Şimdi Ara

ASKERLİK İLE İLGİLİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 1992 DOĞUMLUYUM.BENİM NORMAL CELP DÖNEMİM AĞUSTOSTA ASKERE GÖNDERİYOR.(İZMİR/KONAK)AMA BEN OCAK AYINDA TECİLİMİ BOZDURDUM.ASKERLİK ŞUBEDEN VERDİKLERİ KAĞITTA MAYIS CELBİNDE ASKERE ALINACAĞIM YAZIYOR TABİ ALTINDA NOT DA VAR.15 GÜN ÖNCE KESİN BELLİ OLACAK DİYE.BEN MAYISTA GİTMEK İSTİYORUM DİLEKÇE FALAN VERMEDİM ŞUBEYE SİZCE MAYISTA GİTME OLASILIĞIM NEDİR DAHA ÖNCE AYNI ŞEYİ YAŞAYAN ABİLERİM VARSA BENİ BİLGİLENDİRSİN CÜNKÜ GECELERİ UYKU UYUYAMIYORUM ARTIK HEYECANDAN

• Tecili bozdurduğun için Mayıs'ta olması lazım bende senin gibi tecili bozdurup askerlik şubesine gitmiştim beni devre kaybı olarak aldılar çarşamba askerlik şubesiydeyken cuma günü acemi birliğine teslim olmuştum seninki yine iyi benim gibi ani olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 24 Nisan 2012; 17:58:05 >
  • Bnm korkum ağustosa sarkması yani kendi celp dönemimde gitmem.İşi de bıraktım açıkcası 3 ay daha işsiz kalmak da istemyorum mayısta gitme ihtmalim yüksek yani öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lincoln.10

ARKADAŞLAR 1992 DOĞUMLUYUM.BENİM NORMAL CELP DÖNEMİM AĞUSTOSTA ASKERE GÖNDERİYOR.(İZMİR/KONAK)AMA BEN OCAK AYINDA TECİLİMİ BOZDURDUM.ASKERLİK ŞUBEDEN VERDİKLERİ KAĞITTA MAYIS CELBİNDE ASKERE ALINACAĞIM YAZIYOR TABİ ALTINDA NOT DA VAR.15 GÜN ÖNCE KESİN BELLİ OLACAK DİYE.BEN MAYISTA GİTMEK İSTİYORUM DİLEKÇE FALAN VERMEDİM ŞUBEYE SİZCE MAYISTA GİTME OLASILIĞIM NEDİR DAHA ÖNCE AYNI ŞEYİ YAŞAYAN ABİLERİM VARSA BENİ BİLGİLENDİRSİN CÜNKÜ GECELERİ UYKU UYUYAMIYORUM ARTIK HEYECANDAN

Yurt disina cik, oku veya dil kursuna git.
    Turkiyeye donersende ilk gece baskin yapip gotururler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laapslaaps

quote:

Orijinalden alıntı: lincoln.10

ARKADAŞLAR 1992 DOĞUMLUYUM.BENİM NORMAL CELP DÖNEMİM AĞUSTOSTA ASKERE GÖNDERİYOR.(İZMİR/KONAK)AMA BEN OCAK AYINDA TECİLİMİ BOZDURDUM.ASKERLİK ŞUBEDEN VERDİKLERİ KAĞITTA MAYIS CELBİNDE ASKERE ALINACAĞIM YAZIYOR TABİ ALTINDA NOT DA VAR.15 GÜN ÖNCE KESİN BELLİ OLACAK DİYE.BEN MAYISTA GİTMEK İSTİYORUM DİLEKÇE FALAN VERMEDİM ŞUBEYE SİZCE MAYISTA GİTME OLASILIĞIM NEDİR DAHA ÖNCE AYNI ŞEYİ YAŞAYAN ABİLERİM VARSA BENİ BİLGİLENDİRSİN CÜNKÜ GECELERİ UYKU UYUYAMIYORUM ARTIK HEYECANDAN

Yurt disina cik, oku veya dil kursuna git.
    Turkiyeye donersende ilk gece baskin yapip gotururler.

tmm yaparım dediğini çok yardımcı oldun !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tecil ile ilgili
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.