Şimdi Ara

ASKERLİK YOKLAMA KAÇAĞI İLE İLGİLİ BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
19.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İNTERNETTE BU KONUDA ÇOK ARAMA VARDI BENDE YARDIMCI OLUYUM.

ŞU TÜR DURUMLARDA.

19 YAŞINA GELDİNİZ LİSE MEZUNUSUNUZ 19 YAŞININ İÇİNDEYKEN (ŞUANKİ TARİHE GÖRE) 90- DOĞUMLULAR. O YILIN 31 EKİM TARİHİNE KADAR EN YAKIN ASKERİ ŞUBEYE GİDİP MUAYENE OLMANIZ GEREKLİ DİYELİM SİZ BU DURUMU BİLMİYORDUZ SİZE 31 EKİMDEN 3 AY SONRA EVİNİZE ADINIZA BİR ZARF GELİR. SON YOKLAMA TARİHİNİZDE ŞUBEYE GELMDİĞİNİZ İÇİN AĞIR HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILACAKSINIZ DİYE BU OKUYAN GENÇ ARKADAŞLARIN ANINDA RENGİ EVE GELEN ZARFTAKİ GİBİ OLUR:). EĞER EVE ZARF GELDİĞİNDE HERHANGİ BİR ÜNİVERSİTEDE OKUYORSANIZ HAKKINIZDA DAVA AÇILMAZ RAHATLAYIN EĞER LİSE MEZUNU DURUMUNDA İSENİZ DAVA AÇILACAKTIR. AMA DAVANIN SONUCU ASKERLİK GÖREVİNİZİ YAPTIKTAN SONRA ORTAYA ÇIKAR PARA CEZASI OLUR GENELDE.

AYNI DURUM EN GEÇ 19 YAŞINDA ÜNİVERSİTE KAZANMIŞ ÜNİVERSİTE BİTENE KADARDA HİÇ ASKERLİKLE İLGİLENMEMİŞ KİŞİLER İÇİNDE GEÇERLİ MİSAL 87-88-89 DOĞUMLULAR HAKKINIZDA DAVA AÇILMAYACAK. AMA ÜNİVERSİTE BİTTİĞİNDE SANIRIM 26 AĞUSTOS-31 EKİM ARASI KESİNLİKLE ŞUBEYE UĞRAYIN YİNE 31 EKİM TARİHİNİ GEÇERSE 1 YIL HAPİS CEZASINI %50 ALIRSINIZ.

ŞUANDA 20 YILI DOLDURMUŞ LİSE MEZUNU ARKADAŞLAR ADRES DEĞİŞİKLİĞİ VB SEBEPLE NE YOKLAMA KAĞIDI GELMİŞ NEDE UYARI VE ASKERLİKLE İLGİLENMEMİŞLER İSE BİR GÜN EVİNİZE EMNİYETEN POLİS GELİP İFADENİZ ALDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKACAK AMA ARDINDAN MAHKEMEYE ÇAĞIRAN KAĞITLA KARŞILACAKSINIZ KÖTÜ Bİ DURUM 20 YAŞINDA İSENİZ 1 YIL TECİL HAKKINIZ YİNE VAR AMA 21 İSENİZ 8 AY İÇİNDE ASKERDE OLCAKSINIZ ÜSTELİK ASKERLİK BİTİMİNDE MAHKEMEYLE UĞRAŞACAKSINIZ.

ANKARA DA OTURANLAR MAMAK YENİMAHALLE ALTINDAĞ ÇANKAYA SİNCAN DA İKAMET EDENLER MAMAK ABİDİNPAŞADA BULUNAN ASKERLİK ŞUBESİNE GİDECEKLER
    KIZILAY PEYAMİ SAFA MAH. OTOBÜSLERİ TAM ÖNÜNDEN GEÇER AYRICA ULUSDAN AKDERE MUTLU MAH. DOLMUŞLARIDA TAM ÖNÜNDEN GEÇER
    DAHA ÖNCE BÖYLE BİLGİLER VERİLDİYESE AFFOLA

• benımde öyle sorunum vardı 1.93 boy 60 kiloydum muayine oldum 1 yıl tecil ettiler 2 defa daha muayine olucam 9 kilo daha alamazsan asker olamazsın dediler :D 2 yıl boyunca 60 kilo kalmayı dusunuyorum :D çürük için
    bu arada bilgi için teşekkürler arkadaslar geç kalmayın dicekdım ama mart 1 de bitti muayıne kaçaklarınnın süreleri şuan harbiden kaçaksınız xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

benımde öyle sorunum vardı 1.93 boy 60 kiloydum muayine oldum 1 yıl tecil ettiler 2 defa daha muayine olucam 9 kilo daha alamazsan asker olamazsın dediler :D 2 yıl boyunca 60 kilo kalmayı dusunuyorum :D çürük için
    bu arada bilgi için teşekkürler arkadaslar geç kalmayın dicekdım ama mart 1 de bitti muayıne kaçaklarınnın süreleri şuan harbiden kaçaksınız xD

Benim de boyum 1.88 kilom 62 civarı,garip geldi sana çürük vermeleri. Ben yoklama için muayene olmuştum,kadın şöyle bir baktı tamam dedi muayene bile etmedi. Zayıf da olsan alırlar seni bence :P

• quote:

benımde öyle sorunum vardı 1.93 boy 60 kiloydum muayine oldum 1 yıl tecil ettiler 2 defa daha muayine olucam 9 kilo daha alamazsan asker olamazsın dediler :D 2 yıl boyunca 60 kilo kalmayı dusunuyorum :D çürük için

harbiden çürük alıp vatani görevini yapmamayımı düşünüyorsun?
  • arkadaşlar benim bi sorunum var liseden bu sene mezun oldum 91 doğumluyum muhtar bana gidip şubeden onaylatmam gerektiğini söyledi fakat dedem vefat edince 4 gün geçmiş şimdi beni kasımda askere alıcaklarmış fakat lys sınavında yüksek bi puan aldım üniye gitmek istiyorum tercih yapsam bi üniversite garanti tutar bu puanın yanmasını istemiyorum nasıl tecil ettirip üniversiteye gidebilirim yardımcı olun lütfen...
  • lise menzunlarının 3 yıl tecil hakkı yokmuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREE-4

quote:

harbiden çürük alıp vatani görevini yapmamayımı düşünüyorsun?

ne güzel işte belki banada verirler çürük raporu 180 boy 53 kg'yim

• o kadar vatan saolsun ne mutlu türküm diyince iyi ama? iş askerlik yapmaya gelince millet çürük raporu için uğraşıyor yazık valla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

lise menzunlarının 3 yıl tecil hakkı yokmuydu

Google baktım 2 yıl sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 19 Temmuz 2010; 16:47:13 >
  • ya bana şubeden 4 gün gecikti kasımda gidiceksin dediler yardımcı olun üniye gitmek istiyorum ben
  • Ağırlaştırılmış ceza diyor.

oldu olacak müebbet versinler.
  • Yaziklar olsn lan size curuk raporu alcm dio bide ustune guluo sizin gibiler kursun yiyip gebermeliler o kdr daha 20 yasinda gencligine ana babasina doymadan tezkeresine 5 10 gun kalip sehit olan kardeslerimizin abilerimizin yerine sizn gibilere bu vatanda ekmek yedirenin ben neyse...
  • 1.75 boy 49 kiloyum. benim kilo sınırım nedir? kaç olursam alacaklar
  • ya arkadaşlar ben 2 sene açıköğretimde üst üste kaldım ondan sonra yeni bölüme kaydoldum şimdi tecilim geçerlimidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: axix

İNTERNETTE BU KONUDA ÇOK ARAMA VARDI BENDE YARDIMCI OLUYUM.

ŞU TÜR DURUMLARDA.

AYNI DURUM EN GEÇ 19 YAŞINDA ÜNİVERSİTE KAZANMIŞ ÜNİVERSİTE BİTENE KADARDA HİÇ ASKERLİKLE İLGİLENMEMİŞ KİŞİLER İÇİNDE GEÇERLİ MİSAL 87-88-89 DOĞUMLULAR HAKKINIZDA DAVA AÇILMAYACAK. AMA ÜNİVERSİTE BİTTİĞİNDE SANIRIM 26 AĞUSTOS-31 EKİM ARASI KESİNLİKLE ŞUBEYE UĞRAYIN YİNE 31 EKİM TARİHİNİ GEÇERSE 1 YIL HAPİS CEZASINI %50 ALIRSINIZ.

87 liyim daha muayene falan olmadım
    Çağırmıyorla bari ben yarın bi gidip sorayım,
    üniversiteden sonra 2 yıl tecil hakkımız vardı değil mi.

• ya ben şimdi tecil ettirebilirmiyim lütfen acil bi durum yardımcı olurmusunuz
  • ben muayne olmadan 2 yıl tecil ettirdim, sorun olurmu ilerde ? (açıköğretimle)
  • Muayene olmadım yaşım 24. Gbt de cıkar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.