Şimdi Ara

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
2
Favori
62.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: onRiz

quote:

Orjinalden alıntı: srycm

quote:

Orjinalden alıntı: xqw1

quote:

Orjinalden alıntı: srycm

arkadaşlar benim bir sorunum var.ben evimdeki 5+1 i laptop a bağlamak istiyorum.bağlıyorum fakat 3 hoparlörden ses gelmiyor.bunu ses kartı ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.çünkü hoparlörlerimde sorun yok.önceki pc ile 3 yıl kullandım.pc mizin üzerindeki ses kartı büyük ihtimalle 5+1 i destekliyordur.ama 5+1 ses i vermesi için yapılması gerekenler nelerdir?

ses kartı 5.1 destekli değil.

yapma ya valla duymak istediğim son şeydi bu.neden desteklemiyor ki?kesin emin misiniz?
    tüh bea valla umutlarım suya düştü

DESTEKLEYEN Bİ SES KARTI TAKTIRMAK İMKANSIZ MI

yan tarafta bir yuvar var genel ismi pcmcia ama 3 tane tipi var bunun yanında expresscard ve cardbus ismiyle de ayrılanlar var.bu notebookdaki hangi tip bilmiyorum.

ya bu pcmcia yuvası destekli ses kartı takılabilir ya da usb destekli ses kartı.
    sürekli okuduğum bir şey var o da temel olarak vista da ses kartının çalışma prensibi farklı olduğu için artık ses kartlarının eskisi kadar önem arz etmediği.eğer bu söylenti doğruysa harici bir ses kartına gerek yok.

• İşte bu haberi sevdim..

Kart girişinden takılan ses kartlarına yönelmem lazım
  • merhaba arkadaşlar. acer bilgisayarımı alalı 3 hafta kadar oldu. foruma yeni üye oldum. öğrenmek istediğim konu şu: call of duty 1 ve 2 yi sorunsuz oynayabiliyorum. acaba 5105 imizle call of duty 4 oynayabilecekmiyiz. yani en azından düşük ayarda da olsa. bu konuda deneyimli arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
  • Vallaha ben call of duty 1 full+full ayarlarda oynadım hiç kasmadı.Geçenlerde 2 yi oynadım ancak ayarları değiştirmeyi unuttum.Onuda çok süper çalıştırdı.Lotr2 ve carbonda da problem yok.
  • Ben call of duty 4'ü kurdum full çözünürlükte gayet iyi oynuyorum.Takılma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 16 Kasım 2007; 19:26:54 >
  • teşekkür ediyorum. teutonic arkadaşıma bir sorum olacaktı. cod2 de yakın dövüşlerde nadiren hafif bir kasma olabiliyordu. cod4 de bu durum nasıl? fikrini almak istedim.
    bir de bu oyun en kelepir nereden temin edilebilir. fiyat olarak gitti gidiyorda baktım. 105-115 ytl aralığında. bilgilendirirsen sevinirim. herkese 5105 le güzel oyunlu zamanlar dilerim.
  • emin ol rahatlıkla oynarsın ben pes08 ve cod4 ü rahatlıkla oynuyorum.
  • arkadaşlar sizde hiç messenger ile bir sorun oluştumu bende bilgisayar açılırken messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatıldı diye bir yazı çıkıyor sonra ancak messengeri yönetici olarak çalıştır dedilkten sonra açılıyor sorunun çözümünü bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman1968

teşekkür ediyorum. teutonic arkadaşıma bir sorum olacaktı. cod2 de yakın dövüşlerde nadiren hafif bir kasma olabiliyordu. cod4 de bu durum nasıl? fikrini almak istedim.
    bir de bu oyun en kelepir nereden temin edilebilir. fiyat olarak gitti gidiyorda baktım. 105-115 ytl aralığında. bilgilendirirsen sevinirim. herkese 5105 le güzel oyunlu zamanlar dilerim.

Bundada biraz ortalık karıştımı biraz kasıyor ama yinede akıcı
  • Çok sık soru sormaya başladım ama çıraklığıma verin arkadaşlar :)
    1-Medal of honor airborne çıkmış. bunu oynayabilen var mı 5105 le aramızda?
    2-Bir de call of duty 4 ü ucuz satan bi yer var mı bildiğiniz. ilgilenen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. iyi geceler....
  • ACER DAN BÜYÜK KAZIK
    Maalesef arkadaşlar korkulan oldu. Yani bu kadar çabuk düşeceğini tahmin etmiyordum ama oldu maalesef. Teknosanın kataloğunu getirdi az önce arkadaşlar. (Dikkat sitesinde daha yok) AS5520G-402G16Mİ tüm özellikler aynı. Yeni kasa ve ekran kartı (geforce 8400M-G 128/1 gb) haricinde.
    bu tip model hepsiburadada (o da 1 gb olanı) daha yeni 899 a düştü.
    Bu ne biçim fiyat politikasıdır anlamadım. Hadi cep telefonunda yediğimiz kazıklar neyse de. Dün 1 bugün iki misali. Bu kötü oldu yaw.
    Hem de yeni kasa.
  • kazık olarak dusunmemek lazım, ben alalı 1 ay oluyor. ve su an sorun cıkarmamış olması beni memnun etti.

Alıken aldığın sartlara bakman lazım. eğer 1 ay sonra bakarsan tabiki oyle olacatır. Sen ne zaman aldın bilemiyorum ama durum boyle.

Ben cift cekirdekli, 2 gb ram, 160 hdd ve harici ekran kartı olan baska modeli bu fiyata bulamadım ve aldım. Gerisi ile ilgilenmiyorum, yeni modellerin fiyatlarının duseceğinide biliyorum ve keske demiyorum. Bunun sebebi notbook da şimdiye kadar buyuk bir sorunla karşılaşmamış olmamdır. Bundan sonra ne olur bilmem. Yeni alacak arkadaslar yeni modeli alabilirler ama alan arkadaslar da fazla bir şey kaybetmiş sayılmaz. Hem yeni kasadan hoşlanmayanlarda var unutmamak lazim, kalın sağlicakla...
  • Tamam virtue28 teğmenim. 27 ekim de teknosadan almıştım 5105 i. Epey araştırdım bilhassa eşdeğer pavillionlarla arasında 200-300 dolardan başlayan farklar vardı. Hala daha fark var. Benim laptoptan şikayetim falan yok. Aksine memnunum. Hatta cod4 ü oynattığını da söyleyince arkadaşlar daha da sevdim laptopumu. Diğer arkadaşlar da memnundur sanırım. Bu indirime sinirlendim biraz o kadar. Çünkü bu 5520G nin fiyatı 1099 usd + kdv idi. 1 gb ramlisi 999 usd idi. Birdenbire indirilince sinir oluyor insan işte ne yaparsın.
    Neyse; yine de laptopumu seviy@rum. Herkese selam ve sevgiler.....
  • Bizim model çok yerde 1099dolar+kdv yaklaşık 1550tl..

İyi fiyata ve en güzel özelliklisini aldık..
    Teknolojinin önüne geçilmiyor,her geçen gün yeni bir modelle uyanıyoruz
    Bunlara takılmamak lazım,laptoplarımız fıstık gibi,tadını çıkaralım
  • Arkadaşlar kazık yediğinizi düşünmeyin.Teknoloji böyle bir şey.Aldığın ürün 4 ay sonra alıcı bile bulamıyor.Bu aleti aldığımda bu özelliklerde 900 dolar olan bi alet yoktu.Ama şimdi acer dediğiniz modelle bizimkini geçti.Modelin şeklini şemalini beyenmemiştim ama özellik olarak bizimkinden iyi olduğu doğru.Peki bu aleti almasaydıkta 1 ay daha mı bekleseydik.Buda yalnış.Çünkü ne zaman hangi model ucuzlayacak hiç belli olmuyor şansımıza bize denk geldi.Sağlık olsun.Herkesede Hayırlı olsun...
  • merhaba arkadaşlar bi sorum olucak bu word power point açtığınızda çıkan sınırlı kullanım uyarısıı nasıl çözdünüz on kere girme hakkım olduğunu söylüyor...alttaki etiketteki şifreyi gir dediler teknosadan ama olmadı yani bu dneme sürümü mü oluyo lisanssız yada bu on kere girdikten sonra noolcak anlayamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler (bütün sayfaları okudum iki günümü aldı keşke sizler kadr hakim olabilsem bu olaya ama cahiillik kusruma bakmayın)
  • Valla Bizim Türkler bir çaresini bulmuş.Benimde kafama takılmıştı bi şeyler yapmıştım bi yerlere serialler yazdım şimdi problem yok.Ama ne yaptığımı hiç hatırlamıyorum.Arıyorum bular bulmaz yazarım.
  • inş. bulursunuz tşkkrler ilgilendiğiniz için...
  • gutenberk
    Çavuş

16 Kasım 2007; 20:24:55

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar sizde hiç messenger ile bir sorun oluştumu bende bilgisayar açılırken messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatıldı diye bir yazı çıkıyor sonra ancak messengeri yönetici olarak çalıştır dedilkten sonra açılıyor sorunun çözümünü bilen varmı?
  • program ekle/kaldırdan kaldır yeniden ku düzelmesi gerekir

quote:

Orjinalden alıntı: gutenberk

gutenberk
    Çavuş

16 Kasım 2007; 20:24:55

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar sizde hiç messenger ile bir sorun oluştumu bende bilgisayar açılırken messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatıldı diye bir yazı çıkıyor sonra ancak messengeri yönetici olarak çalıştır dedilkten sonra açılıyor sorunun çözümünü bilen varmı?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.