Şimdi Ara

askerlikte dövme sorun olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler akşam dövme yaptıracağım (omzuma düzgün bir şekilde "I am you and what I see is me." yazdıracağım, şarkı sözü). askerlikte sorun olabileceği geldi aklıma. kimisi bir şey olmaz, eskide kaldı onlar demiş; kimisi de sizin ruhsal bozukluğunuz olduğunu düşünüp ona göre muamele ediyorlar demiş. 19 yaşındayım ve 4 yıllık bir üniversite okuyorum bu arada. başarı durumuma göre yüksek lisans bile yapmak isteyebilirim. yani askere daha minimum 4-5 yıl var.

• babam ıslak odunla döverdi dövmeli askerlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

babam ıslak odunla döverdi dövmeli askerlerini
    hala ısrarla sorulan sorudur askerlik yoklamalarında dövmeniz varmı diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

beyler akşam dövme yaptıracağım (omzuma düzgün bir şekilde "I am you and what I see is me." yazdıracağım, şarkı sözü). askerlikte sorun olabileceği geldi aklıma. kimisi bir şey olmaz, eskide kaldı onlar demiş; kimisi de sizin ruhsal bozukluğunuz olduğunu düşünüp ona göre muamele ediyorlar demiş. 19 yaşındayım ve 4 yıllık bir üniversite okuyorum bu arada. başarı durumuma göre yüksek lisans bile yapmak isteyebilirim. yani askere daha minimum 4-5 yıl var.

ya yok oyle bisiy eskidendi o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

quote:

beyler akşam dövme yaptıracağım (omzuma düzgün bir şekilde "I am you and what I see is me." yazdıracağım, şarkı sözü). askerlikte sorun olabileceği geldi aklıma. kimisi bir şey olmaz, eskide kaldı onlar demiş; kimisi de sizin ruhsal bozukluğunuz olduğunu düşünüp ona göre muamele ediyorlar demiş. 19 yaşındayım ve 4 yıllık bir üniversite okuyorum bu arada. başarı durumuma göre yüksek lisans bile yapmak isteyebilirim. yani askere daha minimum 4-5 yıl var.

askerlik okuyan arkadaşlardan cevap gelirse çok iyi olur. kimisi silah verilmez, temizlik-kantin işlerine bakarsınız rahat olur demiş kimisi de komutan piskopatsa sizi de yakar demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

quote:

Benim Badim ve Antepli bir arkafaşım abartmıyorum şu residekinden daha çok dövmeleri vardı ve hiçbir sorun olmadı aksine badim'i Ankara'ya Götürdüler Muhafız askeri olarak

• DERİYİ KAZİTTİRİYORLAR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kacakcilarla bobrekcilerle ayni kogusa verirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorun çıkmıyor.

Seni bir yere yolluyorlar ve dövmene bakıyorlarm (Amca oğlunun dövmesi vardı sıkıntı olmadı. Şuan askerde)

• quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

DERİYİ KAZİTTİRİYORLAR

he canım oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: ApRaNaX.

Benim Badim ve Antepli bir arkafaşım abartmıyorum şu residekinden daha çok dövmeleri vardı ve hiçbir sorun olmadı aksine badim'i Ankara'ya Götürdüler Muhafız askeri olarak

sağolasın, psikologla görüştürmüşler mi peki çocuğu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

DERİYİ KAZİTTİRİYORLAR

he canım oldu.

quote:

sağolasın, psikologla görüştürmüşler mi peki çocuğu?

Alıntıları Göster
    up

• 14 aydir askerim oncelikle askerde neyin ne olacagi hic belli olmaz. Afganistan da da gorev yaptim, orada dovmeli arkadaslarimda vardi. Gidemezler diyorlardi ama gittiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

14 aydir askerim oncelikle askerde neyin ne olacagi hic belli olmaz. Afganistan da da gorev yaptim, orada dovmeli arkadaslarimda vardi. Gidemezler diyorlardi ama gittiler.

sağol hocam da ben askerlikte zaten mümkün olduğunca silahtan uzak durmak istiyorum. o yüzden dövmenin o yönü cazip gelse de ruhsal sorunu var olarak işaretlenip sicilime geçmesi, komutanların ters davranışları, tuvalet temizlemek falan rahatsız eder beni. mesela dövme yaptıranları kantine atsalar süper olur.
  • Droogie D kullanıcısına yanıt
    hayır psikoloğa falan gitmediler ( götürülmediler ) vücutlarında jilet - ağır kesikler - yara izleri v.s. yoktu çünkü sadece dövmeleri vardı, madde de kullanmıyorlardı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

14 aydir askerim oncelikle askerde neyin ne olacagi hic belli olmaz. Afganistan da da gorev yaptim, orada dovmeli arkadaslarimda vardi. Gidemezler diyorlardi ama gittiler.

Oha adam öldürdün mü
  • quote:

hayır psikoloğa falan gitmediler ( götürülmediler ) vücutlarında jilet - ağır kesikler - yara izleri v.s. yoktu çünkü sadece dövmeleri vardı, madde de kullanmıyorlardı,

teşekkürler.
  • quote:

Cuma günleri genel temizlik kontrolleri olurdu millet kendine jilet atmış mı temiz mi kılları kesiyor mu vs. gibi şeyleri kontrol ederlerdi. Dövmeli arkadaşlar da vardı elbvette hiçte az değildi sayıları. Kimse bir şey demez sen efendi olduktan sonra. Ki ben yapalı 6 sene oldu askerliği şimdi daha da rahatlamıştır.
  • muayne kısmında ne olacaksa olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

muayne kısmında ne olacaksa olur
    Edirneye gönderirler gözebatan bir dövmeyse eğer. Orada da esrarkeşler jiletçiler ve dövmeciler olur birdaha düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twin pedal

Cuma günleri genel temizlik kontrolleri olurdu millet kendine jilet atmış mı temiz mi kılları kesiyor mu vs. gibi şeyleri kontrol ederlerdi. Dövmeli arkadaşlar da vardı elbvette hiçte az değildi sayıları. Kimse bir şey demez sen efendi olduktan sonra. Ki ben yapalı 6 sene oldu askerliği şimdi daha da rahatlamıştır.

Alıntıları Göster
    Genelde sorun çıkmaz ama komutan var komutan var adam gıcıksa zehir eder askerliğini

Bu arada faça maça varsa belirgin o zaman mıçtın demektir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.