Şimdi Ara

^^^ Askerde Hangi Gorevlere Talip Olalim? Hangilerinden Kacalim? ^^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
44.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gidenler, askerde olanlar torunlarina anlatsin...
    Gorev yerleri dagitimi nasil oluyor? Mesela ben askerde yazici olmak istiyorum ne yapmaliyim?
    Nasil seciliyor? Hangi gorevler /kademeler iyidir?
    Hangilerinden uzak durmali....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 6 Kasım 2010; 14:11:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerde Hangi Görevlere Talip Olmalı, Hangilerinden Kaçınmalı

Askerlik görevini yaparken, başvurabileceğiniz çeşitli görevler mevcuttur. Bazıları diğerlerinden daha avantajlı olsa da, kendi yeteneklerinize ve tercihlerinize göre en uygun seçeneği seçmek önemlidir.

Talip Olunması Önerilen Görevler:

• Askerde Santralci Olmak: Santralciler, askeri birliklerin haberleşme sistemlerinin bakım ve işletiminden sorumludur. Bu görev, iletişimin sağlanması ve birliklerin koordine edilmesi açısından hayati önem taşır.
    • Askerde Depocu Olmak: Depocular, askeri birliklerin malzeme ve ekipmanlarının yönetiminden sorumludur. Bu görev, malzemelerin doğru bir şekilde saklanmasını, dağıtılmasını ve muhasebeleştirilmesini sağlar.

Kaçınılması Önerilen Görevler:

• Askerde Mutfakta Çalışmak: Mutfak görevi, genellikle uzun çalışma saatleri ve ağır fiziksel işler içerir. Ayrıca, mutfak personeli genellikle diğer askerlerden daha az ayrıcalıklı muamele görebilir.
    • Askerde Nizamiyeci Olmak: Nizamiyeciler, askeri birliklerin giriş ve çıkışlarını kontrol etmekten sorumludur. Bu görev, monoton ve sıkıcı olabilir ve genellikle hava koşullarına bağlıdır.
    • Askerde Gececi Olmak: Gececi görevleri, düzensiz uyku düzenlerine ve sosyal izolasyona yol açabilir. Ayrıca, gece nöbetleri genellikle daha tehlikeli olabilir.

Diğer Önemli Bilgiler:

• Askerde santralci olmak için herhangi bir özel eğitim veya deneyim gerekmez. Ancak, teknik konulara ilgi duymak ve iyi iletişim becerilerine sahip olmak faydalıdır.
    • Askerde santral ne iş yapar sorusunun cevabı, haberleşme sistemlerinin bakımı ve işletiminden sorumlu olmaktır.
    • Askerde depocu olmak için lojistik veya malzeme yönetimi alanında eğitim veya deneyiminiz varsa avantajlı olacaktır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: compitir

Bu mesaj silindi.
    Kısa dönemler bizim orada yazıcı olmuyordu.

RDM en iyi görevdir. Kendinize ait, balıklarla dolu bir odanız olur. Piskolojisi bozuk olan kişileri tedavi edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

Kısa dönemler bizim orada yazıcı olmuyordu.

RDM en iyi görevdir. Kendinize ait, balıklarla dolu bir odanız olur. Piskolojisi bozuk olan kişileri tedavi edersiniz.

Alıntıları Göster
    yazıcı,revirci,kazancı,haberci,banyocu,kademeci gittiğin yerdeki ihtiyaca bağlı bunlardan biri olursan rahat edersin ben s4 ikmal yazıcısıyım rahatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: levocan987

yazıcı,revirci,kazancı,haberci,banyocu,kademeci gittiğin yerdeki ihtiyaca bağlı bunlardan biri olursan rahat edersin ben s4 ikmal yazıcısıyım rahatım

Alıntıları Göster
    şoför olma da ne olursan ol kaç defa devriye var diye çarşıdan çağardıklarını biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cmert

şoför olma da ne olursan ol kaç defa devriye var diye çarşıdan çağardıklarını biliyorum

Alıntıları Göster
    Genelde seçtirmiyorlar ihtiyaca göre seçiyorlar askerlik şans işi bi bakmaışın tuvaletten sorumlu kıdmli kurmay er oluvermişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: winchester

Genelde seçtirmiyorlar ihtiyaca göre seçiyorlar askerlik şans işi bi bakmaışın tuvaletten sorumlu kıdmli kurmay er oluvermişsin

Alıntıları Göster
    gidince 10 parmak F klavye kullanıyorum diye haykıracam! yazıcı yapsınlar beni... çok iyi yazarım ayıptır söylemesi :)))
  • Yaş 18 ama bilmediğimden soruyorum
    Askerde F klavyemi kullanılıyor Q nun neyi varmış ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

Yaş 18 ama bilmediğimden soruyorum

sadece f klavye var dogru.ben tabuldot yapıorum burada klavyeyi q ye cevırıorum bakmadan yazıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: imbus_civata

quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

Yaş 18 ama bilmediğimden soruyorum

sadece f klavye var dogru.ben tabuldot yapıorum burada klavyeyi q ye cevırıorum bakmadan yazıyorum..

Alıntıları Göster
    Bende askerliğimi yazıcı olarak yaptım . Kışladaki bütün klavyeler Q klavyeydi sadece F klavye kullanılıyor diye birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Arkadaslar gidenler, askerde olanlar torunlarina anlatsin...
    Gorev yerleri dagitimi nasil oluyor? Mesela ben askerde yazici olmak istiyorum ne yapmaliyim?

eğer jandarma olursan yazıcılık diye birşey yoktur. karacılarda ise genelde uzun dönemler oluyor. görevleri ise komutanların belirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

quote:

Arkadaslar gidenler, askerde olanlar torunlarina anlatsin...

eğer jandarma olursan yazıcılık diye birşey yoktur. karacılarda ise genelde uzun dönemler oluyor. görevleri ise komutanların belirler.
    jandarmaydım .. en iyisi bence santral .. tüm gün odadasın ama ne nöbet ne spor ne de baska birşey ... süpermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: yaniyorsunfuatabi

jandarmaydım .. en iyisi bence santral .. tüm gün odadasın ama ne nöbet ne spor ne de baska birşey ... süpermiş

Alıntıları Göster
    Peki diyelim bir is verecek komutan belli.. yaklasiyor ufaktan ufaktan ne yapalim
  • quote:

Peki diyelim bir is verecek komutan belli.. yaklasiyor ufaktan ufaktan ne yapalim

Alıntıları Göster
    ikmal ve gündüz a.m.m 'den uzak durun gerisi kolay .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodocuk34

ikmal ve gündüz a.m.m 'den uzak durun gerisi kolay .

Alıntıları Göster
    Haberci, Katip ve Hazır kıta... Gerisi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihKOC

Alıntıları Göster
    gece işi olsun da ne olursa olsun
  • quote:

bunlar ne oluyor bide onu diyebilecek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

bunlar ne oluyor bide onu diyebilecek var mı

Alıntıları Göster
    kurye

• valla yazıcı olmayın ben yazıcıyım nöbetleri falan da ben yazıyorum çok kötü ama belki yerine göre değişir en güzeli nizamiyede lumbarağzında yani giriş kapılarında görevli olmak ama dediğim gibi birliğe göre değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhaulu

valla yazıcı olmayın ben yazıcıyım nöbetleri falan da ben yazıyorum çok kötü ama belki yerine göre değişir en güzeli nizamiyede lumbarağzında yani giriş kapılarında görevli olmak ama dediğim gibi birliğe göre değişiyor
    En kötüsü bi baltaya sap olamamak :D ortalık malı gibi tüm ayak işlerine sizi veriyorlar. Ama temhaulu nun dediği gibi, tüm herşey birliklere göre değişiyor

@atoxi

vay dostum demek kaderde torunum olmak da varmış öle mi:P

Haberci, birlik komutanının sağ kolu demek. Çay kahve servisi korumalık gibi hizmetlerde bulunuon. Komutan genelde Albay falan olduğundan astsb. lar sana bir adım uzak mesafede duruyorlar. Nöbet tutmuyon

Hazır kıta, gece 10 dan sabah 6 ya kadar nöbet yerlerini saat başı teftiş edip nöb astsb. ya rapor eder. Tüm gün yatar, ve o bütün günün stresinden uzak bir şekilde askerlik hizmetini tamamlar.

Katip(yazıcı), bölük astsubayının sağ koludur. Nöbetleri yazar, çarşı vardiyalarını düzenler, sağa sola yazı yazılması gerekirse onları yazar yazar da yazar kısaca... En güzel kısmı ise bölüğün bir anahtarının sizde olması ve herkesten tüm stresten uzak sakin bir askerlik geçireceğiniz gerçeği...

• quote:

En kötüsü bi baltaya sap olamamak :D ortalık malı gibi tüm ayak işlerine sizi veriyorlar. Ama temhaulu nun dediği gibi, tüm herşey birliklere göre değişiyor

@atoxi

vay dostum demek kaderde torunum olmak da varmış öle mi:P

Haberci, birlik komutanının sağ kolu demek. Çay kahve servisi korumalık gibi hizmetlerde bulunuon. Komutan genelde Albay falan olduğundan astsb. lar sana bir adım uzak mesafede duruyorlar. Nöbet tutmuyon

Hazır kıta, gece 10 dan sabah 6 ya kadar nöbet yerlerini saat başı teftiş edip nöb astsb. ya rapor eder. Tüm gün yatar, ve o bütün günün stresinden uzak bir şekilde askerlik hizmetini tamamlar.

Katip(yazıcı), bölük astsubayının sağ koludur. Nöbetleri yazar, çarşı vardiyalarını düzenler, sağa sola yazı yazılması gerekirse onları yazar yazar da yazar kısaca... En güzel kısmı ise bölüğün bir anahtarının sizde olması ve herkesten tüm stresten uzak sakin bir askerlik geçireceğiniz gerçeği...

evet yaa aynen dediğin gibi torunun olarak düşeceğiz inş yollara verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederimde bende şans ne gezer eminim sölediklerinin hiçbiri ben olamam bakalım öğrenmiş oldum ama teşekkürler bu arada sana şimdiden hayırlı tezkereler ne de olsa biletleriniz yollara düşmek üzere

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.