arkadaşlar birde wireless hakkında çok bilgim yok. 802.11 b g olmasının anlamı nedir? a b g olanları var birde.onların farkı ne?ayrıca ben laptop da 100 kb gördüm.arkadaşm bana en fazla 56 kb görürsün laptoplarda demişti.nasıl oluyor bu?
arkadaşlar oyun deneyen oldumu hangi oyunu oynattı hangisini oynatmadı..
doom3 ve warcraf III sorunsuz calışıyor akıcı bir şekilde, baska oyun bulamadığımdan ve hala bir mause alamadığımdan oyun oynayamıyorum
call of duty 2,need for speed carbon,pes 2008,civilization 4,test drive unlimited bunları denedim çalışıyor hepsi
quote:
Orjinalden alıntı: koug
Bende memnunum zati artık DX10 tambir komediye dönüştü.İntelin x3100 ekran kartı taklidi yapan şeyi hepiniz biliyorsunuzdur.3dmarks 180 altında bir puan alıyor ve onda da dx10 desteği koymuşlar sanki açacakmış gibi.he bu arada dxdiag da dx10 yazıyor ne iş anlamadım.Bir açıklık getirirseniz sevinirim.Birde önbellek işi canımı sıkıyor 512kb biraz komik bir rakam.
vista nın direct x sürümü 10.bunun ekran kartı ile ilgisi yok.amd işlemcide mimari farklı olduğu için intel gibi devasa l2 önbelleğe ihtiyaç duyulmuyor merak etme sorun olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: srycm
arkadaşlar birde wireless hakkında çok bilgim yok. 802.11 b g olmasının anlamı nedir? a b g olanları var birde.onların farkı ne?ayrıca ben laptop da 100 kb gördüm.arkadaşm bana en fazla 56 kb görürsün laptoplarda demişti.nasıl oluyor bu?
arkadaşın biraz kafadan atmış.laptop herhangi bir ağa 54mbps hızında bağlanabilir ve bu ağdan internete de bağlanabilir.ülkemizde en yüksek bağlantı hızı 4 mbps ve bu hıza ulaşmak modemin görevi her modem bunu rahat rahat yapar merak etme.ben de p133 mhz cpu 2 mb ekran kartı olan pc var o bile ağdan son hızda bağlanıyor.tabi pek bir şey yapmak mümkün değil.
arkadaşın laptop ulaşamıyor demiş ama neden ulaşamıyormuş onu da sormanı tavsiye ederim.
ya millet sizin bilgisayarlarda varmı usb bellek sorunu??sorunsuzca kullananız var mı..teknik servise gittim bugün..adamlar uğraştı uğraştı beceremediler ADAm olmadı dio bence format at diyor..ZAten bu gidişte format atcam yaa usb beleği takınca yazılım istio
quote:
Orjinalden alıntı: onRiz
ya millet sizin bilgisayarlarda varmı usb bellek sorunu??sorunsuzca kullananız var mı..teknik servise gittim bugün..adamlar uğraştı uğraştı beceremediler ADAm olmadı dio bence format at diyor..ZAten bu gidişte format atcam yaa usb beleği takınca yazılım istio
telefon, mp3 çalar, usb stick, fotoğraf makinesi, çeşit çeşit hafıza kartı, harici hdd... ne bulduysam taktım bir problem yok.eğer usb stick i takınca aleti hiç görmüyorsa diğer usb çıkışlarını dene.aleti görüp de sürücü yükleyemiyorsa sürücüyü elle tanıt.genelde bu şekilde olur.
usb stick i takınca bilinmeyen donanım ibaresi çıktığını varsayalım...
aygıt yöneticisine gir ve bilinmeyen donanımı seçerek sağ tıkla ve "sürücü güncelleştiri" tıkla
standart disk sürücülerindeki disk sürücüsü yazan yeri tıkla, usb stick gibi aygıtların varsayılan sürücüsü budur
ileri deyince yüklemesi gerekiyor.
hocam yalnız önüme çıkan listeden ne seçmem gerekior??gayet güzel anlatmışın fakat önüne çıkan listeyi eklemeyi unutmuşun sanırsam
usb disk, yığın depolama aygıtı gibi bir şey olmalı.o listeyi göremediğim için bir şey söyleyemiyorum.
yok be hocam..bi çoğunu denedim ama yok..zaten ç içi kendsine arattırınca bile bulamıor..elle bulabilr miyiz ki
Klüpdaşlarım,Cd veya Dvd taktığımda direk Media Center'a yönlendiriyor
Ayarlarındanda bir sonuç elde edemedim,nasıl yapabilirim..?
quote:
Orjinalden alıntı: ALph1940
direk yönlendirmesini engelleyemedim bende..ama benim için sorun değil..Fakat sen illa sorun diyorsan kaldır media center ı
quote:
Orjinalden alıntı: onRiz
quote:
Orjinalden alıntı: ALph1940
direk yönlendirmesini engelleyemedim bende..ama benim için sorun değil..Fakat sen illa sorun diyorsan kaldır media center ı
xp.ye gecersek bi sorun kalmaz heralde
sağolasın
arkadaşlar benim bir sorunum var.ben evimdeki 5+1 i laptop a bağlamak istiyorum.bağlıyorum fakat 3 hoparlörden ses gelmiyor.bunu ses kartı ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.çünkü hoparlörlerimde sorun yok.önceki pc ile 3 yıl kullandım.pc mizin üzerindeki ses kartı büyük ihtimalle 5+1 i destekliyordur.ama 5+1 ses i vermesi için yapılması gerekenler nelerdir?
quote:
arkadaşlar benim bir sorunum var.ben evimdeki 5+1 i laptop a bağlamak istiyorum.bağlıyorum fakat 3 hoparlörden ses gelmiyor.bunu ses kartı ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.çünkü hoparlörlerimde sorun yok.önceki pc ile 3 yıl kullandım.pc mizin üzerindeki ses kartı büyük ihtimalle 5+1 i destekliyordur.ama 5+1 ses i vermesi için yapılması gerekenler nelerdir?
ses kartı 5.1 destekli değil.
quote:
Orjinalden alıntı: xqw1
quote:
yapma ya valla duymak istediğim son şeydi bu.neden desteklemiyor ki?kesin emin misiniz? tüh bea valla umutlarım suya düştü
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: xqw1
quote:
yapma ya valla duymak istediğim son şeydi bu.neden desteklemiyor ki?kesin emin misiniz? tüh bea valla umutlarım suya düştü