Şimdi Ara

Askerde Lise Bitirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi sorum olacak yakun zamanda askere gidiyorum zamaninda liseyi diploma almadan biraktim yaşım 24 askerde iken bunları bitirip sınavlarına girer okursun bitirirsin dediler bilgisi olan sayın arkadaşlarımdan yardım bekliyorum
    Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sınav merkezini bulundugun ile alırsan sınava girersin hemde rahatça hiçbir komutan engellemez merak etme. eger kendi memleketinde ise senin kanuni izninde gider ve askerlikten gider bizde 4-5 asker vardı haftasonları sınava girdiler sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman8660

sınav merkezini bulundugun ile alırsan sınava girersin hemde rahatça hiçbir komutan engellemez merak etme. eger kendi memleketinde ise senin kanuni izninde gider ve askerlikten gider bizde 4-5 asker vardı haftasonları sınava girdiler sıkıntı olmaz

Hocam öncelikle askere gitmeden önce okula kayıt olmammi lazım

• farketmez ki egitim TSK 'da önemlidir. hangi komutana ben açıkliseye kayıt olucam dışarı çıkmam gerekiyor dersin hafta içi seni izinle çıkartır. kısaca istersen kayıt yaptır git ister askerde açıkliseye kaydol sıkıntı olmaz komutanlar izin verir ve vermek zorundadır.
  • Osman bey çok teşekkür ediyorum yardımlarınıza Allah razi olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.