bi yardım ltfennnnnnn
Vardır tabi merak etme , ekstradan dışardan bot getirmene gerek yok, benim devrem 2 metre boyundaydı ona göre botta verdiler eğitim elbiseside , yatak biraz sıkıntı olur boyunuz çok uzun ise o kadar ama herşey hallolur , Allah sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin gerisi teferruat.
-
sen şimdi acemi birliğine gideceksin. ilk gün sana bot ve üstünü verecekler. sana bot olarak 46-47 verip "sen bunu al, giyidkce açılır" diyeceklerdir muhtemelen. sen de ilk günün stresinde olacaksın ve muhtemelen emredersiniz diyeceksin fakat deme :) ben demem, ben hakkımı ararım diyebilirsin bilgisayar başında fakat askere gidince, o ortamı görünce öyle olmaz. sen hakkını ara, komutanım bu bot bana olmuyor de ve bot alma. ilk günler terlikle falan çıkarsın, bölük komutanın, astsubaylar falan azarlarsa da aldırış etme. bana uygun bot bulamadılar de. biraz zor da olsa, seni uğraştırsalar da sana bot gelecektir. sakın verdikleri dar botu alma. benim acemi birliğinde maksimum 47 vardı, üstü yoktu. biraz uğraştırıyorlar fakat sana uygun botu aldığında da emin ol askerliğin çok rahat geçecek. gideceğin yerde 1000 asker olsa da 48 giyen çıkmaz. çıksa da belki 1-2 tane. kimse senin botu çalmaz yani :)quote:
1.90 boyum allah razı olsun senden ya bi sen cvp verdin ya
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: kontendoo
sen şimdi acemi birliğine gideceksin. ilk gün sana bot ve üstünü verecekler. sana bot olarak 46-47 verip "sen bunu al, giyidkce açılır" diyeceklerdir muhtemelen. sen de ilk günün stresinde olacaksın ve muhtemelen emredersiniz diyeceksin fakat deme :) ben demem, ben hakkımı ararım diyebilirsin bilgisayar başında fakat askere gidince, o ortamı görünce öyle olmaz. sen hakkını ara, komutanım bu bot bana olmuyor de ve bot alma. ilk günler terlikle falan çıkarsın, bölük komutanın, astsubaylar falan azarlarsa da aldırış etme. bana uygun bot bulamadılar de. biraz zor da olsa, seni uğraştırsalar da sana bot gelecektir. sakın verdikleri dar botu alma. benim acemi birliğinde maksimum 47 vardı, üstü yoktu. biraz uğraştırıyorlar fakat sana uygun botu aldığında da emin ol askerliğin çok rahat geçecek. gideceğin yerde 1000 asker olsa da 48 giyen çıkmaz. çıksa da belki 1-2 tane. kimse senin botu çalmaz yani :)
arkadaş güzel anlatmış dinle onu derim bu arada 1,90 boya 49 numara ayakta iyimiş ha maşallah
-
quote:
Orijinalden alıntı: kontendoo
sen şimdi acemi birliğine gideceksin. ilk gün sana bot ve üstünü verecekler. sana bot olarak 46-47 verip "sen bunu al, giyidkce açılır" diyeceklerdir muhtemelen. sen de ilk günün stresinde olacaksın ve muhtemelen emredersiniz diyeceksin fakat deme :) ben demem, ben hakkımı ararım diyebilirsin bilgisayar başında fakat askere gidince, o ortamı görünce öyle olmaz. sen hakkını ara, komutanım bu bot bana olmuyor de ve bot alma. ilk günler terlikle falan çıkarsın, bölük komutanın, astsubaylar falan azarlarsa da aldırış etme. bana uygun bot bulamadılar de. biraz zor da olsa, seni uğraştırsalar da sana bot gelecektir. sakın verdikleri dar botu alma. benim acemi birliğinde maksimum 47 vardı, üstü yoktu. biraz uğraştırıyorlar fakat sana uygun botu aldığında da emin ol askerliğin çok rahat geçecek. gideceğin yerde 1000 asker olsa da 48 giyen çıkmaz. çıksa da belki 1-2 tane. kimse senin botu çalmaz yani :)
+1 güzel açıklamış.
-
askerde okadar büyük numarada bot yok diye biliyorum ancak dışarda subay botları oluyo orda bulunabilir. -
arkadaşım seni denizci yapmaları gerekirdi palet gibi ayakların var senden süper denizci olurquote:
Orijinalden alıntı: SONKUR
askerde okadar büyük numarada bot yok diye biliyorum ancak dışarda subay botları oluyo orda bulunabilir. -
yds alırsınquote:
Orijinalden alıntı: webislander
arkadaşım seni denizci yapmaları gerekirdi palet gibi ayakların var senden süper denizci olur
Alıntıları Göster -
quote:
arkadaşım seni denizci yapmaları gerekirdi palet gibi ayakların var senden süper denizci olur
-
49 ne lan bebek mezarı mıquote:
Orijinalden alıntı: shutcanquote:
Alıntıları Göster
-
Kardeşim sendeki ayak, ayak değil maşallah belediye otobüsü ...quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
49 ne lan bebek mezarı mı
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Auto CAD
Kardeşim sendeki ayak, ayak değil maşallah belediye otobüsü ...
hemde körüklü -
45 Numara bot verirler ayağın zamanla alışır merak etme.Komutanada bu bot bana olmaz deme botu kafana geçirir
-
bot vermeyebilirler onun yerine eşofmanla dolaşırsı oh mis valla.quote:
Orijinalden alıntı: Ferrari
45 Numara bot verirler ayağın zamanla alışır merak etme.Komutanada bu bot bana olmaz deme botu kafana geçirir
Benzer içerikler
- yedek subay maaşı
- tekmil nasıl verilir
- 2025 şubat celbi ne zaman askere gider
- ikm mly. okl ve eğt. mrk k lığı evren kışlası bedelli
- yedek subay yaş sınırı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X