Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.657
Cevap
129
Favori
1.059.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün 2.kontrole bir ay 3 gün kaldı gidilebilir mi 1 ay evvel . ..

• samtual kullanıcısına yanıt

gittim geldim kilo hala 105 boy 183 oldu 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi il hocam hangi hastane ?

• Furkovic kullanıcısına yanıt

Ankara, Bilkent şehir.

• Bilkent bana iki defa 32C ile ertesi yıla bırakma verdi.

• Bu gün Konya'da boy kilo için sevk edilmiştim 186 boy 118 kg çıktım doktor 33c yazdı ve kurula teslim ettim 10 Aralık'ta heyete gelmem söylendi sonuç ne olur

• Heyet ne derse değil de heyete nasıl gelirse o adamlar imzalıyor direkt zaten.

Dahiliyeci C yollarsa erteleme D yollarsa muaf o piti piti yapıyorlar herhalde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben askere gidecegimde 180cm ama 107.5 li kilolardayim sadece bu 0.5 yuzunden alinmama ihtimalim varmi acaba ?

• Daha evvel Adana Şehir hastanesinde giren var mı aşırı kilolu biri için sorun çıkartıyorlar mı

• jarild J kullanıcısına yanıt

Hocam bende Ankara'da ilcedeyim merkezde hastaneye sevk verdiler herhangi bir randevu falan almamız lazım mı direkt sabah gitsek bir sorun çıkarırlar mi ? Cevaplarsanız sevinirim.

• Emroo123 E kullanıcısına yanıt

Aile hekiminiz size sevk kağıdı veriyor. O belge yeterli ve gerekli. Bilkent şehir hastanesine gidecekseniz onkoloji binasında sağlık kuruluna aile hekiminin size verdiği belge ile kayıt yaptıracaksınız. Hızlı ilerliyor işlemler. Randevu vs almanıza gerek yok.

• Ülkede ne doğru ki maalesef muaf yerine 2. ertelemeyi aldım. Yine en ufak bir muayene veya tartım işlemi olmadı. Ne aile hekiminde ne sevk edilen hastanede. Geçmişte spor yapmamdan dolayı aşırı kilolu gözükmüyorum. Aile hekimine 1.80e 120yim dedi direk yazdı ve sevk etti. Hastanede yüzüme bile doğru düzgün bakmadan doktor erteleme verdi. Dahiliye doktoruna ya muaf verin yada askerliğe uygundur diyin bedelliye gideyim dedim. Öyle bir yetkim yok diyor. Forumda muaf alan arkadaşlar olmasa yalanına inanacağım.

• h065 H kullanıcısına yanıt

hangi hastahane

• MSB denetleme yaparken(denetleme vardır diye düşünüyorum) ek olarak bir de bu konuyu okusa sanırım daha yararlı olur.  

• Dün Bursa'da Çekirge hastanesinde ilk randevuya girdim. Boy 178 Kilo 107 çıktı. Dahiliye doktoru kağıda 33C yazdı. Sağlık kuruluna teslim ettim Ayın 18'inde saat 2'de gel dediler. Heyette doktorun yazdığı 33C'yi kabul etmeme ihtimalleri var mı yoksa direkt onaylayıp geçiyorlar mı? Daha önce aynı hastaneden erteleme alan var mı?

• Arkadaşlar geçen sene 1 yıl erteleme aldım hastane işlemlerim tam 26 aralıkta bitti. Şimdi bu sene aile hekimliğinden başlayarak hastane işlemlerimi bu tarihten önce yapabiliyor muyum? Bu tarihten sonra mı gitmeliyim? Bu tarihten sonra gidersem hastane işleri uzun sürerse yoklama kaçağı olabileceğimi duydum başka bir konuda.

• kingboardcl1 K kullanıcısına yanıt

bende bunu merak ediyorum benimde 22 gün kaldı

• Ben de 5 Ocaktan sonra 2. muayeneye gireceğim.

Boy kilo farkı : 44

Muhtemelen aynı hastane olacak : Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARRIVAL -- 14 Aralık 2024; 22:44:55 >
  • Arkadaşlar iyi forumlar, ben de geçtiğimiz sene sonu 104 kilo ile erteleme almıştım, 10 gün sonra bu ertelemenin süresi sona eriyor. Askerlik şubesine gitmem gerekiyor mu yoksa geçtiğimiz sene izlediğim yolu izlesem yeterli mi? Bir de aynı şehirde ve ilçede farklı bir hastaneye sevk edilmem mümkün mü?

Ek olarak şu anda 122 kiloya ulaştım. Aynı zamanda hipotiroidi hastasıyım bu yüzden kilo vermem ekstra zor. Bu konuda raporu yazacak hekimi bilgilendirsem raporun seyrini değiştirir mi ne düşünüyorsunuz? Çünkü anladığım kadarıyla ilaç yazar gibi tekdüze rapor yazıyorlar 33c basıp geçiyorlar. Farklı bir hastanede direkt muafiyet almam gerektiğini düşünen bir iç hastalıkları doktorum var bu yüzden farklı hastane sorusunu sordum.

• daydreamer. kullanıcısına yanıt

İlk işlemden sonra şubeden arayıp ikinici işlem için şubeye gel demişlerdi bana. Dedikleri gibi ikinci işlem için şubeye gittim. Tek fark şubeye gitmek, şubeden sonraki prosedür ilk işlemle aynı. Beni aile hekimine yönlendirdiler. Boy kilo ölçümü yapıldı. Aile hekimi sistem hastaneye sevk ediyor dedi. Bir listeden hangi hastaneye sevk edileceğeni seçiyor. Bana sordu. Ben ilk işlemdeki hastaneyi söyledim. Siz aile hekiminden isteyeceksiniz hangi hastaneye sevk edilmek istediğinizi ancak her hastane listede yok. Askeri sağlık kurulu olan hastaneleri seçebiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.