Şimdi Ara

Askerlik herşeyimi aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaş askerlik her şeyimi aldı işten ayrıldım parasız kaldım bugun de kız arkadaşımla ayrıldık inanın hayatım okadar guzel diki 3 ayda herşeyim gitti moralim çok bozuk ve halen askerim sanki hapisteyim herşey uzerimi geliyor ne yapıcam bilmiyorum hayatım mahvoldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatan için yapıyosun hocam biz senin sayende rahat uyuyoruz bunu düşün.
    Tekrar iş bulursun kız arkadaşında seni beklemediyse boşver seni haketmiyo demekki
  • Hayırlısı böyleymiş hocam.

• Hocam dönünce rahatlarsın takma bak o kızla iyi ki olmamış de zor günün de seni bırakıp giden insandan hayır mı gelir? Bak iyi yönü sana hayatındaki gerçek dost ve arkadaşları gösterir bu olay.

Kız iyi ki gitmiş de orada sosyal ne kadar olunursa o kadar ol derim
  • Bende haftaya gidiyorum askere... En zoru cep telefonun olmaması olacak. Tamda yaz dönemine geliyor be. Hüzünlüyüm bende biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 256colors

Merhaba arkadaş askerlik her şeyimi aldı işten ayrıldım parasız kaldım bugun de kız arkadaşımla ayrıldık inanın hayatım okadar guzel diki 3 ayda herşeyim gitti moralim çok bozuk ve halen askerim sanki hapisteyim herşey uzerimi geliyor ne yapıcam bilmiyorum hayatım mahvoldu

Değerli kardeşim, kaç ay kaldı terhise? Öncelikle bunu sorayım.

Kuzenim, en yakın kardeşim gibi gördüğüm abim diyebileceğim bir kişi var. 2001'de sevgilisinin yaşadığı şehir olan Ankara'da kısa dönem (o zamanlar 8 ay) askerlik görevini yapmak için Ankara'da silah altına alındı. Sevgilisine yakın olmak istiyordu ya, sanki ne olacaksa. Aradan birkaç ay geçti, zaman geçti, kız bunu terk etti. "Aşkımız bitti" dedi ve sanki bir şişe ayranı içip bitiren ve üstüne geğiren bir kız edasıyla abime "aşkımız bitti" dedi. Bu kadar karaktersiz, günahkâr ve insanlıktan uzak davranışları yapan bir insandı vesselam.

Şimdi bunu niye anlattım? Senin durumunda da öncelikle iş konusuna değineyim, eğer kadrolu bir işin yoksa, dediğin gibi askerlik dönüşünde işine dönmen garanti değil. Askere giderken bunu göze almış olmalıydın ve hesabınıda yapmışsındır zaten. Allah büyüktür ve rızkını verecektir askerlik dönüşü diye düşünüyorum. Bu konuda müsterih ol.

Anlattığım kıssa ile ilgili sevgili konusu içinse, seni askerdeyken terk eden kızdan KESİNLİKLE hayır gelmez. Hele hele birde aldatma gibi bir durum varsa, Allah O'nun cezasını er ya da geç %100 verecektir. Bu her açıdan kul hakkına giriyor zira. Peygamber Ocağı'nda görevini zorluk altında yapan bir erkeğin bir kız tarafından zamansız ve gerekçesiz terk edilmesi hem dinen hem ahlâken kabul edilebilir değildir. Sana tavsiyem Rab'bine dua et ve normal yaşamını birliğinde idame ettir.

Tezkereni aldığında görüşmek üzere.

• Arkadaslar teşekkurler 79 gunum kaldı bilmiyorum nasıl geçecek ne yapıcam hiç bir fikrim yok birlikte gerçekten zorluyor 6 saat nobet tutuyorum

• Kabulleneceksin başka yapabileceğin birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabullenemiyorum arkadaşlar her şeye yeniden başlamam gerek yaptıgı çok agrıma gidiyor içim daralıyor

• Takma kafanaaa kızmı yok piyasada sevecek aşık olunacak..düşünsene seni askerdeyken bile en çok yanında olup sevgisini belli edeceği olacağı halde seni terk ediyor yani sana değer vermiyor..sevmiyor seni kıza kızmıcaksın kendine kız kendinde bul hatayı..demekki sevgiyi hak etmeyeni bulmuş ve değer vermişsin buda sana ders olur fazlada kafana takma asker psikolojisi normaldir..yaşında zaten zamanında gittiysen askere daha gençsin çok iş bulursun kariyerde yaparsın kızda bulursun sen kazasız belasız bitirip gel evine hayatına bak kardeşim..
  • Şu yaşıma kadar öğrendiğim birşey varsa oda"Bir kadın üzerine asla plan yapılmayacağıdır"
    Kadınlar yüzer geçer varlıklardır dibi görürsen zirveyide görürsün takma kafana boşkoy gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Mayıs 2014; 10:23:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.