tecil bitimine 3 4 ay kalmış aöf kayıtlıyım. üni biteli 2 sene oldu. nasıl muaf oluruz skolyoz var biraz ama derecesi muaf olacak kadar değildi en son. muafiyet hangi aşamada belli oluyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 6 Eylül 2024; 1:14:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Askerliği Napayım
-
-
aga bilürübin testi yaptır, Gilbert hastası çıkarsan çürük veriyolar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
La 6 ay git ortam erkek ortamı hep eğlence sohbet var hiç yoktan biraz yalnızlığını giderirsin.
-
vermiyolarmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.üniversite zaten tecil sağlamaz. Gidip askerliğini yapacaksın yada parasını verip yapmış gibi yapacaksın.
-
İntrovert ise nolcak aga yalnizligi sever onlar konusmayida sevmezler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naega- -- 6 Eylül 2024; 10:8:52 >
12 18 ay olsa kim bilir naparlar
Ben 12 ay yaptım bugün olsa yine gider yaparım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ales veya okul ortalaman yuksekse yuksek lisansa basvur
Eninde sonunda gitmeyecek misiniz öteleyince ileriye atınca sorun çözülüyor mu
-
Alt tarafı 5,5 ay. Gidin kafa dinlersiniz. Erteledikçe güçleşiyor, hızlıca aradan çıkarın
-
Parayı ver gitme. 6 ay falan geçmiyor yine. Boş beleş insanlarla muhattap olursun.
-
hocam son zamanlarda bana beş para etmez bir iki harflinin tekiymişim gibi davranmamanızdaki sebebi çok merak ediyorum
6 ay ne olacak git, kafa dağıtırsın diyenlere bakma. Öyle kolay geçmiyor o 6 ay sivil hayattaki gibi. Askerlik biraz şans işi kötü yere düşersen 6 ayda psikolojin bile bozulabilir emin ol. Rahat bir yere düşsen bile 6 ay o psikolojiyi çekmek gerçekten zor. Benim şimdiki aklım olsa kesinlikle bedelli giderdim. Gerisi size kalmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X